![]() |
|
Ateis laikas ir pribresim vieni kitu gerbimui,ta prasme dviratininkai gerbs pesciuosius ir atvirksciai ,ir laikysimes to liniju atskyrimo.Vis prisimenu atveji kai Austrijoj Vienoj bezioplinedamas i architekturos paminklus buvau aprektas dviratininko ,kad vaikscioju zona kuri atskirta linija.Jiems tada jau buvo iprastas reikalas laikytis tvarkos,o man kai kokiam kaimo bernui,patogu eit kur nera spusties...Senai tai buvo...
|
Citata:
O jeigu rimtai, tai teisingai sakai. Uzauks kartos ir nebus nesusipratimu. Paspirtukas bus kaip viesasis transportas. Labai elementari susisiekimo priemone. Nu bet kurkas geriau, nei koks troleibusas ar autobusas nes neriboja tavo laiko ir manau keliones kastai maziau kainuoja :) |
As Vilniuje nematau jokios problemos del paspirtuku, jus matot Kaune ar Klaipedoj?
Vaziuoja pagrinde dviraciu takais, o jeigu ne dviraciu, tai tiesiog toj vietoj nera tako |
Turėjau xiaomi sau ir draugei dabar turiu xiaomi ir inokim ox hero. Automobilio praktiškai nenaudoju kai leidžia oro sąlygos ir jei atstumas į vieną pusę iki 15km.nuostabi transporto priemonė kuri man sumoj jau sutaupė kokia 30h laiko. Pravažiavęs apie 1400km jau šį sezoną.
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas patars, kur Vilniuje būtų galima nupirkti mersui porą relių, kad būtų vietoje ir nereikėtų užsakinėt?
A0025421319 ir A0025422319 |
Citata:
|
Citata:
|
Rasyk 863309425, sakyk kad reikia siandien ir bus greiciausiai
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:29. |
|