![]() |
|
Is pigiu brendziu, tai man "pliska 5" geras. O sita prancuza kur fotkeje reikes ragaut. Atrodo butelis prabangus visgi vsop :)
|
Pradzia ir pabaiga.Reziume - nusivylimas.
[IMG]https://mb1.ltd/files/1589659164_img...516_225302.jpg[/IMG] |
Gražios vyskio taurės :)
|
Aciu.Klasikines Glencairn :)
|
Citata:
|
siaip ,mano arkliukas singlai duminukai.Bet praplesti akirati visada pravartu.Nors Lagavulin 16 'uko nepramuse dar niekas.O Famous Gouse kolega kartais pavaisina visokiais .
|
Citata:
|
Sveiki,
Noriu pasikonsultuoti dėl auto įsigyjimo ES šalyje ir jos parvežimo į LT. Tikiu, kad dalis čia esančių esate susidūrę. Gyvenu Olandijoje, noriu nupirkti MB giminaičiui ir jį parvairuoti į Lietuvą. Ką turiu padaryti vietoje kaip ir aišku - tranzitiniai numeriai, draudimas ir kelių mokestis, tuomet turiu 14 dienų važiavimui į LT. Kaip Lietuvoje tą auto patogiausiai 'perduoti' naujam savininkui? Pasirašyti lietuvišką pirkimo-pardavimo sutartį ir tiek? Ar to užteks norint susitvarkyti visus likusius formalumus (registracija, t.a.). Ar man pačiam reikėtų dalyvauti tame registracijos procese, ar galiu ramiai palikti MB naujam savininkui su visais NL popieriais? Ačiū! |
Atspausdink tuščia olandišką pirkimo-pardavimo sutartį ir viskas. Jis nusipirks draudimą,prasivarys tech. ir užsiregistruos.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:55. |
|