![]() |
|
Citata:
|
Aptarnavimas cls piguva. Išskyrus kebulo dalis
|
Citata:
|
piguva lyginant su .... turbut GLE 2018 amg 63:), niekas ten ne pigu, arba pajamos apie 3k per menesijei einamas remontas arba tepalu pilnas keitimas sukainuoja normaliai...pilnas visu skysčiu keitimas su darbais nuo 400-kas čia pigaus?nebent iš maximos tepalus ir transmisini skysti pirksi ,o filtru visai nejudinsi-tuomet bus piguva
|
Citata:
Ka jus keiciat kas 15000km visus skyscius ty ausinimo stabdziu pavaru dezes kokie dar buna skysciai automobily? Nejuokauk tamsta. Cia variklis toks pat kaip pas mane. Tai tepalu + filtrai oro. Pakeisti pas vaida kainuoja jai neklystu ~120€. Kokius jis ten pila as nesigilinu, manau zmogus zino ka pilti. Filtra salono keiciu kas antra tepalu keitima. Man atrodo +30€. Kuro filtra viena kart metuose. Pries ziema. Nepasakysiu kainos nepamenu. Taip, kad cls’as tikrai nera brangus islaikymas, neskaitant kebulo Pamirsau dar gr. Dezes tepalai, cia jau kaip surasi manau. Nuo 300 iki kokiu 800+€ bet irgi nekeiti kas kart keiciant variklio tepala. |
Žinoma gal su kažkokia nuolaida,bet visus filtrus, išskyrus oro,ir tepalus pakeitė už 120€.
Jei šitas motoras bus c-class bus pigiau? Oi ne,ten atrodys kosmosas,nes w203 turbūt už 3k jau galima nupirkt. Jei be nuolaidos tikriausiai gautųsi koki 6-7% auto vertės. |
Greičių dėžėj keičiau už 180 eur.
Tepalų keitimas gal 100 O ten skaičiuot kas gali pareit, tai nėra prasmės. |
Gedimai tie patys kaip E klasej juk :)
Nesuprantu ka cia skaiciuot. Dar kuro sanaudas pradekit skaiciuot, bus kaip volvo klube. Nusiperka xc60 uz9k euru ir kalbos pasikeisti kad isverstu skydeli nebeturi 40eur... Atvaziuoja darytis diagnostikos ar remonto ir dejuoja del keletos euru.... gal kita karta, tik dabar isversk man kas parasyta... Atsakius i klausima ar tepalai keisti ir zvakes ar keistos ar pns, atsako ne, paklausus gal pries kelias dienas paeme? atsako ne - puse metu. Perka mustas ir dekomplektuotas, ir vazineja, ir sako vo kaip mldc, kokia sustra masina, tik kad gedimai gyvent trukdo.... :D Kitas perka auto ir praso paslaugos padet apziuret, ir nenusipirkt lavono visisko perkant auto uz 14k eur. Ir jam 40 euru uz puse mano dienos buvo brangu... (plius buvo atkalbetas nuo pirkinio nes nepraejo net vizualines ir garsines inspekcijos....) skambina uz poros dienu, jau is kauno parvaziuojant uzsidege lempuciu girliandos, paklause ka kas reiskia. Atsakiau paprastai , nenorejai mano pagalbos kai sakiau kad nepirk nepatikrines, dabar dykai jokios pagalbos negausi. Nusipirkai balta xc60 - sustros komplektacijos 2016m uz 13k ko tikies. Jei nori atvaziuok paziuresim padarysim. Spek ar pasirode? p.s. dekomplektuoti masinas labai megsta perekupai padaryti kuo pigiau... ypac xenonus isprogramuot megsta... Del to as nematau moraliniu kazkokiu problemu, kai zibintu kainos kosmines... Taciau vietoj ju sudeti led lemputes ir teigti zmonems, kad cia xenonai jau yra zema. (vienas vietinis perekupas nustojo varyt Volvo pas mane kai pasakiau jei nenustos ridos sukineti visoms auto, pradesiu i facebook kelti su vin kodais) |
gal kas ps4 su fifa,nba ir pan parduodat?
panasu laisvo laiko bus ateinancias pora savaiciu. |
Citata:
Visa tai nusipirkus auto, po to lieka dviem trims metams kuro,oro salono tepalo(ir pats tepalas)filtrai ir turbinos tarpines.Na o jei prisideda stabdžiu kaladeles diskai, dar kas nors iš važiuokes suvedimo varžtai , tai ne tokia jau ir piguva, juolab kad auto jau virš 10 metu:confused: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:35. |
|