alteroja |
2014-06-10 22:20 |
Citata:
Pradžioje rašė Klaidas
(Post 336645)
Taip, nei pas tave nei pas mane nėra tikras S`as :) Aš savo mb neaukštinu, jam daug ko trūksta iki pilno...
PS: Masažas pas mane yra :) Nėra ventiliuojamu ir pritraukėju iš tokių labiausiai žinomų ir trūkstamų...
|
prisoskes smagu. bet realiai naudos kaip ir is lifto jei ne maziau - pridet vaizdo aplinkiniams.
daug kas buria, kad ale jei esas turi but pilnas su baisiniu motoru ir pan. bet as manau, kad esas yra esas, vien del to, kad jis yra esas - neatkartojama vaziavimo kokybe, inovatyvus sprendimai, kuriu net tusciausiame apstu.
as pries pirkdamas w220 pirma karta vaziavau su s320 cdi pries 7 metus, kai jie po 25k euru kainavo - man jis padare nepakartojama ispudi, kurio nei e38 750 nei a8 4.2 ar 3.3 nepadare ne per kilometra. ir man w220 visus tuos 7 metus buvo nesveikas etalonas, del kurio pastoviai svaigdavau, kol galiausiai pats nusipirkau, nors net neieskojau ir nenorejau to w220 (tik svajojau) ir ta mano svajone net po tiek metu manes nenuvyle. vis tiek jis vaziuoja neitiketinai ir as esu vis tiek suzavetas.
turi jis savo objektyviu minusu, bet niekas w220 siai dienai neperka vien del objektyvios pozicijos :D
|