MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mercedes Benz 500SE W126 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2103)

gedas 2012-03-09 11:59

ar susitvarkei sėdynių kietumo ir atlošų išlenkimo reguliavima? ir kaip jis veikia?pas mane girdisi kaip pucia bet toks jausmas kad kiaura kazkur.

SE500 2012-04-10 16:33

1 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė gedas (Post 198543)
ar susitvarkei sėdynių kietumo ir atlošų išlenkimo reguliavima? ir kaip jis veikia?pas mane girdisi kaip pucia bet toks jausmas kad kiaura kazkur.

Kol kas dar ne, jokių gyvybės ženklų. Dar kartą patikrinome saugiklius, visi tvarkoje. Kur tas kompresorius, neaišku, po galine sėdyne, kaip minėjo kolegos šiame forume, tokio daikto nerasta, ten net ir vietos jam nėra, sėdynė labai nesunkiai nusikelia, paspaudus porą fiksatorių. Reikės bandyt dar aiškintis toliau.
Attachment 7819

Darius 2012-04-10 20:12

Kompresoriaus tada bandyk ieškoti bagažinėje. Pagal vakuumo vamzdelius manau, kad bus dešinėje pusėje.

gedas 2012-04-11 20:05

pas mane ji veikia ,bet kazkaip keistai,sedynes prisipucia tik kai kuri automobili.o kai jau uzkurtas tai gali reguliuot ka nori nesikeicia niekas.uzgesinus ir pastacius jungikli i kita padeti kuriant puciasi kaip priklauso.idomu ar cia taip turi buti ar kazkas netvarkoj.

SE500 2012-04-11 21:38

1 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė gedas (Post 205944)
pas mane ji veikia ,bet kazkaip keistai,sedynes prisipucia tik kai kuri automobili.o kai jau uzkurtas tai gali reguliuot ka nori nesikeicia niekas.uzgesinus ir pastacius jungikli i kita padeti kuriant puciasi kaip priklauso.idomu ar cia taip turi buti ar kazkas netvarkoj.

Nežinau, bet atrodo nelogiška, turėtų reguliuotis, tas patogumas atrodo kaip tik ir reikalingas kelionėje pasireguliuot padėtis. Koks MB modelis jūsų? W126? Pas mane reguliatoriai atrodo taip.
Attachment 7826

Darius 2012-04-11 22:24

Citata:

Pradžioje rašė gedas (Post 205944)

Įtariu, kad buvo sudegęs vakuumo kompresorius ir įdėtas visai kitas su mažiau išėjimų.

gedas 2012-04-12 10:35

Citata:

Pradžioje rašė SE500 (Post 205965)
Nežinau, bet atrodo nelogiška, turėtų reguliuotis, tas patogumas atrodo kaip tik ir reikalingas kelionėje pasireguliuot padėtis. Koks MB modelis jūsų? W126? Pas mane reguliatoriai atrodo taip.
Attachment 7826

mano taip pat W126 tik 560SEL. reguliatoriai atrodo taip pat kaip tavo.

gedas 2012-04-12 10:40

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 205974)
Įtariu, kad buvo sudegęs vakuumo kompresorius ir įdėtas visai kitas su mažiau išėjimų.

bet tame ir esme kad padetys reguliuojasi, bet tik kaip auto uzgesintas.perstatai i kita padeti ir kuriant prisipucia kaip turi but. bet uzkurtai reguliuok kiek nori nulis reakcijos.
bandysim pasikrapstyt gal ka rasim.

Hunter 2012-04-12 11:24

Citata:

Pradžioje rašė gedas (Post 205996)
bet tame ir esme kad padetys reguliuojasi, bet tik kaip auto uzgesintas.perstatai i kita padeti ir kuriant prisipucia kaip turi but. bet uzkurtai reguliuok kiek nori nulis reakcijos.

w202 irgi reguliuojasi tik uzkurus

Robis 2012-04-12 11:26

Citata:

Pradžioje rašė gedas (Post 205996)

CLK 208 reguliuojasi ir kai mašina jau užvesta, ne tik užkūrus prisipučia.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:22.