![]() |
|
Na pats diagnostikos nedariau, tik stebėjau. Bet maciau keturias reikšmes iki 2.3V. O kokia kaina tik galinio amortizatoriaus? Ir ar galima pačiam pasidaryti? Išardyti ir uždėti ant senos pagalvės?
|
Paciam nesigaus, reikia sjomniku specialiu. Permauna rastauratoriai gal uz 100lt, kiaura amortika galima uz 100lt nusipirkt srote
Nauja lyg maciau uz 600-700lt |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
jei nori per meeta tavo kruopsciai apziuresim, irgi varguolis pasirodys. nes forume tokiu specu yra kad nors viena rudele ras, ar poranki numaigiota jau nurasys masina. bus ant vieno lango soninio ne tie metai uzrasyti, reiskia verstas tris kartus. o jei galinis bamperis kreivai uzdetas, reiskia sustumta sikna buvo iki priekiniu sedyniu :)
|
Man taip atrodo ir tiek :) Kaina, pelekas ant bagažinės, pasirodo yra defektų... Suk nesukes man jis į gera nepanašus :)
Kas liečia meetus buvo siūlyta iš mano pusės kelis kart )))) Pas mane nors peleku nėra kur nereikia... Mano mersas jau su belekiek defektų, nors dauguma net nėra mate :) Tai ką čia ginčytis dėl to stovio... Plius niekada nesakiau, kad mano ledas :) Bet manau tech stovis tvarkingas tikrai :) Kėbulas turi visokių niuansų, šito neslepiau niekada :) |
Gofra suplysus, reiskias priekis iki motoro buvo sustumtas :D
|
Citata:
|
viska sugadintu leva deze, nors ir 7g
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:43. |
|