![]() |
|
i skoda lyg varo dazyt brangias masinas, nebent pasenusi info
|
Man kiek daze tai inchape kaune. Bet mano reikalavimai yra itariu zemesni negu daugelio. As nepriekabus klijentas. Kai geldas dazai tai nera labai daug reiksmes :) bet seip mazai kas peikia. Tik bendravimas jau labai nemalonus, bent jau man ;)
|
Dekoju, laukiu daugiau rekomendaciju.
|
Kas Kaune dabar galetu su staru pagelbeti pries automobilio pirkima?
|
Inchcape nekažką, daug atsiliepimų prastokų. Kolega dažėsi, tai ne iš pirmo karto padarė gerai, bet lyg ir nemokamai perdaro savo nesąmones.
Girdėjau, kad Neveronyse dažo gerai ir kokybiškomis medžiagomis. Tik klausimas, kaip ten su paruošimu, nes viena ausim girdėjau, kad tik dažo. |
Citata:
|
jo liudniausia jog pinigai tikrai nemazi prasomi uz darba, bet kokybe neatinka kainos dazniausiai. Toks jausmas jog atejus eurui net ir shudinas darbas atsiprasant turi buti europietiskai apmokamas...
|
Bet kur tik ne inchape :D
|
Asmeniskai Kaune teko nevienoj vietoj dazyti, tai rekomenduot galiu dvi vietas. Kaip minejo, Neveronyse Stasys yra tok kur dazo jau seniai, gerai dirba, gerai dazus parenka. Daug ivairiu brangiu masinu dazo. Darbo turi daug, todel ima tik paruostas ir daugiau maziau per menesi padaro. Jei nori kad paruostu, gali trukti nuo 2 iki 6 men. Kainos zmoniskos.
Toliau paskutiniu metu teko dazyti Toyotoj. Daziau bamperi, tai kainavo 70. Paruosima kitur dariau. Nudaze gerai, nusiskundimu neturejau. Kreipiausi per pazystamus, tai nzn ar is salies tokias pat kainas gausi. Paruosti irgi gali, terminai greitesni, nes nudaze paruosta per kelias dienas. |
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:37. |
|