![]() |
|
Paziurejau siandien ta apkalbeta s211 su mustu priekiu. Masina kaip masina, rida 360k, viso priekio nera. Pasiskambinejau del detaliu kainu: kapotas 1k, buferis pilnas 1k, lempos po 700, radiatoriu sumustinis 1,5, telikas su balkiu, 500lt. Remonto darbai- 1,5-2k. Kainos kaip ir derinamos nedaug, bet vistiek manau man per brangiai iseis, plius manau 100 procentu kazkas nenumatyto islys
|
Tai palauk, juk po menesiu galesi pirkt sveika su taivanio kapotu uz 300lt, taivanio sparnais po 150 ir taivanio lempom po 250
|
Citata:
Tai va,mažiau burkit kad detaliu kainos po 500lt. |
Tai kur tas veikejas is Kauno dingo su pigiom kainom? Nei man bamperio pasiule nei cia suremontavo w211 musimo uz pora stuku :D
|
Taip taip, tokios kainos W211, aš irgi kažkada norėjau imti atkelti muštu priekiu, bet atšoko noras paskambinėjus į šrotus :)
|
kantrybes,gal zmogus fura su detalem krauna :D
|
:thumbsup:
|
Citata:
|
tai čia mane tuo veikėju turbūt vadinat. vargšus žmones apgaudinėju, nu ką, sorry tada. ne visi visada būna teisūs, šiuo atveju aš toks buvau. o dėl remonto kainų, tai brangūs meistrai, jei tiek nori už remontą.
|
Sunku pasakyt, ar brangu. Gal tiesiog ne mano stilius ieskot kuo pigiau, paskui tas noras sutaupyt islenda per kita gala: kazko truksta, nesueina, "prichimicinama", veliau iskyla sunkumu. Zodziu, problemines masinos ne man :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:51. |
|