![]() |
Niekada nevėlu mokintis, aš Tavim tikiu :)
|
Citata:
|
3.2 ar 6.3 skiriasi pagreitis, bet į posūkį ant 100 gali su abiem įšokt :D
Šiaip pas mus su padangom taip yra - parašom išmatavimus ir kitus rodmenis bei kokio segmento norim ir atsiunčia kelis modelius išsirinkimui. Rinkausi tarp šitų, Potenza S001 ir PZero (net su MO indeksu :thumbsup: ). Kadangi mašina vokiška, tai ir padangas tokias pasirinkau :D O jei aš jų maksimumo neišnaudosiu - tai gal ir į naudą, nei laviruot ant ribos :wave: |
Citata:
P.S. aš nesakau, kad padagos blogos, jos tiesiog puikios. Bet pasirinkimo kriterijus tavuoju atveju manau buvo ne logiškas. Bet tavo pinigai ir tu su jais darai ką nori :D |
Kur jūs buvot, kai klausiau dėl padangų? :D Šiaip iš tų trijų, michelinų kaina buvo per vidurį. Ir kaina tokia, kaip PS4 be išskirtinių nuolaidų.
Jaučiu būtu tokia pati padanga, bet nebūtų pavadinime "super duper sport", tai tada viskas tvarkoj :D |
Citata:
Na nieko geros padangos. Tik as asmeniskai buciau rinkesis ps4 arba asymmetric3, nes nelakstau trasom. Kur kas aktualiau yra sukibimas per lietu ir tylumas :) |
Tuos atsiliepimus skaitydavau, bet supratau, kad laiko gaišimas. Vienam super duper padangos, kitam šūdo gabalas :)
O kur jūs randat, kad super sport jau žiedinės padangos, o ps4 gatvinės? Raštas jų išvis beveik identiškas |
Citata:
|
Citata:
|
Ką žinau, geros tos padangos :D Prasisuka bent normaliai
<video width="500" height="340" controls><source src="https://mb1.ltd/vid/video-1523957238.mp4" type="video/mp4"></video> |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:50. |