MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

raimis528 2020-03-24 10:14

Todėl, kad rytuose nori absoliučiai išsiskirti. Nes Amg maždaug gali daug nusipirkti, tai jie nori dar kitaip nei kaimynas.

vanix 2020-03-24 10:19

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 531526)
...taciau kuomet taip ,,apredomos" tokios prestizines masinos, jau galime teigti, kad zmogus paprasciausiai neturi nei skonio, nei suvokimo ir mano nuomone, nebegalima visko nurasyti faktoriui, kad ,,zmogui nesvarbu ka apie ji galvoja" - paprasciausiai geriau tokiu zmoniu nebutu is viso.

Ka? Jus :cenzura: cia rimtai? Jeigu jusu pasauleziura tokia siaura, tai reikia iskart isnaikint ar ne? Super poziuris, bravo, Adolfas would be proud of you.
Cia yra grynai japonu stiliaus mersas, ten labai daug tokio tipo masinu. Jie megsta kuo ekstremalesnius bodykitus, daugiau lempuciu ir viso kito. Sitie tiuningai net savo pavadinimus turi, pvz VIP style, manau daug kas girdejo apie toki, arba Bippu, tas pats VIP style tik su isvirtusiais ratais ir t.t.. Ten tokios masinos autentiskai ir ziurisi ir iki siol. Kita tauta, kita kultura tiuningu, jums to nesuprast, zinovai :cenzura:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5SzpXNYxWDs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Modestas_ 2020-03-24 10:49

Vanix,

Likau abstulbes. Nors mano pasauleziura ir siaura taciau esu girdejes viena sentencija - ,,Ordnung ist ordnung".

E.v.a.l.d.a.s 2020-03-24 10:52

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 531541)
Ka? Jus :cenzura: cia rimtai? Jeigu jusu pasauleziura tokia siaura, tai reikia iskart isnaikint ar ne? Super poziuris, bravo, Adolfas would be proud of you.
Cia yra grynai japonu stiliaus mersas, ten labai daug tokio tipo masinu. Jie megsta kuo ekstremalesnius bodykitus, daugiau lempuciu ir viso kito. Sitie tiuningai net savo pavadinimus turi, pvz VIP style, manau daug kas girdejo apie toki, arba Bippu, tas pats VIP style tik su isvirtusiais ratais ir t.t.. Ten tokios masinos autentiskai ir ziurisi ir iki siol. Kita tauta, kita kultura tiuningu, jums to nesuprast, zinovai :cenzura:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5SzpXNYxWDs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Tiek šiame forume, tiek aplamai dauguma kas važinėja su :zenklas: yra nusistatymas - kad mersui nieko padaryt negalima. Neduok Dieve sužeminsi, uždėsi lip'ą ar kažką... Gi mersas ne ta mašina. Ne bmw ir tt :) Aš dėl to nieko ir nekeliu čia. Čia labai jau standartų gerbėjai :)

vanix 2020-03-24 10:58

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 531545)
Vanix,

Likau abstulbes. Nors mano pasauleziura ir siaura taciau esu girdejes viena sentencija - ,,Ordnung ist ordnung".

nzn ka tu ten girdejas, bet filtuok bazara kita karta, man net liezuvis neapsiverstu taip parasyt, kad kazko ten geriau nebutu is viso, del to, kad jo skonis nesutampa su tavo. Perdedat ryskiai :ne:

Citata:

Pradžioje rašė E.v.a.l.d.a.s (Post 531546)
Tiek šiame forume, tiek aplamai dauguma kas važinėja su :zenklas: yra nusistatymas - kad mersui nieko padaryt negalima. Neduok Dieve sužeminsi, uždėsi lip'ą ar kažką... Gi mersas ne ta mašina. Ne bmw ir tt :) Aš dėl to nieko ir nekeliu čia. Čia labai jau standartų gerbėjai :)

kam tau kelt cia kazka? Forume sedi ~10 vyru vidutinio amziaus, daugelis "perekupiskai" i masinas ziuri, ko tu lauki is ju? Palaikymo kazkokio? Baik tu :)
Prisimenu kiek kartu jau buvo, ateina naujokas i foruma, pristato savo masina toks visas ant pozytivo, o po to ateina koks visad nepatenkintas gyvenimu Hunter is isjuokia ar tai prisiknisa prie kazko tai :) tai tam naujokui iskart ir dingsta visas noras kazka rasyt. Taip buvo DAUG kartu. Mires sitas forumas yra, uzeinu is iprocio cia tiesiog.

Modestas_ 2020-03-24 11:09

Vanix,

Kad gerbiamasis jus man esate nei pazistamas, nei artimas, o kad ,,filtruoti bazara" - as jusu asmeniskai nei izeidziau, nei ka, nei turiu noro diskutuoti su jumis asmeniskai atsakydamas i jusu kreipimasi (paryskintas mano teksto citatas) viesame eteryje.
Na, o kadangi mano pasauleziura tokia siaura, kad ,,nefiltruoju bazaro" - sekmes ir likite sveikas !

vanix 2020-03-24 11:13

aciu, jums irgi sveikatos linkiu ;)

simaso 2020-03-24 11:17

Citata:

Pradžioje rašė E.v.a.l.d.a.s (Post 531546)

Tai slabakas esi, net negali savo nuomonės ir skonio apgint ;)

Artunas 2020-03-24 11:20

Jau pirmi depresijos pasireiškimai, o dar tik antra savaitė dyko būvimo. :)

Pagarbos kolegos :aciu:

pucenas 2020-03-24 11:24

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 531552)
Tai slabakas esi, net negali savo nuomonės ir skonio apgint ;)

Nu simaso, nesnekek taip kvailai. Zinai cia musu “senoliu” poziuri i sita reikala. Pabandyj uzsideti ratus kokius kitokius ne org merso. Uztenka “ne to laikmečio” jau bus ka cia pridarei. Ir tt.
Pritariu evaldui 100%
Ir ci nuomones gynimas ne prie ko :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:42.