![]() |
|
Citata:
|
Citata:
Alteroja, aš nelaikau pykčio :) Bet tavo komentarai, tai visiškai apie nieką ir kiekvienoj temoj... Dar kartą siūliau paskaityt ką parašiau, o ne pykčio saviraiškas įžvelg lygioj vietoj ;) "Būkit mandagūs kitoms markėms ir jeigu Jūs norit kritikuot, žiūrėkit kad ben kritika būtų teisinga, adekvati..." |
Citata:
|
Citata:
|
nes japonam ir korejieciam retai ir pacia masina padaryt gaudavosi :D o siaip arba man ekranas blogai rodo arba cia rudai ryzas, va pas mersus raudonas buna, kazkokio forumiecio slk tokiu buvo, nu ten tai jau nekazka :)
|
Citata:
|
rudas/oranzinis :sirdys:
|
ne rudas ar oranzinis, o ryzas ir atrodo slyksciai. Tiek pas MB tiek pas BMW ryzas salonas pats baisiausias. O ka ten del 30k lt uz facelift w220, tai gal ir daugoka is pirmo zvilgsnio, bet be 25 nera i ka ziuret, o kiek jau cia iki 30 truksta jeigu dar komplektacijose pasirankiot, kad nebutu plikas. Skelbimu yra ir po 15k facelift, bet jau matem kaip prefacelift sekasi rast uz 20k
P.S. O ryzas salonas ir melynos grindys atrodo tobulai :D |
Citata:
kiekvienam savo, man porche ryzas salonas geriausiai atrodo. pas audi tamsiai rausvas atrodo prabangiai. o pas bmw tas rausvas skaitosi kaip individualas ir dera graziai, na iskyrus kaikuriem. |
kas pas jus forume per mada dėl skonio ginčytis :ohne: :juokiasi:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:15. |
|