![]() |
Citata:
Ataskaitos tau asmeniskai nezadu duoti, ir saskaitu tikrai nesiusiu. Svarbu as zinau ka darau ir kokiam stovyje mano masina, nenori netikek. Man nei silta nei salta, kaip sakant dzin. |
suprask, tu esi tiek apsimelaves, kad dabar tavim niekas niekad netikes...
|
Citata:
Tuo ir baigiam. |
Stebiu gan ilgą laiko tarpą visą šitą nesąmonę jau, tai tokį įvaizdį sudarot, kad labai mėgstat kai kurie susidaryti nuomonę iš vienos ar geriausiu atveju poros pranešimų forume. :juokiasi: Kaip kad ten kažkas rašė, kad prikūrė įvairiausių istorijų kol turėjo draudimą lankytis forume. Nežinau kiek čia teisybės ar ne, bet iš šono atrodo grynas pavydas, nors realiai juk pavydėti nėra ir ko. :mastau: Minit čia visi tas paskolas norėdami tik labiau pažemint. Būtų visai kita simfonija, jeigu jis tuo automobiliu girtųsi visur, bet dabar jis tiesiog prikėlė seną temą. :thumbsdown: Spėju susilauksiu ne ką mažiau įžeidimų, bet nebesusilaikiau. :taip:
Peace. |
Citata:
+1 Jis ne rafis, nekisa cl niekur savojo... |
b3nz jei butum buves cia tiek laiko kiek kai kurie forumieciai, taj kalbetum kitaip. Koks dar gali buti pavydas...As asmeniskai gan tolerantiskas zmogus esu ir nieko pries error neturiu, bet kai pagalvoju, tai cia toks idoums veikejas, kad sunku ka ir pasakyti!
|
Citata:
|
Citata:
Paistė čia nesamonės kad mašina silberyje tvarkoma, paskui pasirodo kad silberyje bet neoficialiai po darbo. Nu kas gali tuo patikėt? Klausimas ar iš vis jis buvęs tame silberyje, DTM turbūt pasakys ar įmanoma tokios nesamonės, kad tokioj firmoj kažkas užsiimtu chaltūrom, ir nei apsauga nei vadyba nieko nematytu ir nesakytu. Aš tiesiai pasakysiu, tokiom nesamonėm jis tiesiog durnina mumis, jam kaip kažkas jau sakė matyt nuo to stojasi. Dėl ko šito artisto niekas čia ir nemėgsta. |
nenustebčiau jei čia ir būtų tas pats asmuo ;D
|
Nu taj butu tas pats kaip su P3 :D Dar error laikais...:ohne:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:28. |