MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

rafis 2014-05-26 08:55

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 333032)
Sidabrine yra to laikmecio pagrindine MB spalva, bet audi tdi vistiek geriau

butent, tame laikmetyje reta mašina turėjo sidabirnę spalvą, o dabar visos darbinės škodos su tokia važinėja, todėl ji absoliučiai ant prabangios amšinos nesižiūri. Nusipirko čia tokie veikėjai klp w222 sidabrinį, pati mašina tikrai įspūdinga, bet kai ji sidabrinė, nu absoliučiai nesižiūri. Važinėja pora GL naujų su tokia ruda spalvą, šimtą kartų gražesnė spalva, ir pati mašina daug geriau žiūrisi ant tokios spalvos nei w222 sidabrinis. Bet vėlgi, čia mano asm nuomonė. Sidabrinę pats pirkčiau, bet tik ne viena prabangiausiu mašinų merso gamoje. Juk plovykloms, tokia mašiną turint, tikrai nebus gaila i savaite 2x nuvažiuoti. Paimkim to pačio w215 spalvas, tai už sidabrinę banalesnės ir praščiau atrodančios aš nemačiau, nebent raudoną, bet ten jaučiu individualas.

dovcreat 2014-05-26 08:57

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 333042)
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3619449.html ai dar prisiminiau pas šitą vieną kabliuką - vandenukas vietoj antifrizo užpiltas :) matyt pataupė kai priekį surinkinėjo, o ir pripylę per daug.
nors pardavėjas ranka į krutinę mušasi, kad nieko jis netvarkė. :))

Nesuprantu tokių žmonių,nuvaziavot apžiūrėt,savininko laiką gaišint,o pasirodo,cia tik del prikolo apziurejot,vistiek tokio "variklio" pabijojo pirkt?
Baisiau nebūna uz tokius pirkėjus,pirma gal nuspreskit ka pirksit 100proc,o tada kitu laiką gaisinkit:). Na ar ne teisybė?:))

alteroja 2014-05-26 09:00

Citata:

Pradžioje rašė dovcreat (Post 333048)
Nesuprantu tokių žmonių,nuvaziavot apžiūrėt,savininko laiką gaišint,o pasirodo,cia tik del prikolo apziurejot,vistiek tokio "variklio" pabijojo pirkt?
Baisiau nebūna uz tokius pirkėjus,pirma gal nuspreskit ka pirksit 100proc,o tada kitu laiką gaisinkit:). Na ar ne teisybė?:))

teisybė, bet čia ne mane kaltint reikia. mano tikslas kuo labiau išpurtyt kiekvieną mašiną. o kaip bebūtų, toks pardavėjų darbas, tai per daug negali skūstis. nes klientas visada teisus :)

simaso 2014-05-26 09:05

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 333046)
butent, tame laikmetyje reta mašina turėjo sidabirnę spalvą, o dabar visos darbinės škodos su tokia važinėja, todėl ji absoliučiai ant prabangios amšinos nesižiūri. Nusipirko čia tokie veikėjai klp w222 sidabrinį, pati mašina tikrai įspūdinga, bet kai ji sidabrinė, nu absoliučiai nesižiūri. Važinėja pora GL naujų su tokia ruda spalvą, šimtą kartų gražesnė spalva, ir pati mašina daug geriau žiūrisi ant tokios spalvos nei w222 sidabrinis. Bet vėlgi, čia mano asm nuomonė. Sidabrinę pats pirkčiau, bet tik ne viena prabangiausiu mašinų merso gamoje. Juk plovykloms, tokia mašiną turint, tikrai nebus gaila i savaite 2x nuvažiuoti. Paimkim to pačio w215 spalvas, tai už sidabrinę banalesnės ir praščiau atrodančios aš nemačiau, nebent raudoną, bet ten jaučiu individualas.

pats turiu sidabrinę ir galiu pasakyt, kad ją irgi reikia plaut jei nori, kad mašina atrodytų tvarkignai ir plaunu ją nerečiau nei plaudavau juodą. mersas su sidabrine spalva niekad nebus blogas variantas ir labai prabangiai atrodys, man asmeniškai už juodą gal negeriau, bet už kokią balta tai tikrai geriau žiūris.

rafis 2014-05-26 09:20

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 333053)
pats turiu sidabrinę ir galiu pasakyt, kad ją irgi reikia plaut jei nori, kad mašina atrodytų tvarkignai ir plaunu ją nerečiau nei plaudavau juodą. mersas su sidabrine spalva niekad nebus blogas variantas ir labai prabangiai atrodys, man asmeniškai už juodą gal negeriau, bet už kokią balta tai tikrai geriau žiūris.

Na čia kiekvieno nuomonė, ir negalima ginčytis. Aš pats nemėgstu sidabrinės, turėjau RR sidabrinį, norėjau baltai arba perdažyt arba plionke aptraukt, bet patingėjau ir norėjosi parduoti, tai juodi tokie ant akių nykdavo su 10proc didesne kaina(tai būtų apie 5000lt daugiau) o dėl mano net skambučių mažai būdavo, nors iš nuotraukų tikrai gerai atrodė.. tiesiog prabangiom mašinom juoda yra einamesnė, neginčytinas dalykas. Aš pvz cl norėčiau melsvo, to kur anglas stovi, man ji ir už juoda geresnė, bet ne dėl to kad gražesnė - tikrai ne, o dėl to kad išskirtinesnė..

KK 2014-05-26 09:21

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 333033)
Jis ziema dauztas stovejo justiniskiu aisktelei..berods 18 ar kiek prase uz ji..nestipriai bet buvo ka veikt.

Ten pat :) Visos auto kurios ten fotkintos, dažniausiai su užslėptais defektais ar pan... Ten ir kabana pardavinėjo FL kaip už ledinio kaina, nors prieš jam atsirandant VLN buvo utenoj apžiūrėtas ir visą dažyt reikėjo... Tai jis atvares vln, bandė parduot neišėjo, pakeitė numerius nuleido kaina ir pardavė šeip netaip... :D

Kas liečia spalva Juoda yra Juoda ji arba patinka arba nepatinka visai. Man nuo vaikystės Juoda spalva ypač prabangiam auto buvo kažkas tokio. Aišku dabar laikai kitokie ir spalvos daug į vairesnės ir gal net pirkdamas iš salono imčiau kažką įdomesnio, bet sidabrinė ar juoda tai tik JUODA. :)))

ps: Na ir kas kad plaut reikia kas 2 dienas ... :D

simaso 2014-05-26 09:30

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 333057)
Na čia kiekvieno nuomonė, ir negalima ginčytis. Aš pats nemėgstu sidabrinės, turėjau RR sidabrinį, norėjau baltai arba perdažyt arba plionke aptraukt, bet patingėjau ir norėjosi parduoti, tai juodi tokie ant akių nykdavo su 10proc didesne kaina(tai būtų apie 5000lt daugiau) o dėl mano net skambučių mažai būdavo, nors iš nuotraukų tikrai gerai atrodė.. tiesiog prabangiom mašinom juoda yra einamesnė, neginčytinas dalykas. Aš pvz cl norėčiau melsvo, to kur anglas stovi, man ji ir už juoda geresnė, bet ne dėl to kad gražesnė - tikrai ne, o dėl to kad išskirtinesnė..

labai sunku surast mašiną kurios ir spalva ir techninis stovis ir komplektacija pačiam tiktų ;] visad pirmą renkuos pagal techninį ir kėbulo stovį. bet kokios spalvos mašina gerai atrodys, jei bus švari ir tvarkinga.

KK 2014-05-26 09:57

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 333062)
labai sunku surast mašiną kurios ir spalva ir techninis stovis ir komplektacija pačiam tiktų ;] visad pirmą renkuos pagal techninį ir kėbulo stovį. bet kokios spalvos mašina gerai atrodys, jei bus švari ir tvarkinga.

Nu čia dar klausimas ar bet kokios :) Pvz būtų W220 žalias nors gero stovio, tikrai nepirkčiau vien dėl spalvos...

Robis 2014-05-26 10:01

Citata:

Pradžioje rašė Klaidas (Post 333073)
Nu čia dar klausimas ar bet kokios :) Pvz būtų W220 žalias nors gero stovio, tikrai nepirkčiau vien dėl spalvos...

plionke gera perklijuosi už 3000lt. Anokia čia bėda.

KK 2014-05-26 10:03

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 333074)
plionke gera perklijuosi už 3000lt. Anokia čia bėda.

Man , tai problema tokia, kad geriau damest 3 stukas ir susirast spalva kuri labiau patinka, negu plevelėm aptraukinėt... Tada geriau dažyt visą mašina, bet ir tai nereikalingas vargas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:16.