MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2014-06-10 19:40

Ar reikalinga ar nereikalinga galima pasakyti tada kai tie navarotai yra, o ne kai ju nera

simaso 2014-06-10 19:40

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 336560)
Geras dalykas, kai grizti tarkim is parduotuves su pilnomis rankomis :wave:

būtent ;] mano kibiriukui atsidaro nuo žuvytės knopkės ir kuo tai skirias nuo S klasėse stoviničių ? tik tuo, kad dar užsidaro?

Hunter 2014-06-10 19:42

Siaip ir atsidaro letai, o ne soka ir dar spyruokliuoja atsidariusi. Cia kaip ir su pritraukejais jokios funkcijos kaip ir neatlieka, bet malonu
Panasiai kaip SL'e tik su koja gaila neatsidaro :D
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/W8LGCXNqQig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Robis 2014-06-10 19:50

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 336574)
Siaip ir atsidaro letai, o ne soka ir dar spyruokliuoja atsidariusi. Cia kaip ir su pritraukejais jokios funkcijos kaip ir neatlieka, bet malonu
Panasiai kaip SL'e tik su koja gaila neatsidaro :D
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/W8LGCXNqQig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

kitose mašinose nuo kojos atsidaro

alteroja 2014-06-10 19:54

Citata:

Pradžioje rašė Klaidas (Post 336571)
Bagažinės liftas patogus ir geras dalykas :) Man juokingi, žmonės perkantys tokios aukštos klasės auto ir navarotų kurių pas juos nėra, sako kad nesamonė nelabai ten jų reikia... :D Tai, kad iš tų visų smukmenų didesnių ar mažesnių ir susideda ta limuzino, prabangos visuma... :) Tuščias S`as ne S`as... :)

tai s320 irgi ne esas nes silpnas triperis, kur nuo golfo gti ar kokio 530 traktorinio mieste pasikrauna. tikras esas tik s500 ar s600 ar bent jau v8.
tai cia viskas nuo panetkiu priklauso. pas tave distrokinas yra, pas mane ventiliacija plius masazas ar ten dar kazkas skiriasi. koks skirtumas? nei pas viena ne pilnas. tai tipo jau gaidys? sitas naujokas su tuo s500 dziaugsis taip pat, kaip tu ir as.

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 336573)
būtent ;] mano kibiriukui atsidaro nuo žuvytės knopkės ir kuo tai skirias nuo S klasėse stoviničių ? tik tuo, kad dar užsidaro?

pas reta uzsidaro, ir tai nuo knopkes o ne raktelio. o jei pasikroves maisais su tavorium esi, tai uzdaryt vis tiek kazkaip reikes. paspausti knopke ant dangcio, kai ranka tempia 15 alaus zemyn gali buti sudetingiau, nei tiesiog su ranka uzdaryt dangti.

alteroja 2014-06-10 19:55

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 336575)
kitose mašinose nuo kojos atsidaro

atsidaro vos ne visose dabar. pradejo jei neklystu fordas sita prikola. bent jau as kugoj naujoj pirka karta isbandziau. o dabar jau visi turi daug maz.

Hunter 2014-06-10 19:59

uzdaromas dangtis vienareiksmiskai yra geras privalumas, isemei deze, stuktelejai su dezes kampu i mygtuka ir uzsidare

alteroja 2014-06-10 20:03

gali but. as kai ten nieko nevezioju tai net neisbandyciau :)

erikasaves 2014-06-10 21:04

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 336557)
vakar gi pas mane ziurejai :D balandzius gaudyt planavot :D

vakar tiek aš dalykų prisižiūrėjau, kad į galvą viskas netilpo :D

šiaip manau kad džiaugsiuosi aš ta mašina, gal ne daugiausia prijomų, bet ko norėt už 11k :D bet nesutinku su tais, kurie sako, kad kažko "nereikia". nes kaip kažkur jau sakiau, iš mašinos ko gali 'reikėt', tai kad ji nuvežtų iki taško A iki taško B, visa kita jau patogumai. bet nieks nežiūrim į golfus ar dacia :thumbsup: faktas, kad kuo daugiau patogumų, tuo geriau :)

mano atveju, iš E46 įsėdus kad ir į tą "apytuštį" eS'ą, jausmas tikrai nepalyginamai geresnis :) kai užgyvensiu daugiau pinigų, pavažinėsiu su šitu, tada jau bus galima mąstyt apie daugiau patogumų :thumbsup:

Apple 2014-06-10 21:13

bagazines liftas labai geras navarotas :) man jo labai truksta

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:15.