MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

vampyras 2019-10-05 22:45

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 525663)
ne ne, ten kur atkapstė postą, tai aš atsiprašau visų viešai, kad apgavau :geda:

krizė tikrai nesitęsia 4 metus :) bet dabar ateina tai tikrai :vaiduoklis:

P.S. žinau, kad visi mėgstat mane per dantį traukt :) galit mėgint - man nelabai įdomu.

Klysti yra zmoniska, as seip jau nuo dyzelio skandalo laukiu. O sia vasara netik girdziu skaitau, bet jau ir matosi. Yra dalis zmoniu kurie jau rimtais nerimauja, nes ju "kietosios" islaidos siekia 70% pajamu. Sumazins mersas kaip bmw darbo valandas, tai praktiskai bankrotas jiems.
Statybos kaip pristojo is 20 achitektu 4 beliko, milziniski vidiniai perversmai mazinti islaidas.
Draugu rate jau irgi kalba, kaip sumazejo uzsakymu, o jie ir ukio transporto ir prekybos sektoriuose.
Na gal but lt ir nepalies, bet vokietija sudrebins kaip reikalas ateinanciais metais. :D
To Rykste uz W204 333€ kasmetinis mokestis, ir 800€ draudimas.

Apple 2019-10-05 22:47

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 525666)
Klysti yra zmoniska, as seip jau nuo dyzelio skandalo laukiu. O sia vasara netik girdziu skaitau, bet jau ir matosi. Yra dalis zmoniu kurie jau rimtais nerimauja, nes ju "kietosios" islaidos siekia 70% pajamu. Sumazins mersas kaip bmw darbo valandas, tai praktiskai bankrotas jiems.
Statybos kaip pristojo is 20 achitektu 4 beliko, milziniski vidiniai perversmai mazinti islaidas.
Draugu rate jau irgi kalba, kaip sumazejo uzsakymu, o jie ir ukio transporto ir prekybos sektoriuose.
Na gal but lt ir nepalies, bet vokietija sudrebins kaip reikalas ateinanciais metais. :D
To Rykste uz W204 333€ kasmetinis mokestis, ir 800€ draudimas.

Imam ir tave už stalo :vairuot: jau 5ki debilai, Kas dar?

kestasm 2019-10-05 23:33

Apie krize jau senokai snekama, ekonomistai prognozavo kad ji prasides 2018 gale ar 2019 pradzioj, bet vis dar neprasidejo ji, taciau jau zenklu daug. Viskas po truputi stoja.
Is pazystamu tenka isgirsti kaip po truputi viskas blogeja, pvz JAV busto paskolas bankai aklai nebedalina, ir suteikineja mazesne suma nei dabartine bustu rinkos verte. Vokietijos paskolu masinoms irgi nebedalina kaip anksciau, po truputi stoja naujesniu masinu pardavimai. O LT irgi transportas po truputi su bedom susiduria, nes su jais veluojama atsiskaityti.

Be to pakanka paziuret evarzytines.lt ir palyginti tarkim su 2014. Siuo metu ten pagrinde kabo tik savivaldybiu parduodamas NT, kai anksciau daug uz paskolas pirktas NT buvo.

Rykštė 2019-10-06 10:45

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 525651)
Del to as ir sakiau, kad viskas prasideda as zinau, kaip buvo. Keliu sektoriuje, bankrutuoja (restruktirizuojasi) stiprios ymones, nemokejimai ilgi prasymai pinigu, kad sumoketu ir t.t. Ateina ateina :)

O keliuose ne valstybiniai užsakymai sudaro didžiumą? Akcizo kosmosą surenka ir jau nėra už ką remontuoti?

pucenas 2019-10-06 12:13

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 525669)
O keliuose ne valstybiniai užsakymai sudaro didžiumą? Akcizo kosmosą surenka ir jau nėra už ką remontuoti?

Pala tu ieini i ta sarasa prie bonkos? Nes lb daug pasakotibb:) prie bonkos nus lengviau :)

vampyras 2019-10-06 12:18

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 525669)

Mersas ceatina su dyzeliu Stuttgarto teismas duoda 900ml bauda. Merso gamykla padaro 1,6miljardo minusa. Taip sindelfingen kaimelis turi grazinti 100ml mokesciu kitiems metams kuriuos jau senai isleido.
Miestelis sustabdo elektros laidu tiesima mano dirbtuvems, mersas perima saskaitas, bet ismeta brangia firma paima pigesne=letesne firma. Palukanas gauna moketi miestelis, konceno pelnas dar labiau sumazeje, miestelis gaus dar maziau pinigu kitais metais. Miestelis pasiskolina pinigu is Stuttgarto.
Tuo tarpu kabeliu tiesimas uzssitiese 4 menesiais, taip blokuoja kitos gamyklos statyma, mersas veluoja su elektromobiliais koncenas moka baudas uz statybu letinima, pelnas toliau mazeja miestelis gaus dar maziau pinigu.
Jaigu pas mus tokie cirkai, kaip manai kas darosi lt :D
Ai pamirsau pamineti per tas statybas pastoviai stoviu kamsciuose pusvalandi :bounce:

Rykštė 2019-10-06 13:08

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 525675)
Pala tu ieini i ta sarasa prie bonkos? Nes lb daug pasakotibb:) prie bonkos nus lengviau :)

72 mėnesiai negėres,tai gal nepradesiu. :)
Kol jūs laušit bonka,aš lukstensiu krevetes ir papletkinsim tuo pačiu.

Darius 2019-10-06 13:12

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 525684)

:thumbsup::thumbsup::good:

pucenas 2019-10-06 13:20

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 525684)

Blemba tie negerentys tai nenuspejami. Nezinai kada prades :)

Robis 2019-10-06 13:29

Kad negeria, nereiškia kad nerūko :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:23.