![]() |
Citata:
Citata:
Citata:
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...t-3759429.html Tie nauji kodel tokie nebrangus? Ar cia lavona idejau :) ?
|
gal koks anglas perkeltas ar siaip suluptas ir atkaltas kad neregistruojamas
|
jei ten 5700+mokesciai tai visiskai normali kaina.
|
jis ne anglas, kitas dalykas kad jis trumpas, o toks mazai kam reikalingas, tai ir kaina tokia. Dar tuo labiau 70kw motoras, tai cia dulkiu siurbliu filtram po miesta isveziot tinkamas. Kainas laiko MAXai.
Kas liecia Tranzita, tai susidures asmeniskai su tokiais nebuvau, bet is zmoniu girdejau kad kebulas supuna, tiltas ant zemes griuva, bet motoras vistiek dirba. Neuzmusama masina. Pats tik su mondeo turiu reikalu, tai galiu patikint kad patvarumas kaip mb. |
Tranzų patikimumas labai geras, bet kaip minėjo problemos su korozija.
Pažystamas naują ėmė prieš 6 metus, tik geri atsiliepimai. |
tai tipo pūna labiau nei sprinteriai?
|
ne nelabiau. arba maziau arba taip pat
|
Ar yra musu gretuose kas gali paderinti auto is usa? Domina Grand Cherokee nuo 2011 m.
|
Sveiki sendien apsipirkinejau rimi, kaip dazniausiai mokejau kortele, ir pirma karta ilgai junge junge ir atmete, pakartojau ok viskas. Po to gryzau namo sakau sumokesiu mokescius ir ziuriu, kad man uz pirkinius nuskaite abu kartus. Ar imanoma kaip nors ka nors psdaryti suma nera tokia maza 240 lt visgi. Aciu
|
Citata:
|
Linksmiausia tai, kad ceki atrodo emiau, bet nerandu. O cia i rimi reikia ta vaziuoti ar i banka skambinti?
|
Citata:
|
Aisku. Aciu
|
Pasuk i rimi..jungs su buhalterija tos pardes...grazins kazkur po 1,5 sav.
|
Kadangi visgi esu MB forume, negaliu nepasigirt kokį aparatą galiu vairuot šią savaite.
http://www.carspotting.de/userfiles/...-AMG_32273.jpg *Nuotrauka iš interneto. (Jei kas nežino kaip atrodo) V12 Šiąnakt turėjau proga pavairuot tikrą CL65 V12 Bi-Turbo AMG. CL 65 AMG 6.0 L V12 BiTurbo 463 kW (630 PS; 621 hp) 1,000 N·m (738 lb·ft) 4.1 seconds 250 km/h (155 mph) Kadangi esu važinėjas su CL63AMG , SL500 (`09) , tai šita patirtis buvo labai įdomi išbandyt dar vieną AMG atstovą. Automobilis pasaka nuo išorės iki vidaus... Garsas nenormalus, V12 salonas su alacantara ir rombais persiųta oda kažkas tokio, trauka super 4,1 iki 100km/h. Ramiai važiuojant atrodo sunkus gal kiek nerangus, bet tik paspaudi ir atrodo kad jis pameta savo svorį ir šauna į prieki. Vienu žodžiu čia tas jausmas kai širdis apsala ir neturi žodžių, tokia emocija vakar gavau kai pagainiojau V12 CL65. Sąnaudos, jeigu kam įdomu lengvai sportuojant su startais iš vietos man rodė 28l / 100 :D Apsipratus ir pradėjus jaust mašiną galim ir 30 perlipt nesunkiai. Attachment 12938Attachment 12939 Attachment 12941Attachment 12942 Attachment 12943Attachment 12944 Gaila negaliu įdėti video su cold start`u ir rev`s :( |
tai dabar dar labiau kyla noras parduot w220 ir imt koki amg :D
|
Citata:
|
Dek video i youtube ir paklausysim :) uzskaitau :ploja: cia kosmis modelis :taip: po 215 reiks ziuret i 216
|
Citata:
|
man irgi idomu. imesk viešai ;]
|
Citata:
|
Gal tu prie CL65 nedėk nieko kol jis pas mane :D Gali man brangiai kainuot :D
|
Gal kas iš forumiečių bus šiandiena Silberauto S coupe pristatyme? :)
|
Citata:
|
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/PvK8beHnf6Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Citata:
Čia buvo kažkas tokio :thumbsup: P.S. priekimuose zibintuose 47 swarovski :) |
Tokie renginukai privatus?
|
Citata:
|
Citata:
|
Pakvietimai išsiunčiami MB dideliems klientams ir partneriams. Kitur nei data nei niekas kitas viešai neskelbiama. Bet iš principo atėjus iš gatvės netyčia - manau niekas neišvarytu :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.delfi.lt/auto/metu-automobilis/ gal gali kas paaiškinti ką čia veikia seni audi a6/kia sportage/kia optima/nissan juke? kiek pamenu seniau feisliftinių modelių net neimdavo į konkursą. tuo labiau, kad šitie modeliai feisliftas ar ne feisliftas nelabai ir atskirsi.
|
Citata:
|
Citata:
|
padare reklama aisku, bet gal kazkiek tiesos ir yra tikrai tikiu kad yra tikrai geru tepalu visai negarsiu firmu.
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/BzwTlJkOfKY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
http://www.ebay.co.uk/itm/5pcs-3inch...item234184b566 kur tokiu nusipirkt lietuvoj? reik mazo pado su kempinem i drele
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:16. |