Citata:
Pradžioje rašė pucenas
(Post 339295)
Tik kazkas parode n kartu grazesni (toki pati kaip tavo) automobili pradejai "putotis" kad mersas tik juodas ir tik ten su kazkokiu medziu tam tikru. Ir ant s klases amg netinka. Nors pries kazkiek laiko pats domejaisi amg apdaila ir tt. Aisku skonio reikalas spalva ir apdaila, bet dauguma pritars, kad sidabrinis parodytas daug grazesnis negu tavo. Asmeniskai man taviskis vienas baisiausiu esamu 220 forume. Ratai baisus purvasaugiai ir tt. Gal pries forkindamas nuplautum pasikeistu vaizdas :)
|
Paskaityk auksciau kas parasyta. Manau, daug kas pritartu kad MB juoda spalva labai tinka. As buciau net neziurejes sidabrinio, tuomet buciau kokia paprasta masina pirkes sidabrine.
Kaip vienas forumietis teisingai issireikse, sidabrine spalva pavadindamas duchu spalva.
Bet cia nieko neizeidziant ;)
Sidabrine masina, bent jau man tai eiline, nieko neissiskirianti pilka mase. Ir ja pateisina tik tie, kurie tokias masinas turi ir pirko negalvodami apie spalva, o ziuredami tik i technini stovi ar dar del kitu priezasciu.
Juodos masinos, net brangesnes.
Patys kalbat kad pvz W222 net visai nesiziuri sidabrinis.
O man tavo Baisiai Mondras Wolkswagenas pats baisiausias, su slyvos apdaila ir kazkokia puszydre spalva, ir ka man dabar daryti ;)?
Kiekvienam savo manau.
O tau nepatinka, nes tokio neturi manau ;)
p.s. ir per kuria vieta jis n kartu grazesnis tau? Pusiau luptas/pusiau skustas. Skonio neturi vyruti ;)
ir tas medis yra ne kazkoks, o vadinamas riesutmedziu tavo ziniai ;)
Ratai originalus R-18, vieneto kaina 1900lt :D (pats niekada tiek nemokeciau) bet visai grazus, irgi buvo pritarta is forumieciu puses ;)
O kas originaliems purvasaugiams blogai? Ar geriau be ju?
Zinau, kad zmones specialiai uzsakineja purvasaugius is atstovybes jei ju nera ;)