![]() |
|
snekate kaip is menulio iskrite :)
|
Citata:
|
Citata:
Kas per durna mada dujint M3, AMG, S6 , S8 ir t.t... Nesuprantu aš tokių bajerių, nors tu ką... Kam pirkt mašina kurios negali išlaikyt kaip priklauso ją išlaikyt... Juolabiau E500 jis nevažinėja su juo kasdien , tai kam jį dujint kai stovi daugiau negu važiuoja... :nerv: Komentarų su atsaku į mano šita žinute, nereikia nes :ot: garantuotas. :D |
Citata:
|
jeigu ne daily car'as tada nera prasmes. O E500 ne AMG, bangos motoras, tai kame problema?
|
Citata:
vienu žodžiu kiekvienas pagal save ;) Man negaila, bet aš pats nedaryčiau tokių "upgrade" :thumbsdown: |
O jei nori su istoriniu modeliu kasdien i darba vazineti, ka tada? :) Nematau jokiu bedu tose dujose. Sugalvosi parduoti automobili, isemei iranga ir visiems ramu :)
|
Citata:
|
E500 perka tik rimti zmones. Jei duju mates, tai kazin ar kas toki sh. pirks. Klaidai, ne hunteriam visokiem suprast ;]
|
Niekas to 124 jau neperka, nereikia cia fantazuoti. Modelis kaip modelis, savo laiku rimtas, dabar su istorine zyme ir tiek. Variklis ten eilinis bangos motoras, pakaba irgi lyg SL ar kokio
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:53. |
|