MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rykštė 2020-07-04 07:30

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 535332)
Pilnatis dabar? Sunervino vel tos “pludes” ar kas ten? Ir gedimo ieskojimas nezine nuo ko, kur ir kaip :) aplamai tas grabas msne nervina gal del to. 😄😄😄 o gal ir pilnatis.

Seniausiai reikėjo parduot. Kiek gali save kankinti?

pucenas 2020-07-04 07:46

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 535334)

Cia tau ne pasatas, kad pyst ir pardavei :)
Ir seip neskaitant situ smulkmenu, tai masina normali negenda, bet va tai rele tai db vel tos pludes ar kas. Ir seip as nemegejas daznai keisti masinu. Dar tik 4 metai su sita :)

tomasgarliava 2020-07-04 07:47

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 535334)

Tikra tiesa

Artunas 2020-07-04 08:56

Citata:

Pradžioje rašė tomasgarliava (Post 535336)
Tikra tiesa

Čia Rykštė siūlėsi nupirkt ;)

pucenas 2020-07-04 09:09

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 535338)
Čia Rykštė siūlėsi nupirkt ;)

Supratau. Jis man siule nepamenu uz kiek uz 3 man atrodo mano algas. Kazkada. Bet sakiau gerai, tai kazkaip nepasirase. Pradejo apie priedus kalbeti jr tt :) [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

simaso 2020-07-04 10:38

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 535332)
Pilnatis dabar? Sunervino vel tos “pludes” ar kas ten? Ir gedimo ieskojimas nezine nuo ko, kur ir kaip :) aplamai tas grabas msne nervina gal del to. 😄😄😄 o gal ir pilnatis.

nu tai čia pasekmės turbūt kuro, kokį ir kaip pyli į mersą :)

Modestas_ 2020-07-04 10:44

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 535348)
nu tai čia pasekmės turbūt kuro, kokį ir kaip pyli į mersą :)

Jokia pilnatis. Tiesiog Passat yra pati geriausia masina. Ir dazniausiai tai zmones supranta pasivazineje Mercedes.
Mes, visi pazistami, kurie turi ar turejo Mercedes, irgi karts nuo karto susirenkame, gincijames, diskutuojame iki paryciu, kad geriausia masina yra antras Golfas arba ketvirtas Pasatas.

Rykštė 2020-07-04 10:58

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 535340)
Supratau. Jis man siule nepamenu uz kiek uz 3 man atrodo mano algas. Kazkada. Bet sakiau gerai, tai kazkaip nepasirase. Pradejo apie priedus kalbeti jr tt :) [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ei ei ei!!! Aš pradėjau briedus kalbėt ir dingau? Mes baigem ties tuo,kad tu sakei geriausias algas issirinksi ir praneši,bet paskui susitvarkei kūrimą ir nutilai. Nieko asmeniškai nesirasem,tai jei kils klausimų paieskosim kas ką rašė. Dar nei vieno čia neapgavau,ką sakiau nupirksiu- nupirkau,ką sakiau parduosiu - pardaviau.

Modestas_ 2020-07-04 11:01

Kiek kainuoja tas automobilis ? Biciulis su jauna augancia seima domisi R klases automobiliais, tai gal nupirktu, jeo tiktu ir patiktu...

pucenas 2020-07-04 11:51

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 535350)
Ei ei ei!!! Aš pradėjau briedus kalbėt ir dingau? Mes baigem ties tuo,kad tu sakei geriausias algas issirinksi ir praneši,bet paskui susitvarkei kūrimą ir nutilai. Nieko asmeniškai nesirasem,tai jei kils klausimų paieskosim kas ką rašė. Dar nei vieno čia neapgavau,ką sakiau nupirksiu- nupirkau,ką sakiau parduosiu - pardaviau.

Nesinarvuok :) as nesakau kad dingai pasip**davojom ir tiek ziniu juk fsio putiom :)
Simaso, kuras arba statoil arba “zalias” turbut 70% zalias :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:23.