MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Shalomm 2011-01-05 16:36

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119761)
oi jus isdykeles, galvojat, kad sededamos rankas sudeje tapsit laimingos? galbut tikites is vyro per daug, pacios nieko neduodamos santykiam? nesitikekit kazkokiu stebuklu reikia manau abiem stengtis, o del to, kad verstis per galva kad pvz susibendrauti su mergina tai nz, mano supratimu jei mergina nerodo jokio demesio tau, o tu vienas tik rodai, tai supranti kad jai tu neidomus ir palieki viska ramybeje, kam ten stengtis labai, kad ragus kokius paskui gautum:xx:

Klausyk, gal Tu žinai kur ta dėmesio objektą rast, kurį dėmesyje maudyt būtų galima? :xx::xx:

sabarkst 2011-01-05 16:43

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119762)
Klausyk, gal Tu žinai kur ta dėmesio objektą rast, kurį dėmesyje maudyt būtų galima? :xx::xx:

zinau, taigi pilna Lietuva tu vyruku geru, o tu gal zinai, kur gaut tokia pana?:xx:

Shalomm 2011-01-05 17:10

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119765)
zinau, taigi pilna Lietuva tu vyruku geru, o tu gal zinai, kur gaut tokia pana?:xx:

Vadinas aš kažkur ne ten ieškau ir ne ten žiūriu. O dėl panelių, tai pilnos auditorijos, gal koki telefono numerį po paskaitos ant lentos užrašyt??

sabarkst 2011-01-05 17:16

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119770)
Vadinas aš kažkur ne ten ieškau ir ne ten žiūriu. O dėl panelių, tai pilnos auditorijos, gal koki telefono numerį po paskaitos ant lentos užrašyt??

o manai padetu sitas budas?

Shalomm 2011-01-05 17:20

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119774)
o manai padetu sitas budas?

Pabandyti verta :xx:

mariukaz 2011-01-05 17:29

Citata:

Dar palyginimas... Na bent jau mano patirtis tokia. Uzsienietis (italus, ispanus), kad gautu per galva versis, ant ranku nesios, o jeigu jam pasakysi "ne", tai dar labiau tave gerbs ir dar labiau taves sieks. O lietuvis... Pastates shudbaryje alaus bokala, tikisi, kad tu jau jo, o jeigu jam pasakai "ne", tai kita diena net nepasisveikina, apsimeta, kad nepazysta
Dar... Lietuvis vyras visada viska paskaiciuos ir suskaiciuos ir po to verks, kad va daviau tiek ir tiek o jin mane pakliko... Vyrai perka masinas "tipo zmonai", bet jas registruoja savo vardu ir kada nori jas parduoda Visada ras proga prikist ka padovanojo, ka nupirko, ir kad cia jo pinigai. Bent jau man bendraujant su uzsienieciais su tokiais dalykais neteko susidurti
zinai, Aiste, jei tavo gyvenimo kelyje vyrai - lietuviai pasitaike vien stuobriai ir chamai, kurie vesdavo i shudbari, o paskui is kart lauke issvajotojo "taip", tai priimk mano uzuojauta...

sabarkst 2011-01-05 17:30

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119775)
Pabandyti verta :xx:

o kuriam cia mieste uzrasytum ant lentos?

Shalomm 2011-01-05 17:31

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119777)
o kuriam cia mieste uzrasytum ant lentos?

Klaipėdoje ir Šiauliuose šiuo metu įmanoma ;-)

sabarkst 2011-01-05 17:35

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119778)
Klaipėdoje ir Šiauliuose šiuo metu įmanoma ;-)

bet tai toloka truputi nemanai?:xx:

Shalomm 2011-01-05 17:40

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119780)
bet tai toloka truputi nemanai?:xx:

Kodėl? Lietuvos masteliais niekas nėra toli.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:21.