MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

pucenas 2019-12-25 17:00

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 528158)

Supratau (atrodo). Dar po kapotu kairei puaei prieky yra kazkoks “kompas” su didelem fyskem :)
Bet reikes ta desinei pusei pabandyt prasiardyti.
Aciu gero kaledu vakaro. Ir kad “džekučio” nwpritruktu.
As skoloi tau ne viena litra jo, gal kada pavyks “atsirokuoti” :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rykštė 2019-12-25 17:07

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 528155)
Atsakai uz savo zodzius? :) tikrai tikrai?

Pasakius jau nėra kelio atgal,tik padaryt kaip pasakiau.
P.S oficialios algos dydis,be jokio žvyro ar skaldos pardavimų į šoną. :)

pucenas 2019-12-25 17:21

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 528160)
Pasakius jau nėra kelio atgal,tik padaryt kaip pasakiau.

P.S oficialios algos dydis,be jokio žvyro ar skaldos pardavimų į šoną. :)

Tikrai taip. Kiek gaunu is pagrindines darbovietes. Pardavimo is sono senei nebedarau. Ok labai pasvarstysiu sita pasiulyma. Bet gryodis zinok buvo tikrai geras. Ir tu nenoretum sito grabo pirkti uz mano gruodzio alga. Esu isitikines 10000% :)

Modestas_ 2019-12-25 17:42

Kodel grabo ? As, kaip suprantu, autorius vairuoja R klase, o nuo kada R klase prasta masina ?

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 528143)
Pasakyk ką vairuoji,bus aišku kaip jausiesi su Alfa. Vizualiai modelis panasus i Brera,o su ja važiavau kokias 3 dienas. Išlipus iš 211,219,209,212 man buvo grįžimas į golf3 laikus. Brera kuo lenkia beveik visus mažus coupe- tai dizainas. Graži ji man iki ašarų. Salonas nei gražus,nei kokybiškas. Džiaugiuosi,kad atidaviau i Lenkiją ir net nepatyriau nuostolio.

Vairuoju w211 ir dar turiu Golf Mk4, persedus is w211 i Golfa, tiesa sakant, depresija nesusergu.

Beje, o kas toje 159/Brera ,,golfisko" ? Mk3 buvo gan patvarus, barskutis, bet niekas nenumire...

Rykštė 2019-12-25 17:55

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 528163)
Vairuoju w211 ir dar turiu Golf Mk4, persedus is w211 i Golfa, tiesa sakant, depresija nesusergu.

Beje, o kas toje 159/Brera ,,golfisko" ? Mk3 buvo gan patvarus, barskutis, bet niekas nenumire...

Sosto dydis bent man spaudžia šonus,salonas iš panašaus plastiko,barsket labai nebarskejo..... Aš nemačiau mirusių net su lupo,Clio ar Ka..... Man Brera tik akis džiugina,gal tu kaifuosi ir važiuodamas.

Modestas_ 2019-12-25 18:02

Nesu stambaus sudejimo, didziulio diskomforto kompaktines klases automobilis nekelia. Nors Ford Ka - gal nereikia :D

Rykštė 2019-12-25 19:55

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 528161)
Tikrai taip. Kiek gaunu is pagrindines darbovietes. Pardavimo is sono senei nebedarau. Ok labai pasvarstysiu sita pasiulyma. Bet gryodis zinok buvo tikrai geras. Ir tu nenoretum sito grabo pirkti uz mano gruodzio alga. Esu isitikines 10000% :)

Gruodį dar turbūt premijas mokėjo..... Trauksim burtus ir kuris mėnesis bus,mokesiu be derybų,jei gruodis baisiai išsiskyrė iš kitų.

Modestas_ 2019-12-25 20:24

Pucenai, jei taip supykes esate ant savo automobilio, sakykite, uz kiek noretumete parduoti savo beda ? Ar skelbsite aukciona ?

pucenas 2019-12-25 20:26

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 528167)
Pucenai, jei taip supykes esate ant savo automobilio, sakykite, uz kiek noretumete parduoti savo beda ? Ar skelbsite aukciona ?

Modestai. As pries 4 metus ji pirgdamas jau piktas buvau. Bet esi naujas sitos “seimos”
(Mb1) narys. Pasikartosiu. “Hepy vaif hepy laif”. Cia zmonos grabas. Ir jai jis labai ptinka :)
Ir sita automobili gali pirkti tik durnius. Arba jis turi labai kabai patikri. Tai pas mus antras vatiantas.

Modestas_ 2019-12-25 20:41

As kazko nesuprantu arba esu per daug isimylejes Mercedes-Benz marke. Pradedu pamilti ir Alfa Romeo. Negi esu beviltiskas kvailys..?

Buvau jaunas ir naivus, galbut prisiskaiciau per daug Saxxo rasliavos (cia - kam reikes, tas supras, dar is anu laiku, kuomet buvo du MB entuziastu forumai). Kai dar buvau jaunas studenciokas, jau tada labai patiko Mercedes automobiliai, o tas veikejas man pasake tai, kas istrigo visam gyvenimui: ,,As tikiu, kad tai bus pirmasis Mercedes tavo gyvenime, taciau tikrai ne paskutinis". Tuomet as nenupirkau tos masinos, o ir pirmoji buvo ne sios kilmingosios markes, taciau viena karta pasivazinejes su Mersedesu as supratau, kad niekada nenoresiu kitos masinos. Nebent del kompromiso/idomumo: Alfa Romeo, Passat (ukiui) ar dar kas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:03.