MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Jexx 2011-01-04 20:10

maziau us 20 lt nesu pyles..... :confused:

Edgis 2011-01-04 20:10

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 119569)
o kodel lukoilas butent? as tai visada statoile pilu man geriausias ten kuras

Kur firmą sudarė sutartį ten ir pila :)

ldalius 2011-01-04 20:10

nesipilu nei lukoile nei statoile, nes nei ten nei ten neskani kava :ne:

Edgis 2011-01-04 20:11

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 119572)
nesipilu nei lukoile nei statoile, nes nei ten nei ten neskani kava :ne:

Tai ką man daryti? Neste išvis kavos neduoda:verkia::xx:

pucenas 2011-01-04 20:13

o as tik Lukoile, nes darbas pila ir mes bendradarbiaujam su Lukoilu, negeriu nei kavos nei arbatos tai kur nemokamai degalai ten ir piluosi :D

ruškė 2011-01-04 20:15

tau gerai :) kaip ten tau baigesi ar dar ne del ekonomiskesnes masinos? :D

Tomskis 2011-01-04 20:19

esu pyles ir uz 5 ir uz 10lt, kad tik davaziuot iki sienos :)

pucenas 2011-01-04 20:20

knisa prota zeurei... bet kad Dyzelinas vejasi Benzina savo kaina kazkaip db nusiramino :) bet vien akarta jau atskaiciavo uz 50 litru :( :(

Shalomm 2011-01-04 20:34

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 119423)
Shalomm,

Siek tiek pasakysiu is moteriskos puses. Skaitau as sia diskusija ir prisimenu, kad man buvo panasiai. Visas poziuris i vyrus buvo panasus, kol... Nepagyvenau Ispanijoj. Ten vyrai kitokie, negaili komplimentu ir demesio, nesioja ant ranku tikraja to zodzio prasme :xx: Begyvendama tenai, supratau, del ko mano visos drauges taip ir nebegrizo is Ispanijos, Italijos ar Portugalijos :) Ten as ismokau priimti komplimentus, megautis demesiu ir t.t... nesukdama sau galvos, kad mane isduos. (gi mes lietuvaites jau nuo mazens auklejamos bijoti vyru demesio) Grizau i Lt su visiskai kitu poziuriu, ir suprasdama, ka reiskia mano mamos pasakyti zodziai apie vyrus: "ne pirmas ir ne paskutinis". Mes LT moterys esame per daug priklausomos nuo vyru, laikomes i juos isikibe dantim ir nagais. Negalim pacios atsipalaiduoti, o ir vyrai salia musu jauciasi smaugiami :) Lakstom, paskui juos: gal tau to, gal tau ano... Kaip pagalvoju, as pati su tokiu zmogum negaleciau gyventi :) Be to, musu visuomenes yra toks standartas: jei esi neistekejusi ar neturi vaikino, esi kazkokia nepilnaverte :) Manau svarbiausia, atsipalaiduoti, suprasti kad vyras : "ne pirmas ir ne paskutinis" ir ismokti buti nuo vyru nepriklausomoms (cia psichologine prasme ). Zodziu, krauniesi lagaminus ir skrendi i Ispanija pasidziaugti gyvenimu :)
O meile egzistuoja ne tik filmuose :) Sakau tai is savo patirties :) Nors esu gyvenime cinike, taciau vis tiek sakau, kad meile yra :)
P.S. del graziu nagu, makijazu, rubu ir t.t... Dirbu darba toki, kuriame, negaliu tureti graziu nagu ir ranku, puostis, ir aplamai atrodyti moteriskai... To labai pasiilgstu... :)

Geniali mintis ir tobulai išreikšta :love:
Ir po tokių pareiškimų lietuviai vyrai susinervina, kad moterims tik temperamentingieji italai ar dar kitokie užsieniečiai galvoje ;) Dažnai tenka lankytis itališkoj žemėj, tai priminei tikrai patirtus ir išgyventas emocijas. Ir meilė tikrai egzistuoja, tik turbūt reikia išlaukti savojo laiko.
La vita e bella...

samagonas 2011-01-04 20:42

Shiandien uzhejau i banka, tai vos neluzhau pamates vaizdeli :xx: Ar lietuvoj taip buna,kad butelis konjako, degtines anyzhines ir kazhkoks likeris na ir staparikai,prisedi,kol eiles lauki ikali, saldaini uzhkandi.... :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:31.