MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   woodoooo W220 S430 Long (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8603)

FAT 2012-01-23 12:04

Sveikas istojes i "pauksciu" namu kluba. Apmaudu, bet naujus sudejes visviena kazkas nudziaus. As del to nesuku galvos draudimas man pinigus sumokejo ir vazineju su skylem, aisku juodam ne taip akis drasko, kaip tavo, bet "zapadlo" deti zinant, kad vel i juos kesinsis. Juo labiau, nuo draudimo ismoku priklauso ir casco draudimo kaina.
Kazkas cia girdejau sapaliavo detis silberio kainom ty naujom. Nepamirsk kad tavo masina 10m senumo, o tai sudarys kazkur apie ~40% nusidevejimo islaidu savo pinigu, originaliom naujom detalem.

Arturas 2012-01-23 12:25

Nu tai susidėk juostas be parkingų, kad tik skyles uždėt...

Mb 140 2012-01-23 12:48

Citata:

Pradžioje rašė arturas7x (Post 188974)
Bet tam privalumai masinos ir yra,kad jais naudotis. Gaila orai salti,taip tai galima ten numesti masina su moldingais ir is kokio busiko su draugais stebeti,pora nakteliu paaukoti..bet vat jei pagausi,tai taip malku duot ,kad pirstai uzsilankstytu..

veniem duosi malku,kiti nulups,cia uzburtas ratas :( cia matai toj Lietuvoj turi pirkt ne pagal galimybes masina,o tokia nuo kurios nieko nevagia :(

Mb 140 2012-01-23 13:00

Citata:

Pradžioje rašė arturas7x (Post 188977)
Bet jei taip dauguma gaudytu ir davinetu malku,tai manau apsiramintu. Bent jau zinotu,kad i ta kiema geriau nelysti. O dabar jie zino ,kad nieks negaudo,pinigai narkusom geri gaunasi,"darbas" lengvas,rizikos mazai.. tai todel ir laupo. Nors aisku,cia kalbu taip nes pats zinau kas yra rasti tokia masina..tiesiog pagavus,paciam ant dusios lengviau butu.

na ta labai jau sudetinga letuviam padaryt,jiem kaimynu bedos neidomios
turi pats apsisaugot savo turta kiek imanoma

Rykštė 2012-01-23 13:06

Citata:

Pradžioje rašė arturas7x (Post 188977)
Bet jei taip dauguma gaudytu ir davinetu malku,tai manau apsiramintu. Bent jau zinotu,kad i ta kiema geriau nelysti. O dabar jie zino ,kad nieks negaudo,pinigai narkusom geri gaunasi,"darbas" lengvas,rizikos mazai.. tai todel ir laupo. Nors aisku,cia kalbu taip nes pats zinau kas yra rasti tokia masina..tiesiog pagavus,paciam ant dusios lengviau butu.

o kiek jie kainuoja?

glutaminas 2012-01-23 13:10

jojo su tais pridauzymais ziurekit patys nepapulkit.. torcius peili tikrai turi, kad neprismeigtu, o jei ir jus apsiginklave, pasidomekit, narkosa pareiskima parasys, narkosa gaus uz vagyste bauda, o jus gausit straipsni uz sunku kuno suzalojima.. vagys dabar irgi tobuleja teisiniu aspektu :crazy2:

Kas del parktroniku, siaip juostos kainuoja apie 150lt galas, ir priekis po 70lt~ cia be parktroniku. Tai realiai nelabai apsimoka vogt.. As siulyciau susideti i buferi akis originalias, o tos juosteles net nedet - privaryt spakliaus i tuos tarpus ir graziai nudzyt.. maciau 7er bmw taip padaryta, tikraigraziai ir iskirtinai atrodo, manau ant w220 irgi gerai ziuretusi.. Taigi, akutes po 150lt gale 4, prieki 6 - 1500lt. Akuciu pajungimas buferyje gal + priekiniam - 300lt, buferio priekinio ir galinio spakliavimas ir dazymas(be plastmasiu) - 600lt Taigi viso labo 2500lt~ spreskit patys kas jum geriau.

P.S. pas mane samarezai, kazkas prase foto:

http://img856.imageshack.us/img856/9411/trinti.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Apple 2012-01-23 13:10

Kai pirkau savo masina, tai man silberis sake, kad pas juos nauji parkingai su moldingais i W211 kainuoja apie 7000 LT. Tai manau i S klase panasi kaina turetu buti.

FAT 2012-01-23 13:55

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 188984)
Kai pirkau savo masina, tai man silberis sake, kad pas juos nauji parkingai su moldingais i W211 kainuoja apie 7000 LT. Tai manau i S klase panasi kaina turetu buti.

Nu silberio kainas mes visi zinome, ten lemputes pakeitimas kainuoja 50 pinigu ir tai reiktu i eile uzsirasyti pries menesi. Seip ebay maciau w220 priekinis buferis su visais sensoriais tik 1000lt http://www.ebay.com/itm/MERCEDES-W22...item4cfc274a43 Kaip tik tavo merso spalvos. Jei turi pazystamu UK griebk nelaukes

woodoooo 2012-01-23 14:05

Citata:

Pradžioje rašė SSS klase (Post 188968)
Wooodoooo, kokiame rajone gyveni?

lazdynuose
Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 188969)
Sveikas istojes i "pauksciu" namu kluba. Apmaudu, bet naujus sudejes visviena kazkas nudziaus. As del to nesuku galvos draudimas man pinigus sumokejo ir vazineju su skylem, aisku juodam ne taip akis drasko, kaip tavo, bet "zapadlo" deti zinant, kad vel i juos kesinsis. Juo labiau, nuo draudimo ismoku priklauso ir casco draudimo kaina.
Kazkas cia girdejau sapaliavo detis silberio kainom ty naujom. Nepamirsk kad tavo masina 10m senumo, o tai sudarys kazkur apie ~40% nusidevejimo islaidu savo pinigu, originaliom naujom detalem.

mano atveju nusidevejimas 56%.

sian buvau draudime paskaiciavo kad gali ismoketi 2150lt cia jau atskaicius visas francizes. pasitarsiu su keliais pazystamasi ar imt pinigus ar tvarkyt draudimo pasiulituose servisuose.

FAT 2012-01-23 14:10

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 189008)
mano atveju nusidevejimas 56%.
sian buvau draudime paskaiciavo kad gali ismoketi 2150lt cia jau atskaicius visas francizes. pasitarsiu su keliais pazystamasi ar imt pinigus ar tvarkyt draudimo pasiulituose servisuose.

Seip galima prasukti ir tuos 56%, kad draudimas sumoketu
Labai mazai paskaiciavo, nes seip standartiskai imama uz detale po 400lt. Ta suma susidarytu vien nuo moldingu, bet ne faktas kad ir buferius pabraize islupinedami, jei nepabraize, reikejo "PACIAM PABRAIZYTI"

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:51.