![]() |
|
CL zemiau 15k vartojamas nenukris niekada nesvarbu kuriu metu modelis
|
Ko jus taip perdetai bijot, puciat prieziuros burbula tu cl? Jau kelintam lape ta pati perskaitau.. Jeigu pries perkant paziuresit kaip priklauso ir rasit tvarkinga suprasit kad nera realu i metu ketvirti kisti po 5-10k lt ir tas cl nera toks baubas kaip kad jus isivaizduojat cia. Tai nepraktiskas modelis, neekonomiskas, kuri jau pavijo amzius, i viska atsizvelgiant lieka labai nedidele saujele entuziastu kuriems priimtinas sitas modelis, tada pasiziuri alternatyvas ir isvis vienetai beleka, manau netiek drasos "kiausu" stygius kiek sveikas protas ima virsu.
Ir kazkas minejo kad abc minksciau vaziuoja nei air matic? Kasdiena turiu proga palyginti sias vaziuokles ir airmaticas S klases vienareiksmingai minkstesnis. Abc stangri, kietoka kai vasara daug vaziuodavau su abc man igrysdavo jos kietumas, pasiilgdavau S klases. |
Tai gal CL su kokiais R19, o w220 su R16 ar r17
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3415608.html siandien sitas apziuretas. taip daugiau is dalies. stovi kaune, silberyje - bet lyg ne silberis parduoda, nors dar prie kainos mokesciai prisideda. galas su mokesciais - 4000 eur. panasu, kad bus realius 330k beges, salonas labai grazus, tiek ir kiti labiausiai kenciantys pavirsiai. turbos slanga ir ventiliatorius i skremulius atsireme tai net nekurem. gale uzklijuoti belenkai e270cdi uzklijuota nors pagal vin nepriklauso. o lyg ir dangtis dazytas, nors kampai visi graziai sueina, gal nebus baisiai isnesiotas. veidrodelio remas sveikas, prakiure radiatoriai, vienai farai panasu kad misios, kitos ausis dar gal eitu prigydyt. dazosi visas priekis, kairys sonas, galinis desinys sparnas. ntg ekrane juosta atsiradus, nors toj vietoj tik patamsejimas. siaip manau vertas demesio aparatas, tik ta kaina nedziugina. uz kokius 3500e butu galima imti...
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3473254.html
verta pagarbos rida, tik man idomu ar atsiras drasuolis kuris pirks ir vaziuos? |
Citata:
|
Citata:
o del cl, nieko ten nera tik ta abc vaziuokle ir amortikai.. jei pompa ir amortikus lietuvoje restauruotu tokiom pat kainom kaip airmatik, tai manau norinčių būtų daug su tokia važinet |
Gaidys kazkoks tas caroutlet.eu . Laimejau aukciona, gavau laiska, kad pardavejas turi patvirtinti arba atmesti mano kaina per 72 valandas ir uz poros sekundziu gavau kita laiska, kad mano laimejimas atmestas... pievos kazkokios. Siuncia automatinius laisku ir tiek. Neaisku ar isvis tie aukcionai vyksta.:thumbsdown:
|
Coparte irgi gali nesutikt uz maza kaina parduot, tik ten ne laiskus raso o interfacesas pats rodo ar pardavejas neparduoda ar dar praso primest
|
matai, pardavejas nusistato maziausia kaina kada skaitomas aukcionas ivykes...
kadangi neperlipot to barjero tai taip ir gavosi. o tokie aukciona dazniausiai yra pasmerkti niekada nesibaigt... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:00. |
|