Citata:
Pradžioje rašė pucenas
(Post 477556)
Tikiu, kad kainos ir privalumu santykis geriausias rinkoi. Valanciunas ne prie , 185 toli dar iki valanciuno. aisku jai pirkciau ir tirciau rinka gal irgi tektu apsistoti ties sita "gelda" nes nieko mes neziurejom nei bagazinei nei nieko kito :) palauzem paziurejom kas kaip ir viskas. Didziausias minusas mazai vietos gale kojom ir galvai, bei "rodyklinis" spidometras :) kaip 2017 metu masinai. o visa kita kiekvienam savo.
|
Aš dėl dydžio ilgai galvojau ir priėmiau sprnedimą, akd sau mašiną perku, o ne kitiems ir man tos vietos pilnai užtenka, bet tu teisus, mašina skirta žemesnio ūgio žmonėms. Max 180, kad galėtum joje jaustis padoriai, nes didesnis jau joje nesijaučia super komfortiškai.
Man spidometras po ML'o tikrai gražesni, tik aišku jei lyginsi su LCD displėjum, tai liudna tada :D
man didžiausias minusas, kurį pastebėjau jau iš eksplotacijos - tai netemstantis išorinis veidrodėlis. Temsta tik vidinis ir vairuotojo pusės išorinis veidrodėlis labai akina, jei vakare iš galo žemai šviečia saulė.
|