MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mano AMG :) W210 E50 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=396)

Edgis 2009-09-08 13:01

Asmeniškai man patiko be skiriamųjų ženklų...išlieka tas siurprizo faktorius, kai nuskredi nuo sankryžos kitus palikęs gale

arbuzas 2009-09-08 13:11

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 38093)
Asmeniškai man patiko be skiriamųjų ženklų...išlieka tas siurprizo faktorius, kai nuskredi nuo sankryžos kitus palikęs gale

As ilgai svarsciau ar man ju reikia, bet draugai ikalbejo, kad butinai reikia :) Ir man smarkiai kitaip dabar galas atrodo - graziau. Atrodo dar pora arkliu pridejo :D :D

Edgis 2009-09-08 13:17

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 38094)
Atrodo dar pora arkliu pridejo :D :D

:D:D Mjoa, dar liepsnikių ant šono ir jau bus visas 10 arklių:xx: Vaizdo negadina,visgi originalas toks ėjo, bet sau nedėčiau:)

nova 2009-09-08 13:17

nuli perklijuok :)
link1
link2

man irgi be ju geriau atrode. mercedesa, kaip moteri, puosia kuklumas :love:

yamato 2009-09-08 13:18

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 38094)
As ilgai svarsciau ar man ju reikia, bet draugai ikalbejo, kad butinai reikia :) Ir man smarkiai kitaip dabar galas atrodo - graziau. Atrodo dar pora arkliu pridejo :D :D

turetu akivaizdziai sumazeti drasuoliu prie svisoforo ;)

Edgis 2009-09-08 13:19

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 38098)

Gali ir padaugėti — galvos,kad tik lipduklas užklijuotas. Juk Lietuvoj pusė BMW yra M serijos:xx:

yamato 2009-09-08 13:22

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 38099)
Gali ir padaugėti — galvos,kad tik lipduklas užklijuotas. Juk Lietuvoj pusė BMW yra M serijos:xx:

Lietuvoj daugiau M serijos BnW, nei ju is tikruju yra isleista :D

o sitas MB tikrai is karto matosi, kad kitoks, nei visi eiliniai ve dudesimti, matosi is apdailos vien ;) o dar dabar tas lipdukas :love:

manau sumazes drasuoliu prie sviesoforo, taip pat sumazes ir benzino sanaudos 100km :xx:

Edgis 2009-09-08 13:27

Apdaila skiriasi tik tada jei išmanai apie MB bent truputį (mano draugas neskiria kur Classic, o kur Avantgarde, nors vienas šalia kito stovėjo:D) O sąnaudos tai sumažės, kai nereikės dugnais nuo sankryžų pajudėt įrodant 525i, kad bNw su M ženkliuku netrauks kaip tikras AMG

arbuzas 2009-09-08 13:34

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 38097)
nuli perklijuok :)
link1
link2

man irgi be ju geriau atrode. mercedesa, kaip moteri, puosia kuklumas :love:

Siek tiek i virsu keliasi? Zinau :blush: Bijau nulupti ir vel perklijuoti, po to gali nebelaikyti. Siaip tai smarkiai labai nesimato, kad kreiva, tik kai pradedi analizuoti arba zinai... Bet aciu uz pastebejima. Siaip reikes pavasari ja dazyti, tada nauji lipdukai bus uzdeti. Reiketu, kad Bleidas man tikslius ismatavimus pasakytu kaip originaliai turi buti. Kokie atstumai tarp raidziu, nuo lempu ir panasiai...

arbuzas 2009-09-08 13:39

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 38098)

Bet padaugejo spoksotoju :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:34.