MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mb w140 is usa, prikelimas naujam gyvenimui (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=26465)

Simukasw140 2021-07-23 11:13

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 542727)
Aš tik tyliai nusistebėjau,kad galėjai 9xxx sumokėti- viskas, jokių protinių ar fizinių gebėjimų nevertinau.

Ką atspindi jūsų avataras? Jėga, protą, išmintį ar profesiją?

O jums 9 tukstanciai suma kelianti kazkoki nusistebejima? Man asmeniskai tai nera kazkokia neikandama suma turbut nereiktu spresti apie kitus pagal savo galimybes :) ir aplamai skaiciuoti sveitmus pinigus nera grazu :)

Rykštė 2021-07-23 11:33

Citata:

Pradžioje rašė Simukasw140 (Post 542729)
O jums 9 tukstanciai suma kelianti kazkoki nusistebejima? Man asmeniskai tai nera kazkokia neikandama suma turbut nereiktu spresti apie kitus pagal savo galimybes :) ir aplamai skaiciuoti sveitmus pinigus nera grazu :)

Tikiu,kad lietuvių kalba tau nėra gimtoji ir labai linkiu,kad be sekundės būtum antras turtingiausias Lietuvos gyventojas.Man 9xxx už tą konkretų modelį atrodo daug. Ne tavo pasirinkimas,ne tavo uždarbis,ne tavo darbas,gyvenamoji vieta ar nick'as,tik suma skelbime,tiktai. Daugiau ne fantazuok.

Simukasw140 2021-07-23 11:50

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 542730)
Tikiu,kad lietuvių kalba tau nėra gimtoji ir labai linkiu,kad be sekundės būtum antras turtingiausias Lietuvos gyventojas.Man 9xxx už tą konkretų modelį atrodo daug. Ne tavo pasirinkimas,ne tavo uždarbis,ne tavo darbas,gyvenamoji vieta ar nick'as,tik suma skelbime,tiktai. Daugiau ne fantazuok.

O gal galite kazkuom ta savo nuomone pgaristi ar paaiskinti man nesuprantanciam kas jus toks kad ta jusu nuomone kitiems zmonems butu svarbi?🤔

Rykštė 2021-07-23 12:25

1 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė Simukasw140 (Post 542731)
O gal galite kazkuom ta savo nuomone pgaristi ar paaiskinti man nesuprantanciam kas jus toks kad ta jusu nuomone kitiems zmonems butu svarbi?��

Pagrįsti galiu,o ką paskui norejai pranešti nesuprantau.
Jei būčiau žinojęs,kad be kavos su sausainiais leidimo negaliu parašyti tokio nick'o, o be tavo leidimo parašyti nuomonės, tikrai tikrai būčiau prieš tai atsiklauses.
'98m S500 232k km 5.2+1k išlaidoms.
Ateisk,kad išreiškiau nuomonę, daugiau čia jos neperskaitysi.

Simukasw140 2021-07-23 15:10

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 542732)
Pagrįsti galiu,o ką paskui norejai pranešti nesuprantau.
Jei būčiau žinojęs,kad be kavos su sausainiais leidimo negaliu parašyti tokio nick'o, o be tavo leidimo parašyti nuomonės, tikrai tikrai būčiau prieš tai atsiklauses.
'98m S500 232k km 5.2+1k išlaidoms.
Ateisk,kad išreiškiau nuomonę, daugiau čia jos neperskaitysi.

Tai jus reikskit savo nuomone tik noretusi kazko protingo o is tos foto tai nesimato kas ten geriau apart kainos 😄

Somesword 2021-07-24 15:34

Jau vien spalva geriau ;)

Simukasw140 2021-07-25 04:30

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 542741)
Jau vien spalva geriau ;)

As manau kad rinktis deveta automobili pagal spalva butu kvaila 😄

Somesword 2021-07-25 10:43

isliekamoji verte diktuoja ka kitka...
butu mano w220 pereitas buves rasalo spalvos ar sidabrinis, apie 7k buciau galejes tik pasapnuot.

Simukasw140 2021-07-25 19:20

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 542746)
isliekamoji verte diktuoja ka kitka...
butu mano w220 pereitas buves rasalo spalvos ar sidabrinis, apie 7k buciau galejes tik pasapnuot.

Nu maniskis nei rasalinis nei sidabrinis ir aplamai man ta spalva tikrai nera svarbiausias kriterijus ziurint sita modeli tikrai yra ne vienas ir ne du daug svarbesni dalykai pries tai vazinejau su juodu ir nesuprantu del ko visi taip svaigsta del tos jiodos spalvos vasara sudas kol isaldo kondyske taip 15 minuciu prakaituoji masinoi uzpakalio ant juodos skuros padet neimanoma kiekviena dulkele matosi kasdien plaut reikejo nezinau kur tie pliusai tos spalvos nu bet gal pas mane skonis kitoks nezinau as i pilka mase kazkaip niekad ir netaikiau 😄

ShotGun 2021-07-26 10:04

Mano nuomone juoda ar pilka spalvos klasikiniam modeliui labiau minusas, nei pliusas. Ne visiem aiišku, bet kalbant apie youngtimerius iš 1975-2000 eros.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:49.