MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Tomskis 2014-05-01 20:58

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 328664)

tai cia tas pat kur vievi buvo uz 7k man rodos, ar uz 5k, elegancas perdarytas i avantgarda, norejau gi ji pirkti, is vakaro sutariau atvaziuot, ryte paskambinau kad atvaziuoju ir jau parduotas buvo. seip tada primeciau kad suremontuotas stoves 10k. Gale savininkas sake pakeite pagalves, vistiek seda, itaria kompresoriu ar liniuote, kazka tokio.

Robis 2014-05-01 21:00

O tai saviškiui jau radai klientą už čyriką?

alteroja 2014-05-01 21:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 328678)
tai cia tas pat kur vievi buvo uz 7k man rodos, ar uz 5k, elegancas perdarytas i avantgarda, norejau gi ji pirkti, is vakaro sutariau atvaziuot, ryte paskambinau kad atvaziuoju ir jau parduotas buvo. seip tada primeciau kad suremontuotas stoves 10k. Gale savininkas sake pakeite pagalves, vistiek seda, itaria kompresoriu ar liniuote, kazka tokio.

ten gi 2.2. man rodos buvo. abejoju ar cia sitas pats. plius cia popilnis, o ten pustustis buvo. sita ir as noreciau apziuret, jei kas is alinkos noretu pirkt :)

Hunter 2014-05-01 21:02

ten lyg 2.7 buvo, bet musimas tai labai panasus
Bet 5k lt tai vistiek reikes atsimojuot sitam

liutasss 2014-05-01 21:05

vairuotojo sedyne neblogai uzsigarbanojus:wacko: jauciu rida bus nejuokinga

Hunter 2014-05-01 21:07

Tomski, varyk ziuret :D

Tomskis 2014-05-01 21:07

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 328680)
O tai saviškiui jau radai klientą už čyriką?

net neieskojau

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 328681)
ten gi 2.2. man rodos buvo. abejoju ar cia sitas pats. plius cia popilnis, o ten pustustis buvo. sita ir as noreciau apziuret, jei kas is alinkos noretu pirkt :)

man ir atrodo kad ne 3.2 , bet nepamenu ar 2.2 ar 2.7, tiesa pagal VIN taxa muse, gal ir 2.2 buvo, bet priekis identiskai sumaltas, ratai, spalva, viskas tas pat. gal blogai kubatura irase, nzn. bet labai jau toks pat. nors motoras matos kad 3.2 ir berods tas vievi buvo tamsintais langais. gal tada brolis dvynys cia

alteroja 2014-05-01 21:15

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 328689)
net neieskojau

man ir atrodo kad ne 3.2 , bet nepamenu ar 2.2 ar 2.7, tiesa pagal VIN taxa muse, gal ir 2.2 buvo, bet priekis identiskai sumaltas, ratai, spalva, viskas tas pat. gal blogai kubatura irase, nzn. bet labai jau toks pat. nors motoras matos kad 3.2 ir berods tas vievi buvo tamsintais langais. gal tada brolis dvynys cia

ten as pamenu is fotkiu matesi kad kazkas su tom komplektacijom sumalta ne taip, o cia viskas matosi normaliai lyg ir. plius ten su lt registracija buvo.
o kad sedyne su porankiu pamalti tai jo. bet jei sedejo koks storasiknis kaip as, tai ir ismale. plius 10-15m senumo dyzelis su nedidele rida sunkiai suvokiamas dalykas.

Tomskis 2014-05-01 21:19

jo, turbut kad ne tas, tik labai panasiai subelstas. anam bandziau primest remonto kastus, tai signedos dalim dabar neatsimenu jo kainos, bet butu stovejes 10k, tai buvo ar 3k, ar 5k remontas. man rodos detales 3k signedoj gavos, plius dazyt viska, dar kokie niuansai, visumoj 5k. tai va ir sitam panasiai apie 5k kaip kazkas ir minejo. bet galas ne nuo to juk nusedes

alteroja 2014-05-01 21:22

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 328696)
jo, turbut kad ne tas, tik labai panasiai subelstas. anam bandziau primest remonto kastus, tai signedos dalim dabar neatsimenu jo kainos, bet butu stovejes 10k, tai buvo ar 3k, ar 5k remontas. man rodos detales 3k signedoj gavos, plius dazyt viska, dar kokie niuansai, visumoj 5k. tai va ir sitam panasiai apie 5k kaip kazkas ir minejo. bet galas ne nuo to juk nusedes

tai va ir variantas, jei techninis stovis geras. nes uz 15k su tokia komplektacija nera i ka ziuret. cia jam dar prieki reiktu parktronikus sudet, tai vel biski kaina padideja.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:33.