MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

mariukaz 2011-01-04 22:54

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 119635)
Na Mariau, niekas taip drąstiškai nesakė :) Tiesiog buvo patarta atsipalaiduoti, nuvažiuoti į kitą šalis, pasimėgauti vyrų dėmesiu. Niekas tekėti už pirmo pasitaikiusio užsieniečio neliepė. Laimės taip nerasi. Vieniems pavyksta greit rasti, kitiems reikia laiko. O jei dar karti patirtis velkasi iš paskos, tai reikalai visai sustoja. Paskui praeis laiko tarpas ir pajudės ledai:wave:

mh... kaip tada galima kitaip interpretuoti si pasisakyma?
Citata:

Ten vyrai kitokie, negaili komplimentu ir demesio, nesioja ant ranku tikraja to zodzio prasme Begyvendama tenai, supratau, del ko mano visos drauges taip ir nebegrizo is Ispanijos, Italijos ar Portugalijos

Shalomm 2011-01-04 22:54

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 119643)
Tik pasirode pana forume ir uzvede temas apie meile, neistikimybe, namu ruosa ir pan :) :)

Čia suprasti kaip rekomendaciją išeiti? :)

driuliauskas 2011-01-04 22:57

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119645)

tikrai ne :D tema uzvesta tinkamo subforumo temoje. :D :D :D

Melionas 2011-01-04 23:00

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119645)

Ne ne viskas tvarkoj, visko reikia :) ir apie blynus, ir apie mezgima pakalbet. :)

Shalomm 2011-01-04 23:00

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 119646)
tikrai ne :D tema uzvesta tinkamo subforumo temoje. :D :D :D

Net lengviau ant širdies pasidarė :xx:

samagonas 2011-01-04 23:00

dabar pagalvojaau,o kaip yra su tom moterom?,- mano artimi draugai,-vienas apsizhenijas su Shveicare (ishvazhiavo tenai gyventi), kitas draugas Canaruose lektuvu stiuartu dirba, tai ishvis su kubiete gyvena, dar kitas draugas jau 10 metu su ispane :xx::xx::xx: Tai ta pati galima pasakyti,kad lietuves, labai blogos ? :xx::xx::xx:
Yra rusishka patarle,- S zhyzni nado brat vsyo chto mozhno, a chto nelzya brat, nado brat ostorozhno ( Ish gyvenimo reikia imti viska,kas galima,o ko negalima imti, reikia imti atsargiai ) :xx::xx::xx:

driuliauskas 2011-01-04 23:03

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 119649)
dabar pagalvojaau,o kaip yra su tom moterom?,- mano artimi draugai,-vienas apsizhenijas su Shveicare (ishvazhiavo tenai gyventi), kitas draugas Canaruose lektuvu stiuartu dirba, tai ishvis su kubiete gyvena, dar kitas draugas jau 10 metu su ispane :xx::xx::xx: Tai ta pati galima pasakyti,kad lietuves, labai blogos ? :xx::xx::xx:
Yra rusishka patarle,- S zhyzni nado brat vsyo chto mozhno, a chto nelzya brat, nado brat ostorozhno ( Ish gyvenimo reikia imti viska,kas galima,o ko negalima imti, reikia imti atsargiai ) :xx::xx::xx:

cia matai jau taip yra. man irgi lengviau y uzsieni isvarius kokia lenkaite, rusaite, ar kita egzotiska padareli priciesint :xx::xx::xx::xx:

Shalomm 2011-01-04 23:08

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 119650)
cia matai jau taip yra. man irgi lengviau y uzsieni isvarius kokia lenkaite, rusaite, ar kita egzotiska padareli priciesint :xx::xx::xx::xx:

padarėlį pričiešint??? Va va, vyrų-vartotojų požiūris į moterį :wacko:

Edgis 2011-01-04 23:09

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 119644)
mh... kaip tada galima kitaip interpretuoti si pasisakyma?

Na tavo teisė interpretuoti, bet neįžvelgiu pasakymo, kad lietuviai niekam tikę ir čia laimės nėra. Na bet čia žiūrint mano naivio, dar 23 metų nesulaukusiom akim:wave:

Melionas 2011-01-04 23:10

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119651)
padarėlį pričiešint??? Va va, vyrų-vartotojų požiūris į moterį :wacko:

Man patinka moterys-vartotojos :xx::xx::xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:39.