MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   400E - Mercedes-Benz E200 (W124) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4959)

yamato 2011-06-30 17:24

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 154893)
Nu, kad lyg ir ne, toks tik pas mane ant dujų sulėtėjimas yra, viskas lėčiau reaguoja nei ant benzo, bet čia tas visada būdavo ir ant dujų skaitau tas yra norma. Šiaip daugiau šalutiniu jokių požymių nepastebėjau, tik tiek, kad pradėjo ilgai vestis.

bandyčiau žvakes žiūrėt pradžiai, o dėl dujų, tai prastoka, kad retas kuris gali prisijungt ir pan, būtų gerai patikrint, gal kokia lemda grybauja, gal mišinys dujų prastas....

mikis 2011-06-30 17:25

as kai lietuvoj buvau, man preita vasara kazkodel atsirado tokia problema kad sunkiau kuresi, bet kurdavau visados ant benzo, problema dingo savaime kaip ir atsirado :/
zvakiu dar nevaliai neziurejai ?

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 154964)
Nu pasiseke man nupirkt jau toki daugiau maziau normalu, su nelabai didelem investicijom privedziau iki visai normalaus ;)

400E 2011-06-30 17:28

Nu zvakiu dar nevaliau. Pas mane kuriasi tik ant benzo kitaip niekaip, bet kai sustoji ir uzgesini, tai visada ant duju uzgesini, tai po to matyt ju kazkiek lieka ar kaip kad prastai uzsiveda, jei uzgesini ant benzo ne ant duju, tai vedasi idealiai. Zodziu teks pirma tada zet zvakes, o ujei nepades leksiu iki alytaus, pas savo irangos atstovus, tegul padaro diagnostika.

mikis 2011-06-30 17:30

pas tave kiek suprantu dujos tiesiogines ane?
kada keistas duju filtras?

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 154968)
Nu zvakiu dar nevaliau. Pas mane kuriasi tik ant benzo kitaip niekaip ant benzo, bet kai sustoji ir uzgesini, tai visada ant duju uzgesini, tai po to matyt ju kazkiek lieka ar kaip kad prastai uzsiveda, jei uzgesini ant benzo ne ant duju, tai vedasi idealiai. Zodziu teks pirma tada zet zvakes, o ujei nepades leksiu iki alytaus, pas savo irangos atstovus, tegul padaro diagnostika.

400E 2011-06-30 17:32

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 154970)
pas tave kiek suprantu dujos tiesiogines ane?
kada keistas duju filtras?

Pas mane ne tiesiogines, o kazkoks tarpinis variantas tarp paprastu ir tiesioginiu, as nesuprantu ten nieko, bet man dujininkai taip sake ir isvijo, sake nieko padet negalim, pas atstovus vaziuok.

yamato 2011-06-30 17:34

aš kažkodėl įtarčiau žvakes, neva su geromis žvakėmis ir dujomis galima nuvažiuot apie 30t km, vėliau pradeda sunkiau kurtis, dar kokie velniai darytis, patartina keist, kas 30t km. kada tavo paskutinį kartą keistos? :fire::bounce:

ilmarelis 2011-06-30 23:50

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 154972)
Pas mane ne tiesiogines, o kazkoks tarpinis variantas tarp paprastu ir tiesioginiu, as nesuprantu ten nieko, bet man dujininkai taip sake ir isvijo, sake nieko padet negalim, pas atstovus vaziuok.

galbut pas tawe MB parvaziavo jau su tokia duju yranga is uzsenio?

400E 2011-07-01 07:10

Citata:

Pradžioje rašė ilmarelis (Post 155045)
galbut pas tawe MB parvaziavo jau su tokia duju yranga is uzsenio?

Jo jau iš italų grįžo su jų firmos įranga "Tartarini", kaip anksčiau jau rašiau šitų dujinių įrangų atstovai yra tik Vilniuj ir Alytuj.

400E 2011-07-11 18:55

Turiu idomu reikala, pradejo uzsideginet stabdziu kaladeliu lempute, kai stabdai kartais, ne visada, sumirksi arba pastoviai dega kaip jai sauna, kartais ir visai nedega, zodziu nusipirkau visas kaladeles galvoju siandien keisiu, dar net pats pabandysiu, geras oras, sau pazaisiu, neteke to daryt, visai idomu galvojau bus, bet kai nusiemiau ratus, tai pasidare visai neidomu, nes be reikalo kaladeles pirkau ir murzinausi ratus nuiminedamas, kaladeles visos vos ne kaip naujos. Kas cia per pokstai???

mikis 2011-07-11 19:28

kiek suprantu pas tave abs sumirski kartais ane?

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 156683)
Turiu idomu reikala, pradejo uzsideginet stabdziu kaladeliu lempute, kai stabdai kartais, ne visada, sumirksi arba pastoviai dega kaip jai sauna, kartais ir visai nedega, zodziu nusipirkau visas kaladeles galvoju siandien keisiu, dar net pats pabandysiu, geras oras, sau pazaisiu, neteke to daryt, visai idomu galvojau bus, bet kai nusiemiau ratus, tai pasidare visai neidomu, nes be reikalo kaladeles pirkau ir murzinausi ratus nuiminedamas, kaladeles visos vos ne kaip naujos. Kas cia per pokstai???

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:16.