![]() |
Ka reiskia sutvarkytas? Cia tipo paruostas dazymui?
|
ne, dar neparuostas, sutvarkytas ta prasme jau formos tokios kaip ir priklauso :)
|
Greit atgaivinsi savo bolida..kaip tik ant mersedesų renginio:)
|
Na tai sekmes tvarkant toliau.. o grotas minejai desi kazkokias kitas, ar cia tas pacias pavyko prikelt?
|
dekui ;) groteles kitos, tesiog pas mane buvo pilnai chromuotos, o dabar bus tokios kaip pas 99% tokiu mersu, originalios :)
|
Citata:
Pradeda patikt man Silberis, kai smulkmenas perki is ten, ne tokios ir dideles kainos kaip is pradziu galvoji :) Nusipirkau zenkliuka nauja ant kapoto (80 lt), po to reguliatori lempos (10 lt), kuris i telika sukasi, bei ka tik uzsakiau nauja juostele (rytoj turi jau atkeliaut :sokiaipokiai:), kuri eina iskart po priekine lempa, ant kuriuos dazniausiai stovi valytuvas (70 lt). Lempu valytuvu pas mane pagal komplektacija pasirodo nebuvo, visad galvojau, kad jie buvo nuimti :D |
Chromuotu bamperio apdailu kaina panasiai tokia pati kaip ceskei, ir net ne silbery :D Gal koki sandelio valyma daro..
|
nu tai ir ten ir ten toks pat chromas, tik pas mane kiek daugiau jo, nei ceskei :D del to ir kaina panasi.
|
Daugiau ir modelis juk retesnis/brangesnis, daznai tokiu atveju panasios dalys brangesnes buna :)
|
shiandien pagaliau atsiemiau mersa is dazyklos. AD sistemos nudaze tikrai labai gerai, ledas. Siandien dar visa nupoliravo, blizga kaip katino kiausai :D
Pafotkinsiu rytoj gal :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:53. |