MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Juokeliai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1964)

karantinaz 2012-09-25 22:39

Skambina blondinė savo vyrui advokatui į ofisą verkdama:
-Kodėl verki, gražuole?
-Va, vis bandau sudėliot dėlione, bet niekaip neišeina. Visos dalys atrodo vienodos...
-O kokia dėlionę dėlioji?
-Na, ant dežutės nupieštas gaidys.. Nu bet man niekaip neisšeina jo sudėliot...
-Ei, nusiramink, kai tik grįšiu namo, mes ją sudėliosim kartu, gerai?
Taigi, grįžta vyras namo ir randa blondinę verkiančią, parkritusią ant grindų ir puolusią i depresiją...
Apkabina ją ir sako:
-Nagi, kelkis nuo grindų ir nebeverk. Juk tu tokia graži.. Dabar paklausyk ką darysim..
Sudėsim sausus pusryčius atgal į dėžutę ir niekam apie tai nepasakosim. :DD

NISMAS 2012-10-02 15:27

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/DH2hQc3xv5c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

aware 2012-10-03 13:37

Važiuoja simpatiška blondinė, staiga sugenda mašina.
Na ką, sustoja, langus pavalo, padangas paspardo - neužsiveda ir viskas!!!
Žiūri - šalia eina gruzinas.
Ji sako:
- Klausyk,buk geras, padėk man, sutaisyk mašina aš tau gerai sumokėsiu...
Gruzinas atsisuka:
- Na, žinok, kad man nieko nereikia ir netruksta,visko turiu per akis...
Blondinė pamastė:
- Klausyk, aš tikrai labai skubu, pataisyk man mašina, aš atsiduosiu tau. Daryk su manimi ką nori...
Na, gruzinas pamastė, sutaisė mašina,ir išdulkino ją.O blondinei žiauriai patiko:
- Klausyk, važiuojam su manim į Kanarus, aš ten pilį turiu, tau sportinę mašiną nupirksiu gerą, pinigų duosiu kiek tik užsimanysi....
- Tu ką, aš tau sakiau, kad nieko man netrūksta, eik geriau pas mano draugą Gogą, jis geriau sugeba!!
Blondinė:
- Nu ką tu, kaip jis gali sugebėti geriau negu tu?
- Nu kaip, kaip? Goga prieš metus mešką išdulkino, tai ta lig šiol jam žemuogių iš miško neša.....

sunkus 2012-10-03 13:58

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 221980)

Alytus.
Nr nepirko, jiems sita masina ford atstovybe dave.

PetrasR 2012-10-03 14:25

Ne dave o pardave. Kokia atstovybe uz dyka masinas dalina?

sunkus 2012-10-03 14:30

dave remimo pagrindais.

Darinis 2012-10-03 21:31

Jaunavedžių pora nusprendė savo medaus mėnesį praleisti Karibų salose. Taip susiklostė, kad šeima negalėjo skristi tą pačią dieną. Jis išskrido ketvirtadienį, ji turėjo skristi kitą dieną.
Atvykęs į užsakytą viešbučio kambarį, vyras pasiėmė nešiojamąjį kompiuterį ir parašė žmonai el.laišką. Rašydamas adresą, jis padarė klaidą ir išsiuntė laišką nepastebėjęs klaidos.
Tuo tarpu viena našlė, ką tik palaidojusi savo vyrą, grįžo namo ir patikrino savo el.pašto dėžutę – tikėjosi rasti žinučių su užuojautomis.
Perskaito naujausią laišką ir krinta be sąmonės ant grindų. Pribėga sūnus išsiaiškinti, kas gi nutiko jo mamai ir kompiuterio monitoriuje perskaito:
KAM: Mano mylimai žmonai
NUO KO: Nuo ką tik ją palikusio vyro.
TEMA: Ką tik atvykau!
“Aš ką tik atvykau, bet jau baigiu apsiprasti. Viskas paruošta tavo kelionei rytoj. Jau dabar džiaugiuosi galėsiantis tave greitai pamatyti ir apkabinti. Tikiuosi, tavo kelionė bus tokia pat šauni, kaip mano. Prakeikimas, kaip čia karšta…

Tomskis 2012-10-03 21:38

Citata:

Pradžioje rašė Darinis (Post 232668)
Jaunavedžių pora nusprendė savo medaus mėnesį praleisti Karibų salose. Taip susiklostė, kad šeima negalėjo skristi tą pačią dieną. Jis išskrido ketvirtadienį, ji turėjo skristi kitą dieną.
Atvykęs į užsakytą viešbučio kambarį, vyras pasiėmė nešiojamąjį kompiuterį ir parašė žmonai el.laišką. Rašydamas adresą, jis padarė klaidą ir išsiuntė laišką nepastebėjęs klaidos.
Tuo tarpu viena našlė, ką tik palaidojusi savo vyrą, grįžo namo ir patikrino savo el.pašto dėžutę – tikėjosi rasti žinučių su užuojautomis.
Perskaito naujausią laišką ir krinta be sąmonės ant grindų. Pribėga sūnus išsiaiškinti, kas gi nutiko jo mamai ir kompiuterio monitoriuje perskaito:
“Aš ką tik atvykau, bet jau baigiu apsiprasti. Viskas paruošta tavo kelionei rytoj. Jau dabar džiaugiuosi galėsiantis tave greitai pamatyti ir apkabinti. Tikiuosi, tavo kelionė bus tokia pat šauni, kaip mano. Prakeikimas, kaip čia karšta…

http://welcometointernet.org/

DTM 2012-10-03 21:41

Citata:

Pradžioje rašė Darinis (Post 232668)

:xx::xx:

Darius 2012-10-05 11:03

Citata:

Pradžioje rašė arturas7x (Post 232860)
:D

Debilizmas :xx:

Adodas 2012-10-05 11:12

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 232864)
Debilizmas :xx:

As irgi galvojau kaip cia pavadinti, bet turbut geriausiai apibudinai :xx: Prie sios savokos lietuviu kalbos zodyne iliustracija puiki butu :xx:

Finalfour 2012-10-05 12:02

Man tai vis smalsu, kaip atrodo tas statistinis rinkejas, kuris balsuos uz sita violetinio zudiko sesers partija....

Adodas 2012-10-05 12:04

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 232890)
Man tai vis smalsu, kaip atrodo tas statistinis rinkejas, kuris balsuos uz sita violetinio zudiko sesers partija....

Kokioje Garliavos apygardoje tai tiksliai issirinks. O seip visi tie kurie atejo prie jos namu su mentais pasistumdyti ir balsuos:xx:

DariusM 2012-10-05 12:10

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xRLhPhqMkp8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Finalfour 2012-10-05 13:06

Citata:

Pradžioje rašė Adodas (Post 232892)
Kokioje Garliavos apygardoje tai tiksliai issirinks. O seip visi tie kurie atejo prie jos namu su mentais pasistumdyti ir balsuos:xx:

Ne, nes tai personai smegenu ant tiek truksta, kad ji save vienmandateje issikele ne Garliavoje kokioje, o Vilniuje naujamiestyje, ten kur ir I. Degutiene isikelusi kandidatura. Spek, yra sansu sitai vistai pries Degutiene? ;)
Prognoze: Venckiene pasikrauna malku nuo Degutienes vienmandateje, o partija neperlipa 5 % barjero (garliaviniu neuzteks). I seima nepatenka nei vienas violetinis.

Adodas 2012-10-05 13:50

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 232900)
Ne, nes tai personai smegenu ant tiek truksta, kad ji save vienmandateje issikele ne Garliavoje kokioje, o Vilniuje naujamiestyje, ten kur ir I. Degutiene isikelusi kandidatura. Spek, yra sansu sitai vistai pries Degutiene? ;)
Prognoze: Venckiene pasikrauna malku nuo Degutienes vienmandateje, o partija neperlipa 5 % barjero (garliaviniu neuzteks). I seima nepatenka nei vienas violetinis.

Tiesa sakant net neisivaizdavau kad ji gali kur nors kitur negu garliava kandidatuoti, bet panasu kad gali... Kazkaip tikrai tektu sunerimti jeigu zmogai Lietuvoje nubalsuotu daugiau nei 5 proc uz Drasos kelia... manau ir tikiuosi kad tai neivyks :uuu:

Adodas 2012-10-05 14:18

Citata:

Pradžioje rašė DariusM (Post 232893)
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xRLhPhqMkp8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nebuvau sito mates :xx: jega :xx:

Aistė 2012-10-05 14:24

Citata:

Pradžioje rašė DariusM (Post 232893)

siaubas...:(

Adodas 2012-10-05 14:27

Pirma karta paziurejus juokinga, antra karta ziureti jau net geda :xx:

Finalfour 2012-10-05 14:41

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 232918)
siaubas...:(

Zinok isilavinusiam zmogui toks pat siaubas ima ir klausantis uspaskio ar paksiaus vapejimo. Cia prie juoku galima imest butu ir kazkuria nesena debatu laida, kur viktoras snekejo. Lygis panasus, tik kad uzpudruota graziau, patirtis visgi :)
Pacituosiu viena tikra istorija, aprasyta viename interneto bloge:

Aplinkui buvusią „Žirmūnų“ parduotuvę virė gyvenimas, pasirodo, trečiadienis čia turgaus diena. Pabendravau su prekybininkais. Keisčiausia buvo pora iš Pakruojo, pardavinėjanti rūkytus mėsos gaminius. Mano pasiūlytų lankstinukų jie kratėsi kaip ugnies.“Ne, ne, mes jau žinome už ką balsuosime….“ Išsikalbėjus paaiškėjo, kad jie balsuos už Uspaskichą, o argumentai buvo žudantys:

Jis juk žada tokią minimalią algą…, Kai paklausiau, ar jie žino, kokią minimalią algą jų didvyris moka savo įmonių darbuotojams, verslininkų porelė pradėjo jį ginti, jei jis mokėtų tiek kiek žada visiems savo įmonėse, jis bankrutuotų…
O užbaigė pokalbį su manimi jie trumpai drūtai: Uspaskichas aukso žmogus, tiek darbo vietų sukūrė, visi Kėdainiai jam meldžiasi…
Jo, yra ištikimų rinkėjų, oligarchas ant jų gali joti, juos parduoti, ar į šunis išmainyti, bet jie balsuos už jį ir kojas bučiuos…"

Finalfour 2012-10-05 18:54

tik Chuckas Noris gali vienu zuikiu du medziotojus nusauti ;)

Darinis 2012-10-07 11:07

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 232920)
Zinok isilavinusiam zmogui toks pat siaubas ima ir klausantis uspaskio ar paksiaus vapejimo. Cia prie juoku galima imest butu ir kazkuria nesena debatu laida, kur viktoras snekejo. Lygis panasus, tik kad uzpudruota graziau, patirtis visgi :)
Pacituosiu viena tikra istorija, aprasyta viename interneto bloge:

Aplinkui buvusią „Žirmūnų“ parduotuvę virė gyvenimas, pasirodo, trečiadienis čia turgaus diena. Pabendravau su prekybininkais. Keisčiausia buvo pora iš Pakruojo, pardavinėjanti rūkytus mėsos gaminius. Mano pasiūlytų lankstinukų jie kratėsi kaip ugnies.“Ne, ne, mes jau žinome už ką balsuosime….“ Išsikalbėjus paaiškėjo, kad jie balsuos už Uspaskichą, o argumentai buvo žudantys:

Jis juk žada tokią minimalią algą…, Kai paklausiau, ar jie žino, kokią minimalią algą jų didvyris moka savo įmonių darbuotojams, verslininkų porelė pradėjo jį ginti, jei jis mokėtų tiek kiek žada visiems savo įmonėse, jis bankrutuotų…
O užbaigė pokalbį su manimi jie trumpai drūtai: Uspaskichas aukso žmogus, tiek darbo vietų sukūrė, visi Kėdainiai jam meldžiasi…
Jo, yra ištikimų rinkėjų, oligarchas ant jų gali joti, juos parduoti, ar į šunis išmainyti, bet jie balsuos už jį ir kojas bučiuos…"

isduok paslapty uz ka pats balsuosi :)

Tomskis 2012-10-07 11:14

galiu parduot biuleteli savo, niekam nereik? :)

Finalfour 2012-10-07 11:56

Citata:

Pradžioje rašė Darinis (Post 233127)
isduok paslapty uz ka pats balsuosi :)

Ner cia ko agitacijom uzsiiminet :) O kas mano pasisakymus anksciau pamena, numano uz ka :) Is kitos puses, nors kiek logiskai ir valstybiskai mastanciam zmogui apskritai pasirinkimai tik du - konservai ir Masulio liberalai. Tad rinktis ne taip daug ir yra is ko, nes visa kita, tai skalsu kalbos...

Dalius/68 2012-10-07 12:00

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 233132)
Ner cia ko agitacijom uzsiiminet :) O kas mano pasisakymus anksciau pamena, numano uz ka :) Is kitos puses, nors kiek logiskai ir valstybiskai mastanciam zmogui apskritai pasirinkimai tik du - konservai ir Masulio liberalai. Tad rinktis ne taip daug ir yra is ko, nes visa kita, tai skalsu kalbos...

Šlove Kubiliui ir Masiuliui,dar po keturiu metu iš lietuvos bus belike du miestai ,Vilnius ir klaipeda,visi kiti emigrave ,arba kitaip pasakius evakavesi:xx::xx:balsuokim už proto balsa su konsevatoriu kvapu.

Finalfour 2012-10-07 12:15

Citata:

Pradžioje rašė Dalius/68 (Post 233134)
Šlove Kubiliui ir Masiuliui,dar po keturiu metu iš lietuvos bus belike du miestai ,Vilnius ir klaipeda,visi kiti emigrave ,arba kitaip pasakius evakavesi:xx::xx:balsuokim už proto balsa su konsevatoriu kvapu.

Butu malonu suzinoti, katrie cia sulaikys emigracija ar uzkirs kelia pasaulinei krizei (ateina antroji, viso pasaulio ekonomistai ispeja, tik butkevicius girdejau per telika sneka, kad nieko nebus, kur jau tai girdeta... ;) )?

Dalius/68 2012-10-07 17:12

na taip paremkim versla ,vargšai verslininkai nepajegia nusipirkti naujausiu modeliu auto ,o su dvieju triju metu auto važinetis jau neprestižas...Krize čia ne prie ko,koks požiuris i pati žmogu,juk jei tu ne verslininkas,ar ne vagis,neturi pažinčiu- tai tu šiukšle.Atsiprašau ,bet kada iš demokratijos gaunasi anarchija tai jau beda....

ldalius 2012-10-07 17:50

jo :xx: labai puiki diskusija juokelių temoje

gintarinis 2012-10-11 23:17

sitas manau cia tiks :D

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5Gj6zss6Cjw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/0W3wXNKBjbo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Darvienas 2012-10-12 19:01

geru tu cia pririnkai :)

gintarinis 2012-10-12 21:12

smagaus vakaro :)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/43pGpnx5jSk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/qLVKPL9FwNQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Darvienas 2012-10-12 23:48

Iš tikro tai žiauru kai žmonės taip eina nesugebantys ir kažkodėl tiki kad dainuoja/šoka/vaidina gerai... Turėjom LT tokią pasėkmę - minedą. Samas gerai pasakė "gal užteks iš protiškai atsilikusio bajerį ant visos Lietuvos daryt".
Bet iš tos serijos tai man šita geriausia moteriškė :) Nelabai daeina kaip ją į antrą etapą praleido (nu bet minedas ar tas žemaitijos akmenėlis irgi toli nuėjo :D ) bet čia jau ir anglų kalba pasitaisė :D

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uEbV5M59Xc8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ldalius 2012-10-17 10:56

Žmona ir vyras gulėjo lovoje. Po keletos minučių vyras pabezdėjo.
Žmona atsisuka ir sako:
- Kas čia buvo, po velnių?
Vyras sako:
- Įvartis, aš pirmauju 1:0.
Po poros minučių žmona irgi paleidžia vieną. Vyras klausia:
- Kas čia buvo?
Žmona:
- Įvartis, rezultatas lygus.
Vyras paguli apie 10 minučių stengdamasis išspausti dar vieną. Jis
stengiasi taip stipriai, kad prišika visą savo lovos pusę.
Žmona klausia:
- Kas čia dabar, po velnių, atsitiko?
Vyras atsako:
- Didžioji pertrauka, keičiamės pusėmis.

Apple 2012-10-17 12:38

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 234697)
Žmona ir vyras gulėjo lovoje. Po keletos minučių vyras pabezdėjo.
Žmona atsisuka ir sako:
- Kas čia buvo, po velnių?
Vyras sako:
- Įvartis, aš pirmauju 1:0.
Po poros minučių žmona irgi paleidžia vieną. Vyras klausia:
- Kas čia buvo?
Žmona:
- Įvartis, rezultatas lygus.
Vyras paguli apie 10 minučių stengdamasis išspausti dar vieną. Jis
stengiasi taip stipriai, kad prišika visą savo lovos pusę.
Žmona klausia:
- Kas čia dabar, po velnių, atsitiko?
Vyras atsako:
- Didžioji pertrauka, keičiamės pusėmis.

:xx: šitas geras

Hunter 2012-10-17 13:08

panasus i ta su kirmelem

Lengvas 2012-10-17 14:49

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mP-cSgMO20A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

NISMAS 2012-10-17 16:24

chuckas norisas nesupras to bajerio su ekonomikos planu nes jis ji neskubedamas atsidare ir perskaite :xx:

Darvienas 2012-10-17 22:52

Žiūrėjau čia nesenai Expandables 2, buvo Chukas Norrisas, ten vienoj scenoj susitinka visi, sako jam D.Lundgrenas - girdejau tokių kalbų kad tu visada dirbi vienas? tas sako jo. Toliau Stalone jam - girdėjau tokių kalbų kad tau buvo karališkoji kobra įkandus? Sako jo...ir po 5 dienų agonijos ir pragariškų skausmų.... kobra mirė.... ir visi kartu pradeda žvengt :D

gintarinis 2012-10-18 08:17

Citata:

Pradžioje rašė Darvienas (Post 234831)
Žiūrėjau čia nesenai Expandables 2, buvo Chukas Norrisas, ten vienoj scenoj susitinka visi, sako jam D.Lundgrenas - girdejau tokių kalbų kad tu visada dirbi vienas? tas sako jo. Toliau Stalone jam - girdėjau tokių kalbų kad tau buvo karališkoji kobra įkandus? Sako jo...ir po 5 dienų agonijos ir pragariškų skausmų.... kobra mirė.... ir visi kartu pradeda žvengt :D

paprasciau buvo taip :

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OBGtINJmFto" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Finalfour 2012-10-18 10:35

Bet Chuckas toks kietas, tooks kietas, kad net filme jam nesugalvotas joks pseudnimas, jis taip ir vadinamas - Volkeriu :xx: O rusiskam vertime is viso sako, nebijokit, cia Chuckas Norris :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:24.