![]() |
Citata:
|
|
nustebino mane mano "latvija" 508 km. 95% trasa, autostrada greitis visa laika 140-150 auto pilotu. 508 km 39.6l. uzsipyliau iki pat virsaus ir gryzes i kauna vel toi pacioi degalinei uzsipyliau iki virsaus. sakayciau visai noralios sanaudos
100/7.8l |
afiget :unreal: man su ML zemiau 11 vidurkio niekada nebudavo...
Gal lengvesne? Gal aerodinamika geresne? :D |
Citata:
o seip tai vidurkis jai imant ne tokias keliones tai man irgia apie 11 +- ne maziau manau. |
Aš praktiškai tik savo kaime važiuodamas su ML'u ,esu 1-2 kartus matęs mažiau 13,o dažniausiai ~14,nors realiai niekad neskaiciavau-cia tik kompo parodymai.
|
Citata:
|
Citata:
|
E250CDI pilnu baku kelione i saremus ir atgal 1150km ir jau buvo beveik dugnas... palei paskaiciavimus bako 5,1L/100km. Greitis 100-130 :vairuot: Galetu tik mieste maziau est nes maziau 9L nebuna... :D
|
W245 180CDI 80kW Vilnius - Warszawa - Vilnius su pilnu baku (40ltr), pilnas ekipažas 5 žmonės ir pilnutėlė bagažinė. Atstumas ~950km, greitis ne daugiau 110km/h.
|
1-s204
2-2013 3- 3L v6 om642 ls de 30 la 4-dyzelis 5-7g 6-Vairavimo stilius - mieste ( ramus/ pencininkas) uzmiestis - ( ramus / extremalus) 7-Kuro sanaudos: miestas/uzmiestis 65/35 . Bendros vidutines 10~. |
Mercedes-Benz kuro sanaudos
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b329aa3b16.jpg
Su priekaba (mocas 450kg) va kas gaunasi. R320 Trasa 99% jonava-raseiniai. |
Citata:
|
nu 120-140 :) su priekaba labai nevarau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Mercedes-Benz kuro sanaudos
Citata:
Keturratis [emoji6] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f6653cc88e.jpg |
Citata:
|
Sveiki, kokios realios w211 e220 110kw automato sąnaudos važiuojant grynai mieste ir grynai užmiestį?
|
Skirtingas vairuotojas, skirtingos sąnaudos net prie tokių pačių sąlygų ;).
|
Citata:
|
Citata:
O jei kalbam apie lakstymą autostradomis, tai prie 160 km/h greičio 3,2 bus tikrai ekonomiškesnis nei 2,2 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
p.s. kalbu apie visapusiškai techniškai tvakringą automobilį :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
1. Žmonės važinėja su mažesnėm. Jei tokių nebūtų viskas ok :) 2. Vakar kaip tik teko pastovėti Vilniaus kamsčiuose tai gavosi virš 16. Važiuoju labai švelniai, apsukos iki 2k bet va 13,5. :vairuot: Servise užsiminiau kad pažiūrėtų, tai gydė gal 10 min, kad čia normalu. :geda: |
Citata:
|
Citata:
P.S. jei visada tik gazas dugnas mieste ir pastoviai start stop prie šviesoforų, tai gal ir 13,5 galima supilt. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Man rodė purkštukas korekcija, o problema reali buvo kompresijos nebuvimas. Va tau ir kompo parodymai :) |
Na mano v6 trumpais atstumais ( dyzelis) ziema apie 14-15.. ir kazkaip nesuku galvos.
Normalu. Uzmiesti kai buvo nuotaika tam. Esu ir i 5.5 isipaises , bet ten visa kelia 80-90. Visiskai ramiai. Trasoj laikant 120~ kazkur bus apie ~6.5 . Zodziu daug nuo salygu, nuotaikos ir kojos sunkumo :) vidurki laikosi 10~ ir as tuo visiskai patenkintas kaip auto turinciam 195kw... |
V6 ML'e ir tik mieste visada daugiau nei 14 rodė kompas.
V6 203-iam rodo 7.x bet yra ir uzmiescio,bet netikiu,kad tiek mažai realiai gali but. |
is degalines isvaziavus (vilnius-kaunas)
Siaip vidurki rode 6-6.1 prie 120 km /h... kiek tikrinta pagal uzpylimus.kompas meluoja max kelis simtus ml pagal baka :) as manau visai nieko kaip v6 dyzeliui 195kw :) https://mb1.ltd/mazos/IMG_9109.JPG P.s. Taip , line asisstas isjungtas , nes tik erzina ) |
Kokios realios kuro sanaudos e350 w212 v6 7g benzo/dyzelio? Gal kad is patirties ka turit pasidalint :)?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Neisizeisk cia bendrai pasakysiu ka galvoju apie kuro.
Is tasko A i taska B vaziuojant 7h kompas rodo 12litru. Tuo paciu keliu tik vaziuojant 10h kompas rodo 9l. Tai kaip ivertinti kuro sanaudas? Vienas su 19 ratais vazineja kitas su 17-kos. Vienas vaziuoja gazas stabdis, kitas ekonomiskai. Manau teisingiausia ziuret ka gamykla numate ir poto vertinti pagal save. Gyvenamoji vieta, ratai, vaziavimo stilius, gal kaskiek automobilio bukle ir t.t. P.S. Nieko bendro neturi su w212 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:55. |