![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
arba tiesiog kad nepurvint ranku ypac ziema
|
kazkaip nei vienas neprazustat be to lifto. o cia s klases vairuotojai svaigsta, kad tipo gaidys jei nera lifto :D
|
Is principo tai ispindejimas :D nes tiek atidaryt, tiek uzdaryt galima nesipurvinant ranku, nes uzdarymui rankena viduj, o atidaryt su mygtuku ant rakto ar ant vairuotojo duru
S klasei privalumai yra ne tam kad ju reikia, nes kitaip neiseina atlikt tam tikru dalyku, o tam kad butu gera ir malonu |
Citata:
|
aaa tai cia tik toks bairis galvojau kazkas sustriau uztenka man kad agurkas mano atsidaro nuo pultelio
|
Citata:
|
liftas labai geras dalykas - pas mane abiejuose atsidaro nuo knopkes, bet kad uztrenkt ir neissitept reikia uz vidines rankenos truktelt staigiau kad trenktusi bagazine. Labai labai nepatogu ir vargina baisiai :D
|
Bagažinės liftas patogus ir geras dalykas :) Man juokingi, žmonės perkantys tokios aukštos klasės auto ir navarotų kurių pas juos nėra, sako kad nesamonė nelabai ten jų reikia... :D Tai, kad iš tų visų smukmenų didesnių ar mažesnių ir susideda ta limuzino, prabangos visuma... :) Tuščias S`as ne S`as... :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:39. |
|