![]() |
Citata:
|
Gal kas numanot kur zmones deda AC serijos banknotus? Nes ziuriu internete pilna kaip supirkineja uz didesne suma.
|
Citata:
|
Citata:
|
Neradau istoriniu mb temos, tai cia idesiu, gal kazkam idomu. :) Pilnai atrestauruotas.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...67839535_o.jpg |
Citata:
|
Ne, cia vienas zmogelis turi ji atsirestauraves. Viska savo rankom dare isskyrus tento siuvima. Atvaziavus istorinius numerius pasiimt, visi darbuotojai isejo paziuret, nes nesuprato kas per auto :laugh:
http://oi59.tinypic.com/263vf6c.jpg |
Citata:
|
kiek turetu ryti bienzo 88m w124 2,3 ? nes duju 17l valgo mieste, galvoju, gal su bienzu pigiau butu :D
|
15 drasiai
|
Mano 1990m ir daugiau 10l. Neimdavo.
|
tai tavo miestas gal buvo autostradoj
|
Citata:
Jei valandos kamsty nepraleidi tai jau ne miestas?:D |
Citata:
|
Biški ne į temą, bet gal kažkas esat susidūrę, kiek gali kainuot volvo d5 variklio dirzo keitimas, su itempeju ir vandens pompa? detalės mano, jo darbas, nes nustebino ne į gerąją pusę serviso paminėta kaina... Tvarkau ne Vilniuje, tai ne Vilnietiškos kainos tikiuosi, bet būtų įdomu ir kiek Vilniuje toks malonumas kainuotų?
|
bent seniau kaune kaina buvo ~250lt.
|
Nu kad turi but nebrangus, kiek domejausi tai kazkas apie 300lt turetu buti jei Anyksciuose. Ziurejau youtube, tai netgi pats drysciau keist, nes tikrai labai paprasta atrode.
|
Citata:
|
nu kam kiek uz sildyma reikejo moket uz lapkriti :)
|
76m2 - 117lt, visa menesi kovojau su vaiku, nes atsuka radiatorius ant 5. Tai jau ipratau 2-3 kartus per para tuos radiatorius apeit patikrint, tai jei ir atsuka, tai pusdieniui max.
|
Laukiu dar sask. Bet pagal sildyma ir t.t. manau 500lt bus:angry:
|
180 dvieju kambariu butas,namie +23
|
Kaunieciai gal koki zinot viesbuti arciau Kovo 11-osios gatves?
|
Citata:
|
Citata:
|
chebra, po ratų keitimų atsiradusi klaida "Reactivate tyre press monitor after corr press". Kaip tą velniavą pašalint?:mastau: rašau į šią temą, nes vieną skaitomiausių vistiek
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
https://www.youtube.com/results?sear...pressure+reset |
susitvarkiau, kvailokai mažumėlę viskas, bet jau ok, nebemeta :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kas zino ar susidure gal, mane Latvijoje padave anstoliams. Nei daug nei mazai, 450Euro zada isieskoti. Ar ieskos manes ir mano turtu Lietuvoje? Ar galiu 450 Euro brangesne dovana kaledoms ieskotis?:)
|
susimokek, europos salis, tai laiko klausimas kada per lietuva ateis. draugas dabar norvegijai mokescius moka uz 2009m, 6k pasiule, arba jei nesutiks eis per vmi :)
|
tai norgai išvis ne eu, tai iš lv gali greitai galai pareiti.
|
Skola uz buto komunalinius. Bet buto daugiau nebera. Buta nuomavau ir nuomininkai nesumokejo uz paslaugas. Sutartys buvo, bet aisku mokesciu as nuo nuomos nemokedavau Latvijos respublikai, tai speju kad tas mano nuomos sutartys kaip ir negalioja. Ir nuomininkus paduoti teismui negalesiu?
|
bent lietuvoj tai galėtum, tik kad mokesčius pirma reiktų susimokėt :)
|
Tai zinau. Durna situacija. Ir perkreipti anstoliu negaliu, nes tam reikalui reikejo sudaryti trisalys sutartys tarp savininko, nuomininko ir paslaugas teikiancia imone. Bet kaip nenoriu kazkam dovanoti mano uzdirbtus, tai ir mastau ka nuveikti. Geruoju su tais zmonemis sutarti nesigauna
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:30. |