![]() |
[QUOTE=simaso;539075]Su riebokšliais viskas aišku, neproblema juos pakeist, bet pas mane pagrindinė bėda ne juose.[/QUOTEas kiek domejausi tai nesirestauruoja tie viduriai o gal tinka ir nuo kitu modeliu?
Citata:
|
Tai vairo reduktorius o ne kolonele. Ir jo, laisvumas, dazna beda tu metu masinuose. Ieskoti kito deveto reduktoriaus. Galima deti nuo w210 vairo kolonele, truputi perdarimu ir viskas stojasi i +- savo vietas.
O pasireiskia tai kad vaziojant tiesiai ir sukant vaira truputi i kaire ar desine masina vistiek vazioja tiesiai:xx: |
Citata:
Citata:
|
Tada 2700 :xx:
|
aš jau susitaikiau, kad r129'tam viskas kainuoja kosmosą :))
|
Citata:
|
R129 ypatingai viskas brangu, pvz w210 stabdžių diskų apsaugos naujos po 30eur, o R129 130eur ir tt, apie salono detales išvis patyliu, bet dėl to aš nepergyvenu, kaip tik idomus labai procesas prie jo krapštytis :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Sudėtingoka situacija su dalim :)
|
Citata:
|
epc duoda porą rem komplektų, vienas riebokšlių, kitas guolių, tai jei tai pagelbės susitvarkyt, tai valio. Dėl to ir klausiu, gal kas susidurę ir tvarkės, kad nebūčiau bereikalo prisipirkęs dalių :)
|
Citata:
|
klausimėlis dėl priekinių spyruoklių gumų. Ka reiškia tas "number of burls"?
https://live.staticflickr.com/65535/...44d1128cb1.jpg |
Citata:
|
pas mane ant senų gumų nebesimato jokių spuogų, bet esmė aiški, dėkui. Reiks naujas nupirkt :)
|
Simaso, tai ir aiškiai gi mm parašyta ;)
|
parašyta ir esu išmatavęs savo dabartines, tik idomu buvo ką tai reiškia :)
|
Citata:
|
|
nebėra sniego, vadinas galima lįst į gatves :zenklas:
https://live.staticflickr.com/65535/...5b00f8c5_b.jpg |
:seile::ploja:
|
Su vasarinem gumom? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Visi vazineja ir visiem “vyram” pofik taip kaip masterkame. Kol tfu tfu tfu kas nors neatsitinka. Kolegos sunus dure praita kova ar tai vasario gale su reno megane i jeep cheroki 2019 metu. Su vasarinem padangom. Dabar tevas basliuojasi 11000€ :) bet kai simaso ji istraukia tik kai saule jau aukstai. Tai dzin ;)
|
Jeigu kas ir atsitiktų, tai ekspertai turėtų nustatyti, kad avarijai įtakos turėjo padangos. Ne visada lieki karas, nors ir vasarinės padangos.
|
Citata:
PS. ant sausos dangos netoli 400 KW vasarines padangos su 295 tikrai geriau sukimba prie 5-10 silumos nei ziemines 255~ nes nepyk bet galu varomai masinai ziemines tokiu matmeniu deti gali tik visiskas asilas. O su 245/255 minksta guma tu is vietos su ja nepajudetum jei netycia perdaug spusteltum. |
Citata:
Masterkame. Cia norejao pasigirti, kad ne is maximos o senuku perki padangas. Ir turi bei vairuoji 200kw+ masina ;) nejuokinkit jus galimybes. Visi ereliai su zvirblio sparnais. As irgi registruodavau masina an mamos uosvines ir tt pyst ikaliau. Draudimas irgi netinkamas. Ir baslevau 4000lt man atrodo. Taip, kad prace kolegos pavasaris ne uz kalnu ;) galesit kurti savo 400kw ir bandyti kaip sukimba padangos su kelio danga ;) |
Citata:
|
nu ir ne penktadienis, bet panašu kažkas pripiešęs kaip turi būt :xx:
|
Citata:
tiesiog nelabai supratau ko prie tu padangu prisiknisot jei grazus oras ir max jis su tuo SL 10 km nuvaziavo jei dar tiek buvo. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ot simaso tema pakelem i viršu |
Citata:
|
Citata:
Bet jei tarkim tu ziemos “metu” patekai i avarija su vasarinem padangom, nors ir nesi kaltas. Draudimas tau pinigu neismokes? |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:10. |