![]() |
|
ridos nežinau, bet salono ta dirbtina oda buvo dar labai gero stovio. aš gal esu smulkmeniškas labai, bet man kiekvienas siūlė tūri būt idealiai pasiūta, o vectrojs viskas padaryta kuo pigiau, ir tas manęs nežavi
|
Garso sistema priklauso nuo magnetolos ir jos sureguliavimo, o jų ten ne vienos rūšies buvo. Salonas odinis būdavo iš odos, pas mane dabar ardyme yra su gražiu odiniu salonu, o rida 268k...mylių. Nepasakyčiau, kad ten kuo pigiau padaryta, išardyt reiktų kada vieną ir pamatytum, kad yra daug pigiau pagamintų tos pačios klasės auto.
|
ką čia ginčytis, kai iškart subjektyviai nusiteikiama prieš opelį. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Aš apie ekononomiją ir detalių kainas nesakiau nieko. O smulkmeniškai pagaminti būti tik rankomis surinkti modeliai ;)
|
http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-MB-MERCEDES-BENZ-REPLACEMENT-KEYLESS-ENTRY-REMOTE-SMART-KEY-SHELL-CASE-/131241833254?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories &hash=item1e8e9f7326
Liko rakto skeletas nuo 209 - jei kam reikia uz 50lt atiduodu |
Turėjau pardavimui Vectra C dyzelį automatą. Didesnės šūdo krūvos neesu vairavęs. Ir man pritarė visi draugai, kuriem daviau išbandyti. Siaubinga. Pradedant važiuoklės kietumu, baigiant kirviu kirstu salonu. Absoliučiai toje mašinoje nėra nieko, kas priverstų ją pirkti, na nebent metų/kainos santykis, ant ko pasimauna kai kurie.... :ne:
|
Jums geriau žinot, turėjusiems vieną mašiną pardavimui...:)
|
..o jums atrodo, kad vetra nepelnytai pigi?!
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:38. |
|