![]() |
Asmeniškai man patiko be skiriamųjų ženklų...išlieka tas siurprizo faktorius, kai nuskredi nuo sankryžos kitus palikęs gale
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o sitas MB tikrai is karto matosi, kad kitoks, nei visi eiliniai ve dudesimti, matosi is apdailos vien ;) o dar dabar tas lipdukas :love: manau sumazes drasuoliu prie sviesoforo, taip pat sumazes ir benzino sanaudos 100km :xx: |
Apdaila skiriasi tik tada jei išmanai apie MB bent truputį (mano draugas neskiria kur Classic, o kur Avantgarde, nors vienas šalia kito stovėjo:D) O sąnaudos tai sumažės, kai nereikės dugnais nuo sankryžų pajudėt įrodant 525i, kad bNw su M ženkliuku netrauks kaip tikras AMG
|
Siek tiek i virsu keliasi? Zinau :blush: Bijau nulupti ir vel perklijuoti, po to gali nebelaikyti. Siaip tai smarkiai labai nesimato, kad kreiva, tik kai pradedi analizuoti arba zinai... Bet aciu uz pastebejima. Siaip reikes pavasari ja dazyti, tada nauji lipdukai bus uzdeti. Reiketu, kad Bleidas man tikslius ismatavimus pasakytu kaip originaliai turi buti. Kokie atstumai tarp raidziu, nuo lempu ir panasiai...
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:34. |