![]() |
Citata:
|
Final - Laikas keistis avatara :D
|
kokia pas ji vaziuokle,final?
|
Citata:
Na ir amortikai, tie ala elektroniniai, reguliuojami sustri - 900 uz vnt., na tai va ir visas brangumas tos vaziuokles. Bet tie amortikai laiko bele kiek, ne problematiski, tai jei kada ir reikes pasikeist kai baigs resursa - pakeisi ir pamirsi. Pas mane siai dienai juos tikrino ant stendo - viskas ok su jais. Mane labiau nervina tepalas apie turbinas, ir nors uzmusk neatrodo man kad cia tipo normalu. |
Citata:
|
man tai isvis keista kaip cia finalas i traktorini motora persedo :)juk vibracija didele, o kur dar motoro triuksmas
|
Citata:
|
Citata:
|
Nu žinai, paimk W220 su 100 000 tikra rida, jis bus mažiau problematiškas už šitą Peugeot :D Kad iš finalo postų supratu, jog mašina visa problemtiška, tik kol maža rida, viskas kol kas gerai :)
|
Citata:
|
golfui dzin :D:D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tiesa, o kuom geriau/blogiau dvi mazos turbos vietoj vienos dideles?
|
Tuo kad jas abi reikia restauruot ir moket uz 2 :D
Cia daugmaz nusipirkai 400cdi mersa :D Totaliai atvirksciai viska nei pagal tavo kriterijus isskyrus atlenkiamas sedynes :D |
Citata:
|
sitas 407 coupe geras aparatas as kazkada tokio norejau :) teko vazineti ir man su pugu pries mb, seip nieko blogo negaliu pasakyti komfortas palyginus super tik, kad va mano buvo problematiskas kiek prikeli tiek vel griuva kitur :( kazka maciau aleksoto turgui 407 coupe juodas su ratais bei tamsintais langais atrode nesveikai :good: tik va salonas man ju nepatinka bet isore ziauriai gera.
|
Citata:
|
final,sveikas sugrizes! :D nustebinai cia su tokiu pirkiniu.ka zmona i tai?lupt negavai? :D
|
Citata:
Beja, nukrypimas nuo temos - va, bendradarbis pirko saab pries metus is perekupo, ir siaip keik kas saabus perka - tai kaip ir visom, tas anas, ta apkeist, di kasete pakeist, APD pas bendradarbi jau dvesia, ir t.t. O musiskis saab, 2007 paimtas tiesiai is salono naujas - iki siol nebuvo nei karto sugedes. Niekad. Tik laiku daromi reguliarus aptarnavimai ir keitimai to ko reikalauja gamintojas. Ka norsiu pasakyti - visos auto yra geros, tiek pat geras ir Saab, ir MB, ir Peugeot - jei tik grieztai laikomasi gamintoju reikalavimu ir viskas keiciama ka liepia gamintojas laiku. O kai zmones pasiima is perekupo, su rida minimum puse liamo atsukta iki 170 000 standart, bele kaip jota ir atsiausta - tada ir prasideda, kad pezo-gavno, toyota-mecta idijota ir t.t.... As aisku nezinau nieko, gal ir mano pezas man kelnes numaus netiketai - as juk nezinau kaip ji ekplotavo ir mylejo prancuzas, kaip jis ji jojo kad net motora uzkale, nezinau. Bet kaltas del bedu bus ne pezo, o buvusio savininko ir esamo aisku, neprieziura :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Na, bet juk pilna pvz., kai ir su tokiom ridom masinos is servisu neisvaziuoja. |
kaip tai pardavines, ji juk nepirko jo? pareklamuot gavo ar ne?
|
Citata:
|
nu tikiuosi vazinesi ilgai ir laimingai. tik idomu man kazkaip del valdomumo pasidare. kazkaip isivaizduoju su tokiais niutonais belenkokiu sunkiu priekiu jis turetu turet nesveika nepasukamuma nes darbo priekiniams ratams uztektinai. nebent kaip nors piezas suzaides, gal domejais - idetas elektrinis lsd?
|
Citata:
Ir jo ta trauka tokia labai tolygiai isdestyta, vos ne kaip benzo, gal del 2 turbinu, nezinau, bet jis neturi tokio britvisko rovimo ir guldymo i sedyte kaip tarkime japoniski galingesni auto. Sakyciau, pas ji kaip tik toks mersiskas rovimas, su pamastymu (jei ne sport rezimu apd nustatyta), ir gana ilgai islaikomas stabilus traukimas, o ne kazkuriam vienam apsuku ruoze tik rovimas. Na, cia speju velgi, 2 turbo deka. As irgi tikiuosi kad viskas bus ok ir nereikes paskutiniu kelniu nusimauti.... P.S. Beja, labai smarkiai nustebau del apsisukimo spindulio. Tikejausi kad jis bus bele kokio didumo, o jis vos ne mersiskas, nors ratai nesuvirsta, bet tikrai tikejausi kad bus blogesni reikalai su tuo. Aisku, mano ex w211 apsisukdavo dar mzesniu spinduliu. |
Citata:
o del traukos, tai viskas normaliai - be kokio seno 1.9 vageno tdi, kur viskas issikvepia per 1000 apsisukimu, normalus motorai kilovatus ir sukima laiko didesniame suku diapazone. nors speju tos dvi turbos jau nebeuzpucia kilovatu prie kokiu 3800 apsuku :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o del turbu tikrinimo, tai reikia nuo turbu nuimt isiurbimo slangas/vamzdzius ir tada su ranka klibinti. aisku, cia reikia buti patikrinis ne 1 ir ne 10 tu turbu, kad kazka butu galima pasakyt apie ju bukle. kai pas tave toks komplikuotas motoras sugrustas skersai, tai jauciu priejimai net nejuokingi... |
Kad ką nors paklibint nemažai atsiardyt teks, o ir tos turbinos dar kolkas negenda...kolkas, nes laikas neatėjo. Visos turbinos dar liko nuo parduotų variklių.
|
Citata:
Kas pas pugzli ne taip, jau rasiau anksciau, prisikabinti galima daug kur, ergonomika mersui neprilygsta ir pan, bet del elektronikos nereikia tik svaigt. Gal senuose kas ir buvo, bet pas 407 tikrai viskas ok su ja. Programeris elektrikas, kuris man isprogramavo EGR, beja vilniuje tik 2 tokie yra kurie teisingai ta gali padaryti siems pugams (taip teige man kruva zmoniu is pugu forumo), sake, kad pas ji daug daugiau klientu su vokiskomis das auto nei su pranzuzais, ir jis irgi juokesi is sito elektronikos mito. Jo garaze stovejo kaip tik faceiftinis W211 remontuojamas, tai jo zodziai, cituoju "tu su elektronika daug maziau bedu turesi nei sitas MB". |
Citata:
o čia natūralu, kad griežiu dantį ant žmogaus, kuris iš mb persėdo į pežo. aš ir pats tokią kritiką sveikai priimčiau. o kas dėl Markko komentaro dėl w220 - aš asmeniškai jį pirkau dėl komforto, kurio joks kitas konkurentas nesuteiks. plius jo dizainas tikrai vykęs tiek iš išorės ir iš vidaus. turiu vieną savo mylimą moterį, ką aplinkiniai pagalvos visiškai neįdomu, tai dėl to, kad gatvei į mane atsisuktu šitos mašinos tikrai neprikau. čia tik mano subjektyvi nuomonė, kitam ir kaimyno įsiūlytas barškantis vagenas yra nuostabiausias automobilis pasaulyje. |
Citata:
|
prancuzu problema ne elektronika, o kontaktai. Kaip buvo pries 20 metu, taip iki dabar
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:08. |