![]() |
merse po kapotu slangos turetu but, nebent C klasej kitaip, nes lyg ir kiausu ten nera. Draugelis A6 cepeline norejo plaut, tai pasirodo slangos uz greiciu dezes pasleptos, reik deze i sona traukt. bet galiausiai gavo nusiimt panele ir isplaut radiatoriu, tai ziemai padejo labai, kita ziema vel tas pat.
|
Yra ten visos slangos, tiesiog pats salygu neturiu, o servise kur dirbau nei vienas buves kolega su tokiu dalyku nera susidures, tai klausiu gal kas zino kur uzsiema zmones tuom ar pats yra dares, nes bent Kaune vos ne specializuotas servisas sitam reikalui yra...
|
vienas draugelis mazdai pats plove, atjunge tas slanga, uzpilde chemijos, paskui su kercheriu praplove.vilniuj maciau google kazkada servisa kuris plauna
|
kas per servisas kad nera ploves peciuko :D padangas gal tik montuoja
|
Citata:
|
http://i251.photobucket.com/albums/g...ps4462d6c9.jpg
Stai rykstes ex 124. Sendien pavazinejau smagiai reida :) |
geras drop'as, ir spalva sita labai jauki :) :ralis:
|
uz kiek atiduoda dabar? Kokias istorijas papasakojo savininkas? :)
|
Tas istorijas as zinau nuo senai kai sakiau kad zinau kur yra. Nzn uz kiek parduoda nes draugas ji turi. Tai sen sakau duok pralekti :)
|
Pucenai nedraskyk sirdies rikstei :roll:
|
Tai, kad cia kazko jis nedasako mum, bet esamam dabartinem seimininkui su juo irgi nepyragai... Doku nera stovi ir tiek.
|
Citata:
o siaip viskas isaiskinta,2 vietiniai pasikviete viena vilnieti buvo isimete pas mane,dalybu butu vilnieciui atiteko mersas,o jis pardave puceno draugui uz berods 8500,bet jau tokia versija sklando..... ir lyg zadejo.kad dokai bus. o visa kita tik detales......... |
|
Citata:
|
Citata:
|
tai jei turi gerų mersų didžiakūbių su euro 5, tai gali mestelt kontakčiuką.
|
Citata:
|
Sveiki, aš tiesiai į offtop'ą einu, gal geriausia vieta su mano pamąstymais. Ką tik nusipirkau MB :ploja: w203 ar kaip ten pavadinti. Žinoma, džiaugiuosi :thumbsup: Ir vienas pirmesnių klausimų, o kaip bus su automatine plovykla? Nenuraus man to gražaus logo nuo kapoto?
|
Citata:
|
Labiau jaudinkis kad kas kas mieste ar kieme nenunestu jo :)
|
Citata:
bet šiaip mačiau kad prie tavo kontoros ir lyg po pavadinimu pardavinėja techniką. ar ten visai kita opera? |
Citata:
|
Citata:
Kitose plovyklose sukdavo I priesinga puse. |
man lukoile tai visada kaip įkaltas stovi.
|
jo as ir lukoile ploviau saviski,tai nei biski nepalinko.
|
kokios firmos šaldytuvai geriausi? verta pirkti prekę lietuvišką? t.y. snaigę?
pvz pas tėvus whirpool tai jau xx metų stovi ir nei karto nebuvo bėdų. bet galvoju gal dar yra kas geriau ar šiaip geriausias kainos/kokybės santykis? |
Iš savo varpinės galiu pasakyt arba Smeg, arba Sharp
|
Mes prie 2 mėn snaige ėmėm +++ led apvietimas kokybikas daiktas ir pagamintas Lietuvoje. Tikrai patinka. Pas tėvus snaige jau geri 10m. Be gedimų o saldiklis jau turbūt 20m. Be gedimų Dirba.
|
Beje is to dydio kury pirkom bene 2m aukčio. Jis is visų siūlomų senukuose buvo taupiausia.
|
ziurek pagal energijos klase ir pagal dizaina/patoguma. Negenda tie saldytuvai, o jei suges, tai visos detales po 3-5lt. ta pati sistema kaip masinoj, lempute, garintuvas, kompresorius, termostatas ir pan. Tik kad deze didele, kaip ir skalbenkej, o viduj tik akmenys. Kai pradedi remontuot tai supranti kad uz nieka pinigus mokejai. Pas mane saldiklis snaige metu gal 20 stovi, saldytuvas whirpool, metu gal 15.
|
Citata:
|
anksciau gal ir buvo, nors ka as cia aiskinu kai 15metu nepirkes saldtytuvo :) Tevai pirko kazkoki gaggenau , ale labai rimta buitine technika, brangi, bet pasirodo kad labai neekonomiska, pati blogiausia energine klase, dabar gailisi.
|
Citata:
|
ne nu tiem tai ner lygiu, pas mane irgi kazkur metesi, korpusas surudijo, bet dirba :)
|
sakyk geriau kas namie stovi ir kiek stovi ir ar patenkintas, o ne visokius triperius kišk :D
|
Pas mus aeg saldytuvas, tai patenkinti siaip. Tam tikru metu pasirodo, kad didokas garsas siek tiek, bet nebaisiai. Visiskai neapsala galima sakyt, tai atsildyt reikia tik siaip is idejos, o ne del to, kad ledu prisikaupia, o ir tai atsildant tik kamera isjungi, o ne visa. Patogios rankenos, masyvios tokios, sesti metai jau eina.. Kainavo ~3,5lt, bet dabar man rodos ir uz 2,5 galima jau nupirkt..
|
MB Sprinter vs vw LT. Kuris geriau? Kokie varikliai kantriausi? Kaip sprinteriai su automatinem dezem, automatai kantrus? Metai iki 2005
|
Sprinteriu motorai tai tie patys kaip lengvoj su siek tiek kitokiu aprisimu, deze turbut irgi bus ta pati
|
pakaba ta pati, kebulas tas pat, LT salonas akmens amziaus, kaip sprinterio 97 metu, variklis geras tik 2.5, is bedos dar 2.8 bet ne common railas, jokiu budu neziurek 2.8 116kw, nors vaziuoja gerai, bet net servisai neapsiema tvarkyt, net ir Moller Auto. Spec sunkvezimiu ar mikroautobusu servisai viska tvarko, bet tik kai pasakai 2.8 116kw, iskart atsisveikina, max ka gali padaryt tai diagnostika, daugiau nagu nekis. O 2.5 varikliai slabakai, nors ir vazineja i vakarus traliukai tokie, sprinteris 2.7 manau pats tas butu.
|
Dar nemaciau laimingo LT vairuotuojo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:25. |