![]() |
Sveikas istojes i "pauksciu" namu kluba. Apmaudu, bet naujus sudejes visviena kazkas nudziaus. As del to nesuku galvos draudimas man pinigus sumokejo ir vazineju su skylem, aisku juodam ne taip akis drasko, kaip tavo, bet "zapadlo" deti zinant, kad vel i juos kesinsis. Juo labiau, nuo draudimo ismoku priklauso ir casco draudimo kaina.
Kazkas cia girdejau sapaliavo detis silberio kainom ty naujom. Nepamirsk kad tavo masina 10m senumo, o tai sudarys kazkur apie ~40% nusidevejimo islaidu savo pinigu, originaliom naujom detalem. |
Nu tai susidėk juostas be parkingų, kad tik skyles uždėt...
|
Citata:
|
Citata:
turi pats apsisaugot savo turta kiek imanoma |
Citata:
|
jojo su tais pridauzymais ziurekit patys nepapulkit.. torcius peili tikrai turi, kad neprismeigtu, o jei ir jus apsiginklave, pasidomekit, narkosa pareiskima parasys, narkosa gaus uz vagyste bauda, o jus gausit straipsni uz sunku kuno suzalojima.. vagys dabar irgi tobuleja teisiniu aspektu :crazy2:
Kas del parktroniku, siaip juostos kainuoja apie 150lt galas, ir priekis po 70lt~ cia be parktroniku. Tai realiai nelabai apsimoka vogt.. As siulyciau susideti i buferi akis originalias, o tos juosteles net nedet - privaryt spakliaus i tuos tarpus ir graziai nudzyt.. maciau 7er bmw taip padaryta, tikraigraziai ir iskirtinai atrodo, manau ant w220 irgi gerai ziuretusi.. Taigi, akutes po 150lt gale 4, prieki 6 - 1500lt. Akuciu pajungimas buferyje gal + priekiniam - 300lt, buferio priekinio ir galinio spakliavimas ir dazymas(be plastmasiu) - 600lt Taigi viso labo 2500lt~ spreskit patys kas jum geriau. P.S. pas mane samarezai, kazkas prase foto: http://img856.imageshack.us/img856/9411/trinti.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Kai pirkau savo masina, tai man silberis sake, kad pas juos nauji parkingai su moldingais i W211 kainuoja apie 7000 LT. Tai manau i S klase panasi kaina turetu buti.
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
sian buvau draudime paskaiciavo kad gali ismoketi 2150lt cia jau atskaicius visas francizes. pasitarsiu su keliais pazystamasi ar imt pinigus ar tvarkyt draudimo pasiulituose servisuose. |
Citata:
Labai mazai paskaiciavo, nes seip standartiskai imama uz detale po 400lt. Ta suma susidarytu vien nuo moldingu, bet ne faktas kad ir buferius pabraize islupinedami, jei nepabraize, reikejo "PACIAM PABRAIZYTI" |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:51. |