![]() |
|
Toks jausmas kad puse forumo lavonus tik prikelineja daugiau nieko nedaro :D
Va Somesword pirmo nepigiai bet gavo lavona, jau geriau toki butu pirkes ir tiek pat sukises leda turetu ! O kodel iskarto taip baisiai visus amortikus, perdazyti Visa ir tt, lyg uz 15 paemus nereikes nieko daryti :juokiasi: jei "pasiseks" dar ir daugiau galima sukisti uz 15-18 paemus... Va erroras nusipirko uz 30+ smulkmenu nedaug bet yra + dar dazymo darbai ir tt o dar jei beveik nevazineja tai puse net neislindo :) Ka as norejau tuo pasakyti? Kad nesvarbu ar pigiausia ar brangiausia pirksi visur rizika yra, aisku brangiausia perkant rizika minimali ir pigiausia atvirksciai, BET taip kategoriskai nuspresti neapziurejus auto NEGALIMA ir Taskas ! Citata:
|
Citata:
|
Normalias jis kainas parase, nebe tie laikai. Aisku brangiau nuprikti galima visada, didelio proto nereikia
Va man tai idomu ka ten virsuj amortike restauruoja :D Cia jeigu leidzia ora per virsu ar kai bilda virsuj? Jeigu leidzia ora, tai galiu ir po 200 virsu daryt :D |
Nežinau, kaip pavadinti šitą vietą : http://i198.photobucket.com/albums/a...c/airmatic.jpg
|
Tie itrukimai nieko nereiskia kol pro ten neina oras
|
Pas mane, tai ėjo pro ten kaip turi būt :)
|
lavono neatkelsi niekada, lavonas ir liks lavonu. Pradedant salono bukle, baigiant masinos vaziavimo savybėmis.
|
Lavonas lavonui nelygu, pirkau e65 uz 12k lt visi sakytu lavonu lavonas, o bukle tikrai gera palyginus buvo, nes kiek ziurejau po ~20K lt kitus variantus ir Zymiai baisesniu maciau nors vos ne 2x brangiau !
Aisku smulkmenu bus ar uz 12 ar uz 28 pirksi :) Citata:
|
Nuo kada jau mašina skaitosi lavonu ? Kada toks statusas įgaunamas ? :))) Nes vienam mano lavonas , kitam normali mašina gali būt...
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:37. |
|