![]() |
tokias padangas ismest arba ant pardavimo masinai
|
nu man bet kuriuo atveju nereiks jų,tai kai pardavinėsiu ratlankius bus kaip bonusas,ką norės pirkėjas tą ir padarys su jom.
|
o tai ko tu tokius lietnykus issirinkai, suliniu dangcius? :) yra juk grazesniu skelbimuose
|
Citata:
|
na kiek žinau, tai Juozavas pirmenybę teikia prioritetui to laikmečio kada buvo gaminta mašina autentiškumui, bet žiūrint iš kitos pusės ar tai ramunės ar šulinio dangčiai bet jie yra daug kartų atsparesni mūsų duobėtoms gatvėms nei daugelio dedami stipinuoti
|
tai kad man rodos jo ratai senesnio stailo, 95 metais tokiu jau nebuvo
|
koks skirtumas ką aukot gatvių druskai ypač už aliuminio kainą
|
gerai Dalius sako, čia žiemai šiti, o 'ramunes' jau kitai vasarai norėsiu į blatnesnius iškeist.
|
7 Attachment(s)
Šiandien baigiau ruošti mašiną žiemai. Jei kas dengsit iš išorės su Dinitrolo Korrotec, tai labai pasiteisina balionėlio pašildymas kibire karšto vandens - tada tas vaškas neturi gelsvo atspalvio, tik duoda matiškumą. Netgi buvo noras kilęs nuvaryt visus šonus, būtų gavęsi kaip madinga dabar matinis lakas, visai žiemai:) Pafotkinau skirtingais rakursais, šiaip reiktų arba daryt visai siaurą juostelę (kaip Dalius patarė, apie 5 cm), ar varyt visą šoną. Nes per pusvalandį tas vaškas išdžiūvo, ir nieko baisaus, galima pilnai liestis nieks nelimpa. Aišku nežinau, kaip bus iki sniego dar, nes plaut jau nelabai gerai tų vietų, ir dar įdomu kaip pavasarį atrodys :) bet bent jau miegosiu ramiai - ir žmona patenkinta, kad mašina naudojama pagal paskirtį, ir man ramiau, kad ne taip greit supus (tikiuosi tais antikoroziniais kokius du-tris metus išlošt)
|
trys klausimai juozai :D
1. A tau nesarmata su tokia masina dabar vazinet? :) 2. Kaip tu ta shuda paskui nugramdysi? :D Plaunant masina nenusplaus jis tau iki ziemos? 3. Virs moldingu ispurskei, o po moldingais rudys tai renkasi? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:32. |