![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
raudonas gerai atrodo,bet ta spalva gal labiau pietinems salims tinka,bo mes tokie konservatyvus esam,tai daugelis skeptiskai ziuretu i toki pasirinkima :) bet jei patinka,tai perki ir vsio..ne del kitu nuomones gi spalva renkames
|
Citata:
|
dar neduok dieve keylessgo ar distronico nebus, tai nuo tralo iskart i srota gali priduot
|
Kiekvienam savi kriterijai. Kitam uztenka kad butu ratai R19, dropas ir tamsinti langai, o kas viduje nesvarbu - kiti gi nemato
Kas del CL, tai as nei i w215 nei i w216 net neziureciau jeigu nebutu keyless go, distroniko ir sildomu/ventiliuojamu sedyniu. Va del spalvos tai nezinau, juoda tai be konkurencijos, o va sidabrine tai be amg apdailos turbut atkristu |
Man taip pat nesuprantama tokiu masinu pirkimas kai jos tuscios. As visada ieskau kuo maximalesnes komplektacijos. Tarkime, kai ieskojausi P407, jei tik pamatydavau kad nera ekrano - iskarto uzdarau skelbima, absoliuciai neidomu kas ten toliau. Pansiai su visom markem. Sildomos sedynes, navi, xenon, oda, parkai priekis/galas, visokie davikliai (lietaus, sviesos), elektra valdomos sedynes, memory - cia minimu minimumas.
Man dabar mano P407 diskomfortas didelis kad nera bluetooth ir sd kortos multimedijoj. O siaip yra zmoniu kuriems svarbu auto veza nuo A i B ir nieko jiems nereikia daugiau. |
Citata:
|
Citata:
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:49. |
|