![]() |
Citata:
|
as kai lietuvoj buvau, man preita vasara kazkodel atsirado tokia problema kad sunkiau kuresi, bet kurdavau visados ant benzo, problema dingo savaime kaip ir atsirado :/
zvakiu dar nevaliai neziurejai ? Citata:
|
Nu zvakiu dar nevaliau. Pas mane kuriasi tik ant benzo kitaip niekaip, bet kai sustoji ir uzgesini, tai visada ant duju uzgesini, tai po to matyt ju kazkiek lieka ar kaip kad prastai uzsiveda, jei uzgesini ant benzo ne ant duju, tai vedasi idealiai. Zodziu teks pirma tada zet zvakes, o ujei nepades leksiu iki alytaus, pas savo irangos atstovus, tegul padaro diagnostika.
|
pas tave kiek suprantu dujos tiesiogines ane?
kada keistas duju filtras? Citata:
|
Citata:
|
aš kažkodėl įtarčiau žvakes, neva su geromis žvakėmis ir dujomis galima nuvažiuot apie 30t km, vėliau pradeda sunkiau kurtis, dar kokie velniai darytis, patartina keist, kas 30t km. kada tavo paskutinį kartą keistos? :fire::bounce:
|
Citata:
|
Citata:
|
Turiu idomu reikala, pradejo uzsideginet stabdziu kaladeliu lempute, kai stabdai kartais, ne visada, sumirksi arba pastoviai dega kaip jai sauna, kartais ir visai nedega, zodziu nusipirkau visas kaladeles galvoju siandien keisiu, dar net pats pabandysiu, geras oras, sau pazaisiu, neteke to daryt, visai idomu galvojau bus, bet kai nusiemiau ratus, tai pasidare visai neidomu, nes be reikalo kaladeles pirkau ir murzinausi ratus nuiminedamas, kaladeles visos vos ne kaip naujos. Kas cia per pokstai???
|
kiek suprantu pas tave abs sumirski kartais ane?
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:16. |