![]() |
Citata:
|
Citata:
nebent skaiciuoji taip, kad pravaziavo pirmas bmw (nebildedamas), tada antras, tada vel antras, tada vel antras... ir taip toliau... :confused: :xx: |
:-D :-D gerai parasita
Citata:
|
Citata:
gal taip baisiai nereikia :D |
is bmw vaziuokles pagrindine ir vos ne vienintele problema ir yra silentblokai, bet ir tai juos pakeitus i normalius o ne pacius pigiausius rastus mieste jie laiko kuo geriausiai.
bet kadangi tema apie arbuzo zveri, tai noreciau tik pasakyti, jog butu labai idomu pralekti su tokia masina, kad ir ne uz vairo, zinau kaip sunku patiketi kazkam toki aparata, taigi kai jau susiorganizuosit kada vilniaus meeta tai gal iseis prisideti prie jusu :blush: |
pats keiciau stabilizatorius, sarnyrus ir traukes. juoku darbas :)
|
Citata:
be to, as taip pat neisivaizduoju, kaip turi vaziuot V8 5.0 :seile2: |
As irgi neisivaizduoju kaip butent 5.0, bet zinau tikrai, kad jei mini per tapke iki dugno, tai tik ziuri i prieki kas kur arteja, nes viskas per sekundes vyksta ir laikai baranka isikandes su abiem rankom, kad tik isvairuotum, net greiti tik kartais paziuredavau, ant kiek aini, nes tik nusisuki sekundei atsisuki jau koks keglis per kelia ridenasi, bent jau man taip su 4.2 buvo, bet su 5.0 turetu but dar kazkas ziauraus isvis. Cia ziaurus aparatai, bet man jie per pavojingi, kaip mano zmona sako, as ant sito dalyko dar nesubrendes, kai pajuntu, kad aijn normaliai tai blaivus protas atsilieka gerokai. Cia jau reikia mastyt su tokiu galingumu po kojyte vazinejant.
|
reikia pusplyte po pedalu pasideti :D beje as irgi vairuoju vien tik RWD masinas, ir jei jau yra galimyge i posuki ieiti uzmetant gala ir tai nesudaro niekam jokiu nepatogumu aplinkui (zvyro debesis i kitas masinas, namu langus, zmones ar pan, arti nera kitu masinu, tiksliai zinau kad niekas is niekur neislys ir pan) tai ijungiu 17 metu vaiko smegenu modifikacija ir kaip sakant statau skersa, net dabartini savo sena dyzeliuka automata :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:20. |