MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

alteroja 2014-05-23 10:22

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 332469)
Man, kaip vartotojui, jis neptinka, nes grandinę norint pakeisti reikia nusiimt dėžę, o geriausiai visą variklį ištraukt. Man, kaip serviso atstovui, tas variklis labai patinka :D

kad ji išdylą tai esu girdėjęs. bet tai ar tik ji išsitampo ar dar tik bašmakus/kreipiančias plastmases reikia keisti, nes išdilusios baisiai? viena ten grandinė suka paskirstymo velenėlį plius siurblį?
nes jei tavo atsakymai bus abu neigiami, tai nematau aš ten reikalo to motoro išiminėt tą grandinę pakeist... pora valandų ir lekia su nauja grandine.

Gregas 2014-05-23 10:30

1 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 332475)
kad ji išdylą tai esu girdėjęs. bet tai ar tik ji išsitampo ar dar tik bašmakus/kreipiančias plastmases reikia keisti, nes išdilusios baisiai? viena ten grandinė suka paskirstymo velenėlį plius siurblį?
nes jei tavo atsakymai bus abu neigiami, tai nematau aš ten reikalo to motoro išiminėt tą grandinę pakeist... pora valandų ir lekia su nauja grandine.

OM651 grandinė:

alteroja 2014-05-23 10:33

Citata:

Pradžioje rašė Gregas (Post 332477)
OM651 grandinė:

tai kam tada Edgis išiminėja motorą? :sokas:

Hunter 2014-05-23 10:37

gal nera priejimo arba neskaito ka raso wis. O gal kaip tik wis ir raso kad reikia isimti

Edgis 2014-05-23 10:38

Bašmakai jūs bašmakai :) Grandinės įtempimas priklauso nuo grandinės įtempėjo, vat jis veikia nuo tepalo slėgio. Mažas tepalo slėgis, laikui bėgant silpnėja įtempimas, o tik tada dyla bašmakai, ir visos kitos pasekemės :)
O dėl variklio išėmimo, tai pirma jūs gaukit kokį W212 ir pabandykit pakeist grandinę, kuriai nuimt reikia nusiimt dėžę ir visą aliuminį dangtį iš galo. Ten vietos ne taip jau daug, kaip jums atrodo. Garažiniai motoristai irgi ima lauk dėžę su varikliu ir sau ramiai dirba, čia nevien serviso išmislai :) BMW nauji varikliai irgi turi visą tą reikalą gale, kaip ir nauji Audi :)

alteroja 2014-05-23 10:40

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 332480)
gal nera priejimo arba neskaito ka raso wis. O gal kaip tik wis ir raso kad reikia isimti

normalus ten tas priėjimas turi būti. vožtuvų dangtelį nusiemi ir keiti. dėl to tikrai nėra problemų.

alteroja 2014-05-23 10:43

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 332482)
Bašmakai jūs bašmakai :) Grandinės įtempimas priklauso nuo grandinės įtempėjo, vat jis veikia nuo tepalo slėgio. Mažas tepalo slėgis, laikui bėgant silpnėja įtempimas, o tik tada dyla bašmakai, ir visos kitos pasekemės :)

dėkui kad priminiai, kaiop grandinės įtempimas dirba, lygtais nebuvau dar pamiršęs. bet taip ir nepasakėi, ko ten tą variklį išiminėt. tipo iškart jei padilus grandinė reikia tepimo sistemą tvarkyti? ar pats įtempėjas pastringa?

Markko 2014-05-23 10:48

Edgis nevark ,,pas mus kruva expertu :) jie jau ne tik 212 arde bet jau ir 213

Edgis 2014-05-23 10:50

Tu dar kartą nuotrauką pažiūrėk kaip ten viskas sudėta,jei sugebėsi nusiimti dangtelį ir pakeisti grandinę su bašmakais - tu genijus :) Kaip OM 60x ar 61x serijai reikėdavo nusiimt prtiekinį visą dangtį, kad pakeist grandinę, tai šitam irgi reikia, tik problema, kad viskas giliai subinėj :D

alteroja 2014-05-23 10:56

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 332487)
Tu dar kartą nuotrauką pažiūrėk kaip ten viskas sudėta,jei sugebėsi nusiimti dangtelį ir pakeisti grandinę su bašmakais - tu genijus :) Kaip OM 60x ar 61x serijai reikėdavo nusiimt prtiekinį visą dangtį, kad pakeist grandinę, tai šitam irgi reikia, tik problema, kad viskas giliai subinėj :D

kaip pas 651 motorą tie bašmakai dyla neįisivaizduoju, bet tiems tavo minėtiems kitems varikliams, niekad gyvenima dėl grandinės nenuiminėdavom priekio. tie bašmakai ten amžini. kapitalinį nebent darant pakeiti jei ir tai jau vos ne trupėt pradėję jie. nusiemi vožtuvų dangtelį, prie senos grandinės pajungi naują, prasuki ratą, viską vėl sujungi ir išleidi patenkintą klientą.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:32.