MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2019-09-19 20:13

Kadangi jau šnekat apie elektromobilius, tai papasakosiu savo patirti. Praeitą savaitę laksčiau su Audi etron. Tyla ir salono navarotai liuks (kaip ir visų naujų audi). Bet performance mane nuvyle labai smarkiai. Nesijaucia traukos visiskai. Greitise dideja greitai, bet kaifo 0lis. Garso jokio, vaziuoji kaip troleibuse ir tiek ziniu. Vienintelis kas tikrai patiko, tai is eigos palietus gazo pedala masina sauna kaip kulka, bet tik pirma sekunde, po to galios pojutis dingsta ir tik matosi, kad spidometras greitai kyla.

Saziningai sakau - nepirkciau. Man mano senas triperis su 200kw maloniau vaziavimo pojucio prasme.

Manau geriausias palyginimas bezas vs elektra, tai eleitine prostitute vs gumine boba.

P.S. taip pat dizainas beveik visų elektromobilių gali lygiuotis su Fiat Multipla :D vienintelis Porche gal kiek normalesnis :)

masterkame 2019-09-19 20:13

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 524951)
Rukyk porsche! :xx: :vairuot: Porsche vs Tesla
https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...6QSIh7QuwD4jgY

norejai pasakyti rukyk tesla ? 4-5 launchai su ludicrous mode ir vaziuoji kaip su toyota corola nei traukos nei greicio. o jei dar batarke zemiau 70% pamirsk visus isibegejimus. Been there done that. Ant popieriaus ji smagiai atrodo, nu dar prie keliu sviesaforu. Dienos pabaigoje Panama turbo/turbo s vistiek privers visus Teslu vairuotojus atsisukti ir liudnai nulydeti akimis.

masterkame 2019-09-19 20:17

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 524954)
Kadangi jau šnekat apie elektromobilius, tai papasakosiu savo patirti. Praeitą savaitę laksčiau su Audi etron. Tyla ir salono navarotai liuks (kaip ir visų naujų audi). Bet performance mane nuvyle labai smarkiai. Nesijaucia traukos visiskai. Greitise dideja greitai, bet kaifo 0lis. Garso jokio, vaziuoji kaip troleibuse ir tiek ziniu. Vienintelis kas tikrai patiko, tai is eigos palietus gazo pedala masina sauna kaip kulka, bet tik pirma sekunde, po to galios pojutis dingsta ir tik matosi, kad spidometras greitai kyla.

Saziningai sakau - nepirkciau. Man mano senas triperis su 200kw maloniau vaziavimo pojucio prasme.

Manau geriausias palyginimas bezas vs elektra, tai eleitine prostitute vs gumine boba.

kaip pirstu i aki del elektramobiliu tai galioja tiek Leafui/zoe/i3 tiek teslom/porche su pastaruoju neteko pavaziuoti. Bet visiskai netas. O kas liecia pagreiti tai vienintelis tikrai smagus elektramobilis kuris suteikia kaifa vairuotojui yra Rimac del to jog jis turi pavaru deze kas ir sukelia tikra kaifa kai yra trauka, sekundes daliai sumazeja G jegos ir tada pareina nauja saiba ir vel nereali trauka.

Rawwslt 2019-09-19 20:22

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 524954)

P.S. taip pat dizainas beveik visų elektromobilių gali lygiuotis su Fiat Multipla :D vienintelis Porche gal kiek normalesnis :)

Cia taip zmones verke, kai atsirado esp, poto elektrines vairo koloneles, bet nieko priprato visi :xx: Kaip sako: Ir suo karemas pripranta. O ten tas e-tronas ne stebuklai. 0-100km ~6s :pepsi:

Robis 2019-09-19 20:45

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 524948)
Maciau ji kazkuriam oro uoste, gyvai jis neptrauklus ir net atstumiantis.
P.s. kad isvengti tolimesnes diskusijos kad man patinka kitokio pobudzio masinos, tai pasakysiu kad GLC modelis yra sarase modeliu i kokia masina persesti, t.y. glc man asmeniskai atrodo patraukliu.

GLC63AMG labai gerų atsiliepimų gavo, visai norėčiau (ne coupe, o paprasto)

masterkame 2019-09-19 20:56

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 524957)
Cia taip zmones verke, kai atsirado esp, poto elektrines vairo koloneles, bet nieko priprato visi :xx: Kaip sako: Ir suo karemas pripranta. O ten tas e-tronas ne stebuklai. 0-100km ~6s :pepsi:

jau geriau Hyuindai Kona uz 35k su tokiu pat isibegejimu ir 500~ atstumu.

Vilius 2019-09-19 21:01

Įsibėgėjimas yra kai 2 tonų karvė, velka tavo storą šikną ir dar 3 kolegas iki 100, per 3.8 sekundės.. Ir tuo metu dar visi megaujasi nemokamu masažu 😂

Rawwslt 2019-09-19 21:07

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 524959)
jau geriau Hyuindai Kona uz 35k su tokiu pat isibegejimu ir 500~ atstumu.

As kartais tavo palyginimu nesuprantu? Sakai tau slykstus hunday geriau nei patenkinanciai atrodanti audi? Kodel nesulyginti audi e trona su mercedes eqc? :unreal:

Robis 2019-09-19 21:18

Va renault paleido elekrinę pigieną:
https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...ze-220-1204692

masterkame 2019-09-19 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 524961)
As kartais tavo palyginimu nesuprantu? Sakai tau slykstus hunday geriau nei patenkinanciai atrodanti audi? Kodel nesulyginti audi e trona su mercedes eqc? :unreal:

As sakau kad uz zenkliuka 2x moka tik oboliu fanai. Vaziavau su Kona, audi tik apziurejau. Sorry nera uz ka ten 2x moket.

Ps. Max komplektacijoje 3x

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:39.