![]() |
Citata:
Dyzelinio ir benzininio motoro bendra konstrukcija ta pati, išskyrus kai kuriuos niuansus, kurie man ne prie dūšios, todėl aš benzininius motorus ir vadinu zažigalkomis |
Citata:
|
Jei dar like bent kokie kampai, servise su elektriniu turetu atsukti. Esu taip dares (cia tam, kur ne vietoj ir ne laiku paklause)
Daliau, o jei stovejo duju iranga, gal is ten kas galejo likti ir ikrist? (nieko nenusimanau apie dujas, tik spelioju) |
Gerai netersiu temos daugiau, sekmes diskutuojant :)
|
Citata:
|
iš dujų įrangos šratą irgi atmetu, nors ........ nežinau kokio principo būna montuojamas vožtuvas su dujine įranga į oro filtrą, kad jei ivyksta sprogimas kad filtro korpuso nesudraskytų. Gal pas tave stovėjo koks vožtuvas su šratu, kuris paskui ikrito į filtrą ir papuolė į alsuoklį. bet čia tik prielaida
|
Tepalo siurblys tikrai neturi ritininiu guoliu, vandens pompa kiek zinau ivore yra, o dirzas turetu buti slidimo guolyje.
|
mes cia galime ilgai spelioti. o jis gali tiesiog atsukti kelis varstus ir paziuret :D
|
http://img840.imageshack.us/img840/3...breather01.jpg nuotrauka labai mazyte bet va sitoj vietoj istriges tas saratas
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:53. |