![]() |
Galvojo praeis normaliai čia yra :D
|
bet tai dar ir be teisiu :D
|
Aiskiai viena pakeli jau atidares buvo. Nes butu pateikes teises tai ir toliau nuvaziuotu :D
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/55MGM5Zi4KE?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<3 ... |
Citata:
|
vakar kaunas-klaipėda trasoj mačiau, kaip traliukas veža baltą w205 lygtais visą sveiką link silberio - matyt jau koks bugas išlindo :/ mane biškį parintų - sumoki debesį šaibų, pasidžiaugi porą mėnesių ir prasideda stebuklai.
|
Jei su airmatic'u buvo, matyt liniuote parejo :D :D
|
Nebutinai, taip daznai masinas pervezioja tarp miestu, visokiems bandomiesiems vaziavimams ir pan.
|
Citata:
|
maciau ir gatvej Vilniuje balta W205, gal net ta pacia kuria traliukas veze :)
|
beje, kas žino, kiek šrote w211 sbc blokas kainuoja?
|
cia radau vienam forume:thumbsup:
Klausimas auto forume (kalba netaisyta) Sveiki, aš čia naujokė, bet norėčiau paklausti tokį klausimą. Į savo lancer 2,0L pilu 98 benziną, nors galima būtų pilti ir 95, (ant dangtelio parašyta min 92, bet tokio jau nėra kolonėlėse), dauguma tokį ir pila ir didelio skirtumo dinamikoje nejaučia, bet 95 truputį daugiau valgo, o kainų skirtumas nėra ženklus. ...... As šiandien norėčiau pabandyti užsipilti dyzelinio kuro, nors jis ir nedaug brangesnis, bet va pas kaimynę 1,9 pasatas ir pas ją mieste valgo apie 6L, o mano lanceris beveik 12L!!! Skirtumas du kartai! Galvoju ženkliai sutaupyčiau, bet kas mane jaudina, ar nuo dyzelio nesumažės mano automobiliuko dinamika, papasakokite kas pila dyzelį ar labai dinamika sumažėjusi? P.S. ieškojau panašios temos pvz. "kokį kurą pilti", bet neradau. Forumo dalyvių komentarai: „Gal tu dyzelio nepilk... „ „Praskaidrino visa diena „ „Pabandyk dujas pilti. Prie duslintuvo zarna ta prikisi ir pili. Zinok dujos labai pigios.“ [2014.05.23 15:07:39] Darius Jankauskas: Po kelių dienų, ta pati forumo naujokė rašo: „Mano dviejų litru Lanceris dabar stovi remonto dirbtuvese. Beje, ten jis atvaziavo uzkeltas ant autotralo. As susalau kaip kale ir tik dabar grizau namo. Meistrai sako, kad remontas kainuos apie 10 000 litu (D E S I M T T U K S T A N C I U!!!) Po to, kai i savo masiniuka uzpyliau dyzelino, jis pravaziavo kazkur pusantro kilometro, tada pradejo purtytis, o tada uzgeso ir nebeuzsivede. Tada ir skambinau autotralui. Meistrai paziurėjo ir pasake, kad pagedo kazkoks cilindras ir dabar reikss isrinkti puse masinos ir pakeisti detales naujomis. Maza to, dauguma detaliu reikia uzsakineti ir ju laukt reikes porz menesiu. Pora menesiu ir desimt tukstanciu !!! Taip pat, jie pasake, kad tai jau trecias toks atvejis, ju praktikoje. Ir pridure, kad kiekvienas debilas zino, kad negalima pilti dyzelino i benzinu varomo automobilio baka !!! Negi niekas sito nezinojo siame forume? Kodel man visi sake, kad pabandyciau, kodel rasete, kad kazkas net ir pilasi dyzeli, bei parase, kur jo pigiau gauti??? As, aisku, pati kalta, bet tai ka, cia vieni debilai susirinke, kad sito nezinojo? Nepilkite žmonės dyzelino, jei automobilis varomas benzinu! P.S: Beje, is tikruju pistoleto dyzelinui pilti vamzdis nelenda i benzinu varomo automobilio baka, gerai, kad turejau piltuva |
sitas senas bet geras :thumbsup:
|
Cia is tos pacios serijos kad reikia nemazai ismanyti automobiliuose kad sustoti kai baigiasi benzinas, o ne toliau vazinet
|
buvo ir pas mus toke kiaura merga baiges benzas sako ka daryt tai vienas is draugu paprotino sako varyk ant starterio tai uz ~300 400 metru uzsilenke starteris :D
|
tai dar gerai kad neuzsidege
|
Gal kas i Ryga zadat vaziuot kita savaite ne su lengvaja masina? :) Reikia parsivezt lietus diskus, R18, 4 vnt.
Arba gal kas turit kontaktu kokiu kas galetu atsivezt nebrangiai? |
Iki Kauno galėčiau pabandyt suorganizuot. Pirmadieni manau būtu Kaune.
|
taip greitai nereikia, nes tik pirmadieni pasakys man pardavejas ar atiduos be padangu ar tik su padangom :) Tik savaitgali vaziuoji? Kada kitas reisas?
|
Ketvirtadienį, tik manau reiktu kad tavo pardavėjas tuos ratus pamestu iki mano žmogaus, jei ne tada bandyčiau prašyti kad jis paiimtu.
|
rabenui paskambink ir atves uz kapeikas, jei greitai nereikia.
|
Citata:
Citata:
|
Toliau rašyk į PM, kaip tik tada pakalbėsiu pirmadienį su kolegom iš Rygos.
|
Citata:
|
aisku, aciu dar karta ;) parasysiu. Raben'ui irgi paskambinsiu idomumo delei.
Radau AMG originalus, skirtingu plociu, zodziu butent to ko man reikia ir kaina gera :) ziemai reikia antro komplekto ratlankiu. Tai manau reikia griebt kol yra. Lietuvoj per 3 menesius nieko gero neislindo iki siuol. |
sveiki, kokią realią kainą galima gauti už w124 kablį? ar juos dar kas perka? Su visais tvirtinimais, varžtais, rozete, naujai nusmėliuotas ir perdažytas :taip:
edit: ir nuo sedano tinka tik sedanui, ar ir universalui galima dėti tą patį? |
Sedano sedanui, universalo universalui. Aišku viskas padaroma, bet neapsimoka žaisti.
|
ant svarstykliu skupkej gali det :)
|
o bent kokį šimtą eitų gaut ar sunkiai?
o dėl tinkamumo ačiū, tiesiog pasitikslinau. :taip: |
jau visi 124 turi kablius :D nieks ant ju nebemauna
|
numeskit kas tech apziuros linka kur galim patikrint ten tipo iki kada galioja
|
|
sita ir as galiu pats isivest :xx: reik tikslesnio nes nzn kur ten ieskot net :)
|
Citata:
https://itais.vta.lt/itais/services/...execution=e1s1 |
Gal ir nieko..
|
Stipri zole pasitaike
|
Citata:
|
Tai nesakau kad cia gerai,,man tai absurdas,,,o kaip elgtis naujam verslininkui,,gerai kad nesiulo vekselius dar pasirasyneti...grybe tipo palazdavojo VMI darba tai dabar prasides makliai kaip surinkti daugiau litu..total nesamone..
|
Genijai mūsų valdininkai, paimsiu kolegos pavyzdį, pardavė jis moldavui bulvių ten fūrą ar daugiau, ir jau panašu turi ragą, negana to pagal šį įstatymą nabagas dar PVM mokės. Kaip patikrint tuos partnerius mano darbe, kol aš jį patikrinsiu prekės spės supūti.
Gudruoliai ne tas žodis. :ploja: |
siaip tas bajeris su pvm'u uzsienieciams parduodant yra vokietijoje, del to imones labai vengia parduodi uzsienio pvm moketojui be pvm. Bet kad viduje tokias nesamones sugalvot ir dar kai parduodi su pvm. Rimtai reikia gerai susileist, kad taip sugalvot
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:43. |