![]() |
|
Ar reikalinga ar nereikalinga galima pasakyti tada kai tie navarotai yra, o ne kai ju nera
|
Citata:
|
Siaip ir atsidaro letai, o ne soka ir dar spyruokliuoja atsidariusi. Cia kaip ir su pritraukejais jokios funkcijos kaip ir neatlieka, bet malonu
Panasiai kaip SL'e tik su koja gaila neatsidaro :D <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/W8LGCXNqQig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
Citata:
tai cia viskas nuo panetkiu priklauso. pas tave distrokinas yra, pas mane ventiliacija plius masazas ar ten dar kazkas skiriasi. koks skirtumas? nei pas viena ne pilnas. tai tipo jau gaidys? sitas naujokas su tuo s500 dziaugsis taip pat, kaip tu ir as. Citata:
|
Citata:
|
uzdaromas dangtis vienareiksmiskai yra geras privalumas, isemei deze, stuktelejai su dezes kampu i mygtuka ir uzsidare
|
gali but. as kai ten nieko nevezioju tai net neisbandyciau :)
|
Citata:
šiaip manau kad džiaugsiuosi aš ta mašina, gal ne daugiausia prijomų, bet ko norėt už 11k :D bet nesutinku su tais, kurie sako, kad kažko "nereikia". nes kaip kažkur jau sakiau, iš mašinos ko gali 'reikėt', tai kad ji nuvežtų iki taško A iki taško B, visa kita jau patogumai. bet nieks nežiūrim į golfus ar dacia :thumbsup: faktas, kad kuo daugiau patogumų, tuo geriau :) mano atveju, iš E46 įsėdus kad ir į tą "apytuštį" eS'ą, jausmas tikrai nepalyginamai geresnis :) kai užgyvensiu daugiau pinigų, pavažinėsiu su šitu, tada jau bus galima mąstyt apie daugiau patogumų :thumbsup: |
bagazines liftas labai geras navarotas :) man jo labai truksta
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:15. |
|