MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

alteroja 2014-04-30 17:12

Citata:

Pradžioje rašė Paulius_ (Post 328420)
Nemačiau senos diskusijos.
Ko tas CL blogas?
Nes kaip suprantu skelbimuose jau ilgai guli.

ne ne, diskusija buvo dėl žodžio gidravlika :D o greitai parsiduodančių cl turbūt nėra nebent už nepadorią kainą. gi čia ne visų taip geidžiamas w211.

Somesword 2014-04-30 17:39

Citata:

Pradžioje rašė Paulius_ (Post 328420)
Nemačiau senos diskusijos.
Ko tas CL blogas?
Nes kaip suprantu skelbimuose jau ilgai guli.

noriu to raudono :bounce::uuu:

vilfoot 2014-04-30 18:09

raudonas gerai atrodo,bet ta spalva gal labiau pietinems salims tinka,bo mes tokie konservatyvus esam,tai daugelis skeptiskai ziuretu i toki pasirinkima :) bet jei patinka,tai perki ir vsio..ne del kitu nuomones gi spalva renkames

Fanax 2014-04-30 19:06

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 328430)
raudonas gerai atrodo,bet ta spalva gal labiau pietinems salims tinka,bo mes tokie konservatyvus esam,tai daugelis skeptiskai ziuretu i toki pasirinkima :) bet jei patinka,tai perki ir vsio..ne del kitu nuomones gi spalva renkames

Ne, ne. Pas mus, kad ir ka nusipirksi, vistiek blogas bus aplinkiniam. Tai spalva negrazi, tai saldytuvo nera ir pan...

Tomskis 2014-04-30 19:12

dar neduok dieve keylessgo ar distronico nebus, tai nuo tralo iskart i srota gali priduot

Hunter 2014-04-30 20:16

Kiekvienam savi kriterijai. Kitam uztenka kad butu ratai R19, dropas ir tamsinti langai, o kas viduje nesvarbu - kiti gi nemato
Kas del CL, tai as nei i w215 nei i w216 net neziureciau jeigu nebutu keyless go, distroniko ir sildomu/ventiliuojamu sedyniu. Va del spalvos tai nezinau, juoda tai be konkurencijos, o va sidabrine tai be amg apdailos turbut atkristu

Finalfour 2014-04-30 20:28

Man taip pat nesuprantama tokiu masinu pirkimas kai jos tuscios. As visada ieskau kuo maximalesnes komplektacijos. Tarkime, kai ieskojausi P407, jei tik pamatydavau kad nera ekrano - iskarto uzdarau skelbima, absoliuciai neidomu kas ten toliau. Pansiai su visom markem. Sildomos sedynes, navi, xenon, oda, parkai priekis/galas, visokie davikliai (lietaus, sviesos), elektra valdomos sedynes, memory - cia minimu minimumas.
Man dabar mano P407 diskomfortas didelis kad nera bluetooth ir sd kortos multimedijoj.
O siaip yra zmoniu kuriems svarbu auto veza nuo A i B ir nieko jiems nereikia daugiau.

rafis 2014-05-01 09:20

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 328442)
Man taip pat nesuprantama tokiu masinu pirkimas kai jos tuscios. As visada ieskau kuo maximalesnes komplektacijos. Tarkime, kai ieskojausi P407, jei tik pamatydavau kad nera ekrano - iskarto uzdarau skelbima, absoliuciai neidomu kas ten toliau. Pansiai su visom markem. Sildomos sedynes, navi, xenon, oda, parkai priekis/galas, visokie davikliai (lietaus, sviesos), elektra valdomos sedynes, memory - cia minimu minimumas.
Man dabar mano P407 diskomfortas didelis kad nera bluetooth ir sd kortos multimedijoj.
O siaip yra zmoniu kuriems svarbu auto veza nuo A i B ir nieko jiems nereikia daugiau.

nors ir kolega nes as irgi turi 407, taciau sulyginimas manau nesamoningas, visu pirma pezo tai yra marke darbui, t.y. is tasko a i taska b. Niekam nereik visokiu distroniku ir keyles ar odos ir ekrano ant tokios masinos, nes tai kelia jos kaina ipatingai naudotu rinkoj. Ka tu tame ekrane matai gero? Graziau? Daugiau nustatymu? Ka odoje matai gero? O va kai eina kalba apie CL, tai tiesiog buves prabangos etalonas, ir tiesiog nonsensas bus jei cl bus be ekrano(nors realiai jis niekam tikes ypac preFL ar be odos)...Visi auksciausios klases modeliai yra vertinami del inovaciju del visu bajeriu, tad kuo daugiau bajeriu, tuo lengviau parduoti CL ar S klase, nes tai yra tiksliniu pirkeju ratas, o pezuka ima bet kas, kam isitenka pinigu. Manai zmogus geriau pirks su ekranu ir oda uz 12tukst, nei be siu navarotu uz 10? :)

Artunas 2014-05-01 09:27

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 328442)

:taip: :good:

TolkaMB 2014-05-01 09:36

http://auto.plius.lt/tyrimai/nuotrau...gsta?page_nr=1

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:49.