MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Darius 2019-04-02 16:44

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 517954)
Is xiomi, tai robotas siurblys irgi geras daigtas :good:

Kokį turi? Kaip išvalo ir kada valo? Kur pirkai?

Rawwslt 2019-04-02 16:58

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 517955)

As turiu samsunga. Tai mano samsungas durniukas. Draugas pirko XIAOMI Roborock 2 MI s55 . Turi dvi funkcijas. Sausas ir dregnas valymas. O didelis pliusas jo, nes pasidaro viso buto plana ir vazineja poto po kambarius. Nereikia pernesti. Perlipa nemaza slenksti. Minusas biski garsokai dirba palyginus su mano, bet kainos ir kokybes derinis manau geriausias. Suni turi "Haski" tai patenkinti, kad plaukus surenka :D

O kaina pasitikrint visados geriausia per kaina24.lt

Apple 2019-04-02 18:49

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 517955)

https://www.varle.lt/dulkiu-siurblia...--9448501.html

Va šitas afigienas!!! tik aš pirkau per gearbest ar kažkurį iš t puslapių. Kinai per Vokiečių sandėlį atsiuntė per 3-4 dienas be jokių muitų per DHL. 350 ar 360 sumokėjau. Jei robota siurbli pirkt, tai tik šita. Ir sausai ir šlapiai valo. SUrenka visas dulkes, labai išmaniai važinėja, nepalieka nieko, viska apvažiuoja. Netikėjau, kad taip gerai valo. Pas mus darbe jau turbut visi turi susipirke :D
P.S. valdosi is telefono per APPsa, tai ijungt gali budamas ne namie. Gali automatini laika uzprogramuot, dafiga visokiu variantų. Slapios sluostes uztenka +-50 kvadratu isplauti. Batarke laiko ant MAX turbo rezimo kazkur 100-120 kvadratu kaip minimum. Man per 45 min isvalo apie 50 kvadratu ir lieka ~60%

pucenas 2019-04-02 19:16

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 517952)
Papasakosi, kas ir kaip.

Manau super daigtas ipac per piko meta. :good:

Nu va pasivezinom. Zmonai patiko, bet tiesa sakant ir man visai nieko. Vakare i centra nuvaziuoti vasara visai smagus. Tik seip per nelygumus ar duobes lb kietai vaziuoja, bet jauciu uz tokia kaina nlb ir ka geriau rasi. Seip purmi ispudziai lb geri. Ai nepavyko prisijungti programele prie to paspirtuko. Gal ne ta programa ar ne taip kazka dariau.

Pavidolis 2019-04-02 19:50

Turiu 200€ nuolaidą el. paspirtukui zoom stryder. Lyg apie 600€ gaunasi su nuolaida. Praeitais metais derinau, domėjaus dėl optimaliausio paspirtuko varianto, tai šitą atsirinkau. Galiu pasidalint nuolaidos kodu :wave:

Rawwslt 2019-04-02 19:57

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 517967)
https://www.varle.lt/dulkiu-siurblia...--9448501.html

Va šitas afigienas!!! tik aš pirkau per gearbest ar kažkurį iš t puslapių. Kinai per Vokiečių sandėlį atsiuntė per 3-4 dienas be jokių muitų per DHL. 350 ar 360 sumokėjau. Jei robota siurbli pirkt, tai tik šita. Ir sausai ir šlapiai valo. SUrenka visas dulkes, labai išmaniai važinėja, nepalieka nieko, viska apvažiuoja. Netikėjau, kad taip gerai valo. Pas mus darbe jau turbut visi turi susipirke :D
P.S. valdosi is telefono per APPsa, tai ijungt gali budamas ne namie. Gali automatini laika uzprogramuot, dafiga visokiu variantų. Slapios sluostes uztenka +-50 kvadratu isplauti. Batarke laiko ant MAX turbo rezimo kazkur 100-120 kvadratu kaip minimum. Man per 45 min isvalo apie 50 kvadratu ir lieka ~60%

As apie sita ir kalbejau! Jeigu pirkciau tai irgi tik sita, nes kokybes ir pinigu santikis geriausias. Aisku hi-end netavo sustresnis, bet ir kaina x2 karto.
Pries Kaledas buvo akcija, kainavo Lt apie 350eur. Dabar derekis.lt 389 kainuoja. Galima bandyti pasidereti :)

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 517969)
Nu va pasivezinom. Zmonai patiko, bet tiesa sakant ir man visai nieko. Vakare i centra nuvaziuoti vasara visai smagus. Tik seip per nelygumus ar duobes lb kietai vaziuoja, bet jauciu uz tokia kaina nlb ir ka geriau rasi. Seip purmi ispudziai lb geri. Ai nepavyko prisijungti programele prie to paspirtuko. Gal ne ta programa ar ne taip kazka dariau.

Tai i kirpykla, ar kur i koki kabaka pora alaus atsigerti :xx: Rimtai galvoju apie paspirtuka, tik reiktu, gal su pripucemais ratais tada paieskoti. :vynas:

Rawwslt 2019-04-02 20:04

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 517970)
Turiu 200€ nuolaidą el. paspirtukui zoom stryder. Lyg apie 600€ gaunasi su nuolaida. Praeitais metais derinau, domėjaus dėl optimaliausio paspirtuko varianto, tai šitą atsirinkau. Galiu pasidalint nuolaidos kodu :wave:

Cia is Lietuvos pirkti? O tai nuolaida vienkartine? Ir ar negaila pasidalinti? Istikro jeigu 600eur, tai gan neblogas. Gali nakti varyt per gatve yra lempeckos :roll::good:

pucenas 2019-04-02 20:04

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 517972)
As apie sita ir kalbejau! Jeigu pirkciau tai irgi tik sita, nes kokybes ir pinigu santikis geriausias. Aisku hi-end netavo sustresnis, bet ir kaina x2 karto.
Pries Kaledas buvo akcija, kainavo Lt apie 350eur. Dabar derekis.lt 389 kainuoja. Galima bandyti pasidereti :)

Tai i kirpykla, ar kur i koki kabaka pora alaus atsigerti :xx: Rimtai galvoju apie paspirtuka, tik reiktu, gal su pripucemais ratais tada paieskoti. :vynas:

Va va. Alaus bokala isauti pats tas. Pas sita ratai pripuciami 8,5 colio. O lempeckos ir pas xiaomi yra. Ir neblogai sviecia. Gale kai stabdi spaudi irgi uzsidega :)

exxon 2019-04-02 20:17

siurbli mamai nupirkes esu kokie du-trys metai, ilife kiniska, viska gerai daro tik pradejo buksuot ratai jau, reik pasiaust;) dabar ziuriu yra nauju versiju per apsa valdomu, kazkas apie 200eu

Rawwslt 2019-04-02 20:32

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 517974)
Va va. Alaus bokala isauti pats tas. Pas sita ratai pripuciami 8,5 colio. O lempeckos ir pas xiaomi yra. Ir neblogai sviecia. Gale kai stabdi spaudi irgi uzsidega :)

Jeigu vaire atsiras laisvumas, tai neissigask. Pilnas internetas tarpiniu. Spauzdina su 3D printeriais ir pardavineja :)

Citata:

Pradžioje rašė exxon (Post 517976)
siurbli mamai nupirkes esu kokie du-trys metai, ilife kiniska, viska gerai daro tik pradejo buksuot ratai jau, reik pasiaust;) dabar ziuriu yra nauju versiju per apsa valdomu, kazkas apie 200eu

Uz xiaomi siurblio kaina ir galimybes geresnio nezinau.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12.