Pradžioje rašė Aistė
(Post 119423)
Shalomm,
Siek tiek pasakysiu is moteriskos puses. Skaitau as sia diskusija ir prisimenu, kad man buvo panasiai. Visas poziuris i vyrus buvo panasus, kol... Nepagyvenau Ispanijoj. Ten vyrai kitokie, negaili komplimentu ir demesio, nesioja ant ranku tikraja to zodzio prasme :xx: Begyvendama tenai, supratau, del ko mano visos drauges taip ir nebegrizo is Ispanijos, Italijos ar Portugalijos :) Ten as ismokau priimti komplimentus, megautis demesiu ir t.t... nesukdama sau galvos, kad mane isduos. (gi mes lietuvaites jau nuo mazens auklejamos bijoti vyru demesio) Grizau i Lt su visiskai kitu poziuriu, ir suprasdama, ka reiskia mano mamos pasakyti zodziai apie vyrus: "ne pirmas ir ne paskutinis". Mes LT moterys esame per daug priklausomos nuo vyru, laikomes i juos isikibe dantim ir nagais. Negalim pacios atsipalaiduoti, o ir vyrai salia musu jauciasi smaugiami :) Lakstom, paskui juos: gal tau to, gal tau ano... Kaip pagalvoju, as pati su tokiu zmogum negaleciau gyventi :) Be to, musu visuomenes yra toks standartas: jei esi neistekejusi ar neturi vaikino, esi kazkokia nepilnaverte :) Manau svarbiausia, atsipalaiduoti, suprasti kad vyras : "ne pirmas ir ne paskutinis" ir ismokti buti nuo vyru nepriklausomoms (cia psichologine prasme ). Zodziu, krauniesi lagaminus ir skrendi i Ispanija pasidziaugti gyvenimu :)
O meile egzistuoja ne tik filmuose :) Sakau tai is savo patirties :) Nors esu gyvenime cinike, taciau vis tiek sakau, kad meile yra :)
P.S. del graziu nagu, makijazu, rubu ir t.t... Dirbu darba toki, kuriame, negaliu tureti graziu nagu ir ranku, puostis, ir aplamai atrodyti moteriskai... To labai pasiilgstu... :)
|