![]() |
visi tie parketnikai daugiau maziau panasaus pravazumo, tuo labiau su plentiniais volais visokiais r18-20 285+, nuo kelio geriau net nenuvaziuot
|
Citata:
nezinau, as arba su labonais mlais vazinejau ir kauliniais x5, bet atsilieka atilieka mlas konkreciai vaziavimo komforte 90kmh greiciu nekokybiskam kelyje, jauciasi, kad sresuoja vaziuokle ir pagal ja svorio centras per aukstai. x5 nors ir ne per grietine plaukia, bet bent saugiau jautiesi su ta standesne vaziuokle. o ir siaip viskas aplinkui maloniau akiai, nors bmw savam stiliui pagailejes ant plastmasiu. nu bet cia smulkmena, kai kalna eina apie viliukus. |
ML nuo 97, X5 nuo 2000. ML facelift nuo 2001 jau buvo
|
Citata:
|
Citata:
|
Manau, kaikam reikia pripažint, kad X5 su teisingu varikliu geriau už ML`a , nes koks jis geras bebūtų jis kaip UAZ`ikas važiuoja :( ML400 cdi važiuoja gerai, bet tas siūbavimas malonumo neduoda spaudžiant :D
|
yra ir ML430 ir ML500 ir ML350 facelifte. Beje alterojai reiketu kalkuliatoriu padovanot :) Kada gimtadienis? :D
Faktas tik tas kad is tokiu kiosku nera ko tiketis komforto |
Citata:
|
Citata:
jei jau diskutuot apie senus triperius, tai e53 yra vienas is tu nedaugelio modeliu, kurie perspjove mersa. aisku, jauna nisa, tai ner ko tiketis. pats buvau vienas is debiloidu uz bmw (e46) vairo, bet kai persedau i s203, nesupratau, kas tais paciais 2001 gale pirkti ta e46 uz panasius pinigus... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O kas liečia variklius, tai 3,0d nėra blogas, tik prevenciją laiku suorganizuot reikia :D |
Citata:
|
Man spidometras irgi svarbu, kaip ir panele. Pernesti negaliu as tu pigiu plastmasiu, ypac tokiu kokios buna pas visokius vagenus ar toyotas ir co. Kai pirma karta sedau pabandyti tokio pugzlio kaip savo, tai buvau maloniai nustebintas kad pas ji visa panele, spidometras aptraukti oda, o pats spidometro vaizdas irgi visai malonus, nors aisku, tikrai nera tobulas :)
O vat pas kaimyno peza 407 paprasta sedana, visur pigi plastmasiu kruva.... |
Citata:
Citata:
|
Citata:
Siaip ml pravazumas tikrai geras. Pries 5 metus pasodinom didelej pusny vrangleri su ofroud amortikaismir padangom, atvare ml'as 270 ir istrauke be vargu su standartiniais ratais :thumbsup: |
Seip tiek ml'as tiek x'as manau visi supranta, kad skirtas ne bekelei. Geriausiu atveju nuvaziuoti iki sodybos ziema ar seip kur kaime. Daugiau tai bent x'as niekam tinkamas. Nzn gal uzdejus 17 ratus su siaurom padangom ir vaziuotu geriau, bet abejoju. O kalbant apie volvo xc70 tai turi draugas, pravazumas nerelus....
|
Citata:
|
Citata:
|
draugas turi xc90 2.4dyzeliuka su orginaliais r18 ratais,tai kai jis mane praveze tai issiziojes sedejau kaip toks didelis laineris,gali taip sudinai vaziuoti,mano c klase maziau girgzda ir minksciau vaziuoja negu tas xc.
|
W163 yra ant rėmo, ne kaip x5 ar kiti parketinukai. Dėl to yra jūsų vadinamas supimas, nors man tai jo nei biški nesijaučia.
95-96m jau jie buvo pradėti testuoti, kurtas išvis kaip atskira niša. X5 kurtas jau pasitelkus Range/Land Rover patirtį. Kas dėl pravažumo, tai bandėm su Pajero 98m, tai pravažumu ML'as nei biški nenusileido ir brido visur be problemų. Gal viskas labiau priklauso nuo tarpinės tarp vairo ir sėdynės. |
Nuo tarpines tarp vairo ir gumos ant obodu :) jai pas ml'a bus 225 o pas mane ant viliaus 315 koke nori ta tarpine gali buti akivaizdu, kad ml'as des i vienus vartus ;)
|
pripratus prie ML jokio supimo nesijaučia, va kai RR turėjau tas tai supdavos, nes buvo vietoj pagalvių spyruoklės. aišku dabar nuo clk nulipus, jaučias bižkis, nes savo kibiriuke ant žemės beveik sėdžiu, nėr ko norėt. o šiaip ir su RR ir su ML buvau sėdes ant dugno, čia labiau reikia protaut kur gali važiuot, o kur ne. šiaip dėl pravažumo jokių priekaištu ML neturiu.;]
|
su 315 ir ant slapios zoles gali uzsest
|
Citata:
|
Citata:
|
Todėl ir sako, kuo geresnis džipas, tai tuo toliau reikia eiti traktoriaus ieškoti :laugh:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Buna ir taip :D
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/X7Tf23BzAOw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Is kur jie ta traktoriu atsivare su vairu bardacioke :D
|
Citata:
|
Ispudingas video :) Kiek dyzelio ispilta, ezero pakrante paversta tanku poligonu del to kad novas rusas su dzypu nurejo 2 cm iki ezero privaziuot :)
|
Citata:
|
|
nuliukus rasydamas isijaute :D
O paciu pirmuju numeriu kai tik atsirado mobilus rysys LT niekas nepardavineja? Ar svarbiausia kad tik visi butu skaiciai vienodi? |
pažįstamas turi su 6 vienodais skaitmenimis iš eilės, tai reikės jam pasiūlyt, kad jei ateis juoda diena, galės porą šimtų gabalų užsidirbt :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20. |