![]() |
|
Citata:
Citata:
Paziurejau is lempos sixt gali kad ir dabar rezervuot, imeciau laika pati blogiausia/labiausiai busy 12.22 - 01.03 tai duoda kaina naujam polo 27eur parai? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
snekejau sakau nesuprantu niekaip kaip vienam tas duris istaytyti, sako dviese vaikeli man reikia pinigus an 2 dalintis jau :) |
Nesenai islaikiau olandiskos darbos saugos pagrindus ar kas ten pas juos darbo kodekse vadinasi, bet vienas is momentu buvo toks, kad ipareigoti darbuotoja atlikti toki darbu kieki i diena, kad jis galetu dirbti ta darba 20 metu laikotarpyje su tokiu pat greiciu, apkrova ir kiekiu ir jam nekiltu nuo to jokiu pasaliniu sutrikimu. (Cia apie sveikata ir bendra busena buvo aiskinta) kad darbuotojas turi dirbti ne tik siandien ir rytoj, o dirbti nuolatiniu progressu aibe laiko. Bet ciai siaip, blevyzgos apie ta staliu kuris neskuba niekur)))
|
Aš irgi nesu milijonierius, bet kai meistrai lupa tokius pinigus tai nežinau. :ne: Spjoviau į tai ir savo namo sienas pats išsiglaisčiau, nusisšveičiau ir nusidažiau. Duris pats susidėjau, elektrą pats susivedžiojau ir pasijungiau. Vonios, tualeto ir katilinės plyteles susiklijavau. Grindų parketlentes susidėjau. Namo rekuperacijos sistemą pasidariau. Kiemo tvorą ir vartus pasistačiau. Ateinantį sezoną dar ir kieme trinkeles susidėsiu. Kitaip tariant iš savo kišenės jokiam meistrui nedaviau ir neduosiu uždirbti. :xx:
|
Citata:
Nors ka as cia sneku, mano kaimynai irgi patys dviese isirengineja. Galaisto dazo gipsa suka. Na jau jie baigineja pirma auksta. I antra dar net nepradejo lipti. As jau menesi gyvenu. Bet jie dirba sedima darba, sako mum cia atgaiva pajudeti :) |
Su auto nuomom, tai galiu pasakyti, kad kievienoje salyje savi bajeriai. Pvz pirmadieni skrendu i Danija dviem dienom, tai ekonomines klases masiniukas mechanas 1832 DKK + theft protection 90 DKK + draudimas papildomas 280 DKK. Tai apitiksliai 280€ uz dvi dienas. Norvegijoje irgi kosmosas, tas pats sixas padurino. Uz 3 dienas pajeme 300€ + 40€ uz kelius ir dar priskaiciavo 10€ uz keliu mokescio pvm :D
Su Swedais tai ilga istorija tingiu rasyti. O Lietuvoje autobanga tokiu fintu pridariusi, kad visi nuo jos bega, tai per brokerius ir visokias fake firmas nuomuoja |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:45. |
|